2023/01 Sausio mėnesio pirkiniai ir naujienos: Q+A; Bubble T, Vichy ir kt.

Man šis mėnuo buvo ilgas ir sunkus tiek fiziškai, tiek emociškai, tad tikriausiai natūralu, kad man šis mėnuo pailgo. Kai gruodis buvo vos kelių sekundžių reikalas, sausis prailgo ir jau paskutinę savaitę laukiau, kad baigtųsi kuo greičiau... Jaučiuosi išsekusi, pavargusi ir tikiuosi, kad vasaris mūsų namuose bus visiškai kitoks. Nežinau ar dėl to, kad jaučiausi labiau prislėgta, nei įprastai, pirkinių dėžutę sugebėjau pripildyti iki pat viršaus? Šiandien dalinuosi, kokiais produktais pasipildė mano namai.


Kūnui

Sunaudojau vonios druską ir kaip tik žvalgiausi naujos. Akys užmatė Bubble T druskas voniai su arbūzais ir nusprendžiau išbandyti, juo lab, kad kompanija domina.
Eurokos, pilna kaina 5,49 Eur, mokėjau 3,79 Eur

Nepatinka man šiuo metu naudojamas dezodorantas, netinka, tad norėjau patikimesnio ir kai jau žadėjau pirkti senai išbandytą variantą, užmačiau ir norėtą Vichy. Nusipirkau, testuoju, papasakosiu.
Drogas, pilna kaina 15,49 Eur, mokėjau 11,62 Eur

Vėlyva šventinė dovana, viena paskutinių, kurios viduje:
- Kūno prausiklis, 100 ml
- Kūno losjonas, 100 ml
- Kūno dulksna, 100 ml
Vertė: 28,99 Eur

Visai reikalingas dalykas, ypač kai dienos ilgos, rankinėje stengiuosi turėti visko, kas leidžia greit susitvarkyti: sausos, drėgnos servetėles, truputis makiažo, burnos higienos priemonės ir pabandysiu servetėles intymiai higienai. Gali būti, kad nepasiteisins, o gali būti, kad bus vienas reikalingiausių daiktų rankinėje.
Eurokos, 1,99 Eur

Plaukams

Pamačiau ir susigundžiau - tai buvo mano labai mėgstamas gamintojas prieš... gal 10-metį? Tik naudojau aš drėkinančią liniją, kuri tuo metu puikiai tiko plaukams. Nekantrauju išbandyti ir nors nesitikiu labai daug, bet manau įspūdžius paliksiu bloge.
Čia, po 6,99 Eur

Veidui

Jau kuris laikas darosi sudėtinga išsirinkti tinkamas priemones, tad šį kart ilgai, per ilgai sukau galvą ties prausikliu ir galiausiai išsirinkau kompanijos prausiklį, kurios serumus žiūrinėjau prieš gerą pusmetį.
Douglas, 9,89 Eur

Man patinka švytėjimo efektą suteikiantys makiažo fiksatoriai, o pastarųjų pasirinkimas tik šiuo metu ima plėstis. Džiaugiuosi ir šį kart naudosiu iš Nyx - mažiausiai ko tikiuosi, tai mažo stebuklo ir žinoma, tikiuosi, kad patiks.
Eurokos, 10,45 Eur

Burnos higiena

Kartais norisi  papildomo burnos higienos žingsnio, tad... įsigijau Alkmene burnos skalavimo skystį, kurio sudėtyje nėra atlkoholio, tad turėtų būti švelnus ir negriaužti burnos gleivinės.
Eurokos, pilna kaina 5,99 Eur, mokėjau 4,19 Eur

Va tokio tipo priemonės norėjau, kuria praskalavus dantis maisto likučiai nusidažo spalvotai. Mano vaikui, kuris vis dažniau valo dantis pats, toks skaliklis labai reikalingas.
Eurokos, 4,05 Eur

Atrodo visai įdomus ir labai kompaktiškas dalykas. Galvoju, kad galėčiau dienai įsimesti porą tablečių, o ne tampytis pastos tūbelę - būtų ženkliai patogiau. Labai norisi tikėti, kad apnašas puikiai šalins ir efektu būsiu patenkinta.
Eurokos, 5,99 Eur

Ir jau reikia kažko vaikui, bet jam nė viena pasta kol kas nepatinka, tad bandau dar vieną, iš anksčiau užprašytą (įtariu dėl paveiksliuko), matysiu, ar tik prieš tai naudota nebuvo geresnė?
Camelia vaistinė, 3,99 Eur

Kartoju, nes labai patiko, puikiai valė apnašas ir buvo švelni breketams. Valydama šia pasta jaučiuosi visiškai saugi, tad to saugumo šiuo metu norėjosi. 
Camelia vaistinė, 6,79 Eur

Kvepalai ir aromatai

Douglas, 37,95 Eur

Oriflame, pilna kaina 31,00 Eur, mokėjau 11,99 Eur

Oriflame, pilna kaina 23,00 Eur; mokėjau 10,99 Eur

Bandysiu šiuos tris aromatus ir jau matau, kad mano uoslei norisi lengvumo, gėlyčių ir malonių pavasarinių vėjų. Ką gi, pasitinkame paskutinį žiemos mėnesį lietingai ir tikimės, kad sniego nebeteks matyti iki ateinančio sezono. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai