LEBON "Le White" dantų pasta su saldžiąja mėta ir žaliąja arbata

Išbandžiau labai fainą dantų pastą, tokią nerealią, kad po nedidelės pakuotės norisi įsigyti didelę pakuotę nuolatiniam naudojimui. Kiekvienas naudojimas suteikė daug džiaugsmo, tad trumpai apie tą ypatingą dantų pastą.


Produktas: LEBON "Le White" dantų pasta su saldžiąja mėta ir žaliąja arbata
Gamintojas: "Riviera Bella" SA. Pagaminta Belgijoje
Paskirtis: išvalyti dantis, pašalinti apnašas, valyti spalvotas apnašas (balinti), suteikti gaivos ir švaros pojūtį
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: valomasis efektas
Labiausiai nepatiko: neturi fluorido
Tūris: 12 ml. Įsigyti galima 25 ml ir 75 ml pakuotėse
Kaina: 25 ml - 7,50 Eur; 75 ml - 15,00 Eur
Kur galima įsigyti: NewCrush

Ką žada gamintojas: Le white – dantų pasta su saldžiosios mėtos iš Maroko ir ekologiškos žaliosios arbatos deriniu. Ši pasta suteikia gaivos ir švaros pojūtį bei švelniai ir saugiai valo pigmentines apnašas. Dantų pasta yra praturtinta ekologiška žaliąja arbata ir ekologišku alijošiumi bei papainu.
Naudojimas: šią dantų pastą galima vartoti vaikams nuo 6 metų ir suaugusiems 2-3 kartus per dieną po 2-3 minutes. RDA < 70. 

Sudėtis: DICALCIUM PHOSPHATE DIHYDRATE, GLYCERIN, WATER (AQUA), LAURYL GLUCOSIDE, HYDRATED SILICA, CELLULOSE GUM, CITRIC ACID, POTASSIUM SORBATE, AROMA, SODIUM BENZOATE, STEVIA REBAUDIANA EXTRACT, CAMELLIA SINENSIS (GREEN TEA) LEAF WATER, LINALOOL*, LIMONENE*, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, CARICA PAPAYA (PAPAYA) FRUIT EXTRACT
* iš natūralių eterinių aliejų


Mano nuomonė. Mano rankose visiškas miniukas - pakuotė, skirta pabandyti keliems kartams, tačiau jos man pakako gan ilgam laikui ne tik išbandyti, bet ir pamilti. Nedidelė pakuotė atrodo visiškai taip pat, kaip pilno dydžio: baltas minkštas plastikas su aukso/ geltonos spalvos akcentais. Šios pastos dangtelis atsukamas, tačiau pilno dydžio - patogiai atsikemša. Beje, labai svarbu ir tai, kad galima nusipirkti mažesnį pastos kiekį ir pasibandyti, ar patinka, galiausiai nedidelė pakuotė labai patogi įsimesti į rankinę dienos metui. Šiuo metu, kai nešioju breketus, dantis valausi po kiekvieno valgio ar užkandžiavimo, darbe, mieste ar bet kur kitur, tad tokios nedidelės pakuotės man labai patogios.

Dantų pasta kreminės tekstūros ir kvepia labai maloniu, saldžios žalios arbatos su citrusais ir mėtomis aromatu. Toks pat skonis jaučiamas ir valantis dantis. Pirmą kart valantis atrodė, kad toks kvapas gali erzinti, tačiau neerzina nė trupučio - atvirkščiai, man labai patinka. Aromatas ilgam suteikia gaivos pojūtį burnos ertmėje. Visgi, smagiausia yra pastos efektas - ši priemonė tiesiog nepriekaištingai lengvai valo visas apnašas ir palieka itin ilgai išliekantį švaros pojūtį. Dantukai jaučiasi slidūs, apnašos pašalintos, o spalvotos apnašos jau po pirmo karto tiesiog nuvalomos. Būtent spalvotų apnašų valymą mes vadiname dantų balinimu ir pasta iš ties balina: saugiai, švelniai, tačiau efektyviai. 

Aš esu labai maloniai nustebinta šios priemonės efektyvumu, puikiu valymu, švelniu balinimu, maloniu skoniu ir gera sudėtimi. Vienintelis minusas mano nuomone visgi yra fluorido trūkumas - jis būtinas dantų apsaugai nuo gedimo. Tad šią pastą naudočiau pakaitomis su fluorido turinčia pasta, tarkim rytais, kai norisi efektyviai šalinti apnašas ir nuvalyti spalvotas (dažniausiai nuo maisto ir gėrimų ant dantų atsiradusias) dėmes. Labai patiko, esu sužavėta poveikiu!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai