BLANCREME "Grapefruit" odą gaivinantis kūno šveitiklis

Labai smagu išbandyti naujus produktus ir dar smagiau susipažinti su naujais prekiniais ženklais. Žiemą pirkdama dovanas gavau poros kompanijų dovanų krepšelius su mini priemonėmis - tokie visai nedideli produktai keliems pabandymams, bet jų pilnai užtenka nuomonei, o jei kažkuo susižavi, gali ir pilno dydžio pakuotę įsigyti. Šį kart išbandžiau mažyčio stiklainėlio turinį, kurį gamina Blancreme, prancūziška kompanija ir noriu papasakoti savo įspūdžius.


Produktas: BLANCREME "Grapefruit" odą gaivinantis kūno šveitiklis
Gamintojas: "AM". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: šalinti negyvas odos ląsteles, gaivinti, drėkinti, maitinti kūno odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: aromatas
Labiausiai nepatiko: pakuotė per maža, o didesnės gamintojai nesiūlo
Tūris: 40 ml
Kaina: 8,00 Eur
Kur galima įsigyti: New Crush

Ką žada gamintojas: Kūno šveitiklis pasižymi visomis naudingomis greipfrutų savybėmis. Šveitiklis maloniai gaivina ir drėkina odą. Produkto sudėtis praturtinta cukrumi ir greipfrutų žievelėmis, bei greipfrutų eteriniu aliejumi. Kūno šveitiklis pasižymi maitinančiu poveikiu. Vonioje pasklidęs citrusinių vaisių aromatas paįvairins jūsų vonios ritualą!
Idealiai tinkamas visiems odos tipams.

Naudojimas: Užtepkite šveitiklio ant drėgnos kūno odos, švelniai pamasažuokite ir nuskalaukite. Geriausiems rezultatams pasiekti rekomenduojama naudoti ant sausos kūno odos.


Pakuotė. Iš pradžių galvojau, kad čia koks nors mėginukas, nes pripažinkit, bet 40 ml mažytis stiklinainėlis nėra įprasta akiai pakuotė. Tačiau ne, čia pilno dydžio pakuotės, kurias galima nusipirkti. Stiklinis indelis su metaliniu užsukamu dangteliu labai primena retesnių rūšių džemus, kuriuos pirkdavau kai skonio receptoriai norėdavo kažko neįprasto. Žodžiu, tikrai maistą primenantis stiklanėlis, kurio etiketė blanki, vos matoma, tad įskaityti sunku. Kita vertus, pirmas dėmesys atitenka pakuotei, o ne etiketei.

Kvapas. Nors papildomų kvapiųjų medžiagų nėra, tačiau kvepia cukruotomis greipfrutų žievelėmis. Aromatas saldus, šiek tiek kartus ir turi truputį rūgštelės. Negaliu pasakyti, kad kvepia tikrais greipfrutais, bet panašumo tikrai turi.

Konsistencija kreminė su jaučiamomis smulkiomis cukraus dalelėmis.


Sudėtis: SUCROSE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, HYDROGENATED COCONUT OIL, SILICA, CITRUS PARADISI (GRAPEFRUIT) PEEL OIL, AQUA (WATER), AMMONIUM LAURYL SULFATE, CITRUS GRANDIS (GRAPEFRUIT) PEEL POWDER, TOCOPHERYL ACETATE, BENZOIC ACID, CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77742 (MANGANESE VIOLET), CI 19140 (YELLOW 5 LAKE), SILICA.


Poveikis. Kūno šveitiklis pagamintas cukraus ir alyvuogių bei kokosų aliejų pagrindu. Priemonės sudėtis visiškai saugi, tačiau geltonai pažymėti visi citrusiniai vaisiai ir jų ekstraktai, nes jie dažnai sukelia alergines reakcijas ir yra fototoksiški. Dėl to priemonių su citrusais vengiu, išskyrus kūno prausiklius ir šveitiklius - dėl citrusų jie kvepia tiesiog dieviškai, suteikia malonų, gaivinantį aromatą.

Šis šveitiklis labai švelnus, kai naudojamas ant drėgnos odos ir atrodo, kad visiškai nešveičia. Tad rekomenduočiau jį naudoti ant sausos odos masažuojamaisiais judesiais ir tik tuomet nuskalauti. Naudojamas ant sausos odos šveitiklis pakankamai grubus, kad pašalinti negyvas odos ląsteles ir nušveistų odą. Sudrėkinus vandeniu priemonė suputoja, o visiškai nuskalavus, oda tampa minkšta, švelni, skaisti ir itin maloni liesti. Šis šveitiklis yra vienas tų, kurie ant odos paviršiaus palieka aliejinę plėvelę, tačiau jos visiškai nesijaučia ant kūno odos! Oda jaučiasi drėgna, pamaitinta ir itin švelni, tačiau nei kiek neapsunkinta.

Man šis šveitiklis labai patiko ir visgi, tas kiekis labai jau mažas - vienam ar dviem kartams tokios pakuotės pakaks, bet argi tikrai norisi praktiškai kiekvieną kart (pas mane bent kartą savaitėje) pirkti po pakuotę kūno odai šveisti? Tikėjausi, kad galima priemonės įsigyti didesniuose stiklainiukuose, tačiau deja... ir būtent tas pakuotės mažumas be galimybės įsigyti normalų kiekį mane erzina. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmėtinė

Komentarai

  1. O nebandėte pati pasigaminti kūno šveitiklių? Instagrame užmačiau, kad merginos daro iš cukraus ir dušo gelio, dar kartais kokio kokosų aliejaus įdeda. Atrodė labai neblogai.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Anksčiau gamindavau ir dažnai: cukrus + kokosų aliejus + kartais malta kava + kartais lašelis eterinio aliejaus. Dabar matyt pritingiu ar laiko nerandu :) Iš ties galima pasidaryti namuose ir nebūtina pirkti.

      Panaikinti

Rašyti komentarą