ŽIEDĖ rugiagėlių hidrolatas

Ar dar kam nors kyla klausimų dėl toniko reikalingumo veido priežiūros rutinoje? Man regis jau visi žino, kad veido tonikas yra būtinas odos pH sureguliavimui, o kartu ir kitoms funkcijoms. Kartais vietoje toniko man visai patinka naudoti hidrolatus ir iš jų man labai patinka Žiedės pagaminti. Esu kelis kart naudojusi liepų žiedų, o šį kart nusipirkau rugiagėlių. 


Produktas: ŽIEDĖ rugiagėlių hidrolatas
Gamintojas: UAB "Gintarinė vaistinė". Pagaminta Vilnius, Lietuva
Paskirtis: drėkinti, palaikyti tonusą, elastingumą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas veidui
Labiausiai nepatiko: jokio poveikio plaukams nebuvo
Tūris: 100 ml
Kaina: 9,49 Eur
Kur galima įsigyti: Gintarinė vaistinė

Ką žada gamintojas: Rugiagėlių hidrolatas palaiko odos tonusą, atspalvį, elastingumą. Drėkina odą būnant sausose patalpose arba pasideginus. Galima drėkinti ir plaukus - skalauti arba apsipurkšti sausus. Tinka naudoti ruošiant kompresus po sumušimų ar sudirgusioms akims nuraminti.
Naudojimas: rekomenduojame naudoti kaip drėkiklį būnant sausose patalpose ar saulėje - apipurkškite odą ir leiskite hidrolatui natūraliai nudžiūti. Taip pat drėkinkite odą prieš tepdamiesi kremu, aliejumi ar serumu.


Pakuotė. Juodas storo, tvirto stiklo buteliukas su užsukta pompa ir ją apsaugančiu plastiko dangteliu. Hidrolato pompa puiki, ant veido priemonę purškia dulksna, gal ne pačia smulkiausia, kokią teko bandyti, tačiau pakankamai smulkia maloniam priemonės padengimui. 
Man labai patinka minimalistinis, juodai baltas pakuotės dizainas, dėl kurio Žiedė atrodo moderni kompanija, o ne iš kažkurių '90 užsilikusi. Buteliukas atrodo rimtai, profesionaliai ir patraukliai akiai. 

Kvapas natūralus ir neutralus, primena džiovintų rugiagėlių žiedų aromatą.

Konsistencija vandens skystumo.


Sudėtis: Ekologiškas rugiagėlių vanduo (Centaurea Cyanus).


Poveikis. Priemonėje yra tik vienas ingredientas ir tai yra rugiagėlių vanduo, kuris veikia drėkinančiai, raminančiai ir kondicionuoja odą. Iš ties priemonę dažniausiai naudojau būtent veido odai po jos plovimo - purškiklis patogus lengvai paskirstyti priemonę ant odos, o tuomet dar ant drėgnos, tepu veido serumą. Tikriausiai akivaizdžiausia, kad priemonė iš ties padeda odos drėkinimui ir nuramina sudirgusią odą, tačiau tikėtis stangrumo ar elastingumo iš vandenuko nėra labai realu, tiesa? 

Tokio tipo priemonės labai smagios naudoti vasarą, kai karšta tiek ant veido, tiek ant kūno odos ir tinka ne tik prieš, bet ir ant makiažo. Paprastai tokie hidrolatai padeda sulieti makiažą ant veido, atvėsinti ir atgaivinti kūno odą. Nepatiko man tik plaukams, nes praktiškai jokio poveikio ant plaukų nemačiau. Tačiau veido odai priemonė man labiausiai patiko - padėjo geriau įsigerti serumams, kondicionavo ir drėkino odos paviršių, be jokių papildomų priemonių. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai