EYEKO Spotlight Highlighter pencil - blizgus pieštukinis hailaiteris (atspalvis "Pearl")

Turiu ir šiek tiek makiažo naujovių, testuoju makiažo pagrindą, akių šešėlių paletę ir turiu hailaiterio pieštuką, kurį vis bandau prisijaukinti testuoju ir tikiuosi, kad pavyks pilnai prisijaukinti. tačiau turiu pastebėti, kad šis pieštukas labai specifinis, skirtas odai po antakiais ryškinti ir akių kampučiui pabrėžti. Naujas, nematytas čekiškas prekinis ženklas ir mano nuomonė.


Produktas: EYEKO Spotlight Highlighter pencil - blizgus pieštukinis hailaiteris (atspalvis "Pearl")
Gamintojas: "The Hut.com Limited". Pagaminta Čekijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - veidui ir akims
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: atspalvis
Labiausiai nepatiko: netolygiai dengiasi, neįmanoma sluoksniuoti
Tūris: 1,41 g
Kaina: £15.00 (17,07 Eur)
Kur galima įsigyti: Lookfantastic

Ką žada gamintojas: Paryškinkite antakius su hailaiterio pieštuku. Universalaus atspalvio pieštukas gali būti naudojamas ant antakio kauko, kad paryškintų antakio arką. Praturtintas jojobos aliejumi, kreminės formos formulė lengvai dengiasi ant odos, pieštuką lengvai maišyti. Išlieka iki 8 valandų. Pieštukas gali būti naudojamas ir vidiniams akių kampučiams paryškinti.
Naudojimas: užtepkite pieštuko ant odos ir švelniai išsklaidykite pirštais.


Pakuotė. Pieštuko formos su užkemšamu plastikiniu dangteliu. Šis pieštukas drožiamas, tad turint tokį prireiks drožtuko su stora anga (tokius rasti nesudėtinga, iš pigesnių man patinka Essence. Beje, jei lyginsite su Catrice - Essence pieštukas man padrožia gražiau). Pieštuko dizainas gana paprastas, minimalus: dominuoja juoda spalva su keliais užrašais ir perlo spalvos akcentiniu galiuku. 

Kvapas neutralus, nes priemonė bekvapė. Tačiau uostant pakuotę, jaučiamas medienos aromatas.

Konsistencija kreminė, vidutinio drėgnumo. Man asmeniškai norėtųsi daugiau kremiškumo ir minkštumo.


Sudėtis: Mica, Ricinus Communis Seed Oil, Ethylhexyl Palmitate, Euphorbia Cerifera Wax, Octyldodecanol, Nylon-12, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Copernicia Cerifera Cera, Caprylic/ Capric Triglyceride, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Cetyl Alcohol, Synthetic Beeswax, Talc, Calcium Sulfate, Montmorillonite, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Wheat Germ Glycerides
May Contain: Iron  Oxides (CI 77491), Manganese Violet (CI 77742), Titanium Dioxide (CI 77891).


Poveikis. Pieštuko sudėtinės dalys saugios ir jokių didesnių priekaištų joms neturiu. Iš pradžių, pieš testavimus galvojau, kad ši priemonė yra skirta ne tik zonai aplink akis, tačiau ir veidui ryškinti, juk kuo oda aplink akis skiriasi nuo veido odos? Tad ir bandžiau, tačiau turiu atkreipti dėmesį, kad ten, kur hailaiterio reikia daugiau, pavyzdžiui ant skruostikaulių, pieštuku dengti nepatogu... Tačiau ant nosies, virš lūpos ar kitose vietose, kur nereikia platesnio padengimo  - puikiai tinka.

Deja, tačiau man labai nepatinka, kaip šis hailaiteris dengiasi ant odos. Brėžiant vos vos paspaudus priemonė ima gumuliuotis! Visiškai neįmanoma jo padengti nors truputį storesniu sluoksniu, nes vienas sluoksnis pakelia kitą ir vėlgi - gumuliuojasi ir pakelia priemonę bei dengiasi dryžiais! Košmaras! O ir kremiškumo priemonei labai trūksta... jei jau dengti, tai tik plonu sluoksniu. Džiugina tik tai, kad priemonė lengvai sklaidosi pirštais be jokio didesnio vargo. 


"Pearl" atspalvis švelniai sidabrinis su perlamutriniu žvilgesiu - dailus, gražus ir puikiai tinka šviesiai veido odai. Net ir išsklaidytas ant veido odos hailaiteris neatrodo tolygiai: jis paryškina kiekvieną odos porą, kiekvieną raukšlelę, kiekvieną nelygumą... Iš toli atrodo visai patraukliai, tačiau iš arčiau... na oda geriau atrodo be hailaiterio, negu su juo... Gaila...

Negaliu pagirti ir išlikimo - prisilietus prie veido ši priemonė lengvai nukeliauja ant rankų ir ant visko, prie ko prisiliečia. Dirbdama veido odą liečiu labai dažnai, kai galvoju paremiu smakrą, trinu smilkinius, liečiu skruostus, tad natūralu, kad tokios priemonės paprasčiausiai neišlieka ant odos ir tiesiog nusivalo lauk. Apmaudu, bet man šis pieštukas nepatinka - galvojau, kad tai bus priemonė, kuria lengva pasiryškinti bruožus kai skubi, tačiau ji sunkiai dengiasi, patogi tik specifinėse vietose, paryškina odos nelygumus ir nesilaiko ant odos - nusitrina vos prisilietus. Dėmesio neverta.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

📍 Šiame įraše ant mano nagų SINCERO "Let's Dance" nagų lakas D1.

Komentarai