REAL TECHNIQUES Powder Brush - šepetėlis pudrai 01401

Kalbant apie makiažo šepetėlius, esu išbandžiusi labai daug visko, tačiau tikrai ne apie viską spėjau papasakoti bloge. Pavyzdžiui, tikrai turiu dar kelis Real Techniques šepetėlius, kuriuos naudoju jau kuris laikas, bet bloge niekad neparodžiau. Rodau jums RT pudros šepetėlį, kurį naudoju kiek daugiau nei metus laiko ir dalinuosi nuomone apie jį.


Produktas: REAL TECHNIQUES Powder Brush - šepetėlis pudrai 01401
Gamintojas: sukurta Didžiojoje Britanijoje, pagaminta Kinijoje
Paskirtis: veidui - biriai ir mineralinei pudrai
Medžiagos: sintetika plaukeliai - talkonas. Rankenos - plastikas, guma ir aliuminis
Labiausiai patiko: kainos ir kokybės santykis
Labiausiai nepatiko: po maždaug metų, atsiranda sintetinio plaukelio šiurkštumas
Matmenys: 18 cm ilgio
Kaina: apie 14 Eur
Kur galima įsigyti: Douglas, Topbeauty, pigu.lt, Drogas, Eurokos ir kt.

Ką žada gamintojas: Aukščiausios kokybės šepetėlis su ypač minkštais šereliais. Šio šepetėlio pagalba tolygiai paskirstysite tiek birią pudrą, tiek mineralinio pagrindo priemones.



Makiažo šepetėlis atkeliauja skaidrioje pakuotėje, pro kurios sieneles puikiai matosi viduje esantis šepetėlis, kuris puošia labiau nei bet kuris kitas pakuotės akcentas. Man labai patiko ankstesnė sistema: violetinio pagrindo šepetėliai - skirti akims, rožiniai - veidui makiažui užbaigti, o oranžiniai - baziniams produktams. Būtent dėl šios aiškios žymėjimo sistemos, senojo leidimo šepetėliai man patinka labiau, nei dabartiniai naujojo tipo šepetėliai. 


Tačiau senoji versija turi nemaloniai lipnius guminius galiukus, prie kurių limpa viskas, kiekviena dulkelė, pūkelis, o galiausiai ir rankos. Kai lipnumas tampa nepakenčiamas, aš tiesiog nuvalau dezinfekciniu skysčiu ir visas lipnumas, kartu su gumos sluoksniu tiesiog nusivalo lauk. Man visai patinka, kad aš šepetėlių užrašyta kiekvieno jų paskirtis - nors puikiai pažįstu savo makiažo įrankius, bet kartais prisireikia.


RT kompanijos šepetėlių šereliai tik įsigijus itin minkšti, švelnus ir nepaprastai malonūs prie veido odos. Maždaug po metų laiko patys šepetėlių galiukai tampa lyg ir aštroki - nemaloniai jaučiasi prie veido odos ir lyg ir šiek tiek ima durti. Jausmas nėra nemalonus, jaučiamas tik tuomet, kai šepetėlį prie veido laikau statmenai, 90 laipsnių kampu. Visgi, tas šiurkštumas ir dūrimo pojūtis yra pirmas ženklas, kad šepetėlis pradėjo nusidėvėti. 

Pudros šepetėlio galvutė suformuota apvalintais kraštais, puri ir pakankamai didelė, nors tikrai ne didžiausia galvutė, kokią esu turėjusi, tačiau gana didelė optimaliam priemonės padengimui ant odos. Šepetėlis man patinka, kiek daugiau nei metus puikiai tarnauja, džiaugiuosi kokybe, patinka kaina ir senasis dizainas. Visai neblogai, o nusidėvėjimas? Na, visi šepetėliai anksčiau ar vėliau nusidėvi.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai