BAYLIS & HARDING "Wild Fig & Pomegranate" laukinių figų ir granatų kvapo dovanų rinkinys: kūno prausiklis; rankų ir kūno losjonas; kūno dulksna

Susipažinti su Baylis & Harding kompanijos gaminiais iki šiol neturėjau progos, bet pripažinsiu, kad pamačius kompanijos rinkinius, kiekvieną kart kildavo didžiulis smalsumas - ar patrauklios akiai pakuotės gali slėpti puikias priemones? Tas smalsumas stipriausias būdavo prieš didžiąsias metų šventes, kai rinkiniai užpildydavo parduotuvių lentynas. Ir štai, jau nuo sauso rankose turiu vieną rinkinį, kurį gavau dovanų, rinkinį, gundančiai žadėjusį kvepėti figomis ir granatais. Išbandžiau, kai ką beveik užbaigiau ir skubu su jumis pasidalinti nuomone.


Produktas: BAYLIS & HARDING "Wild Fig & Pomegranate" laukinių figų ir granatų kvapo dovanų rinkinys
Gamintojas: "Baylis & Harding", Anglija. Pagaminta Kinijoje
Paskirtis: kūno odai
Tinkamas tipas: visiems
Tūris: kiekvieno po 100 ml
Kaina: 28,99 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas, pigu.lt, Elevita ir kt.

Ką žada gamintojas: Gardžių aksominių laukinių figų ir sočiųjų granatų aromato natos šiai riboto leidimo kolekcijai suteikia rafinuotumo. Tai puiki dovana vakarėlio sielai.


Rinkinys atkeliauja ryškiai rožinėje, švelnioje liesti kosmetinėje. Rinkinyje buvo trys gaminiai, kurie pakankamo tūrio, kad įsitinti ar priemonės patinka ir kartu patikrinti efektą. Man visai gražus šios kompanijos priemonių dizainas, nors ši linija ne pati gražiausia, bet žvilgsnį tikrai traukia. Tačiau gamintojas galėjo pakuotėms pridėti atkemšamus dangtelius - nėra lengva duše atsukinėti dangtelius ir paskui nepamiršti sandariai užsukti. Akivaizdu, kad pakuotės iki galo neapgalvotos. 
Kadangi niekaip nesugalvoju, kaip gražiai viską sudėti į šį įrašą, tai trumpai apie kiekvieną priemonę ir nuomonę apie jį.

KŪNO PRAUSIKLIS

Sudėtis: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, PEG-150 Distearate, Parfum, Benzyl Alcohol, Methylchoroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Magnesium Chloride, Magnesium Nitrate, Disodium EDTA, Citric Acid, Benzophenone-4.


Man šio produkto sudėtis labai nepatinka, jau iš pirmo žvilgsnio matosi, kad priemonė nesaugi, agresyvi ir potencialiai erzins odą. Kūno prausiklio priemonė gerai putoja ir visai neblogai prausia kūno odą, tačiau aš jaučiu, kad sausina... Tačiau žinote, kas nuvilia labiausiai? Aš buvau įsitikinusi, kad šio gamintojo priemonės turi intensyvų, gardų aromatą. Mintyse bemaž susikūriau sultingą, gardžių figų ir granatų kvapą, tačiau aromatas buvo per silpnas, vos jaučiamas. Labai apmaudu, kai kvapas lyg ir yra, bet jokio džiaugsmo duše nesuteikia. Kūno prausiklis nepatiko, pasirodė labai silpnas ir apskritai, tikriausiai prasčiausia dušo želė.

RANKŲ IR KŪNO LOSJONAS

Sudėtis: Aqua, Paraffinum Liquidum, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Stearic Acid, Glycerin, Triethanolamine, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Parfum, Benzophenone-4, Linalool.


Pigi, nenaudinga losjono - rankų kremo sudėtis, kuri tiesą pasakius nedrėkina, nemaitina... net nežinau ką ši priemonė turėtų daryti? Kreminės konsistencijos losjonas sunkokai susigeria į odą, nepriklausomai nuo to, ar tepu ant sausos ar ant drėgnos odos; ar naudoju didesnį ar visai mažą kiekį. Losjonas masažuojamas ilgam sėdi ant odos, įmasažuotas dar ilgokai geriasi ant odos palikdamas baltą šydą. Pastarasis dingsta tik pilnai susigėrus produktui... Gaila, bet šis produktas gal tik šiek tiek suteikia švelnumo, tačiau drėkinimo labai trūksta. Pats prasčiausias kūno losjonas, o ir kvapo, kurio tikėjausi, nebuvo. Kaip ir prausiklio atveju galvojau, kad kvepės sultingais vaisiais, o kvepia... šleikščiai saldžia, sintetine vanile. Fuij, net ir naudoti nesinori, o greičiausiai ir nebaigsiu. Kam naudoti priemonę be jokio realaus poveikio?

PARFUMUOTA KŪNO DULKSNA

Sudėtis: Aqua, Alcohol Denat., Polysorbate 60, Parfum, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Benzophenone-4, Triethanolamine, Linalool.


Kas jau kas, bet man regis parfumuota kūno dulksna privalo gardžiai kvepėti? Juk tam ji ir skirta, tiesa? Kvapas visai neblogas, lyg ir užuodžiu saldžiai gaivias uogas. Tik pasipurškus lyg ir užuodžiu figas, lyg ir jaučiu granatus, tačiau... nudžiūvus ant odos kvapas kažkodėl patampa saldžiai šleikštus, ta nemalonia sintetinės vanilės nata... Kažkaip labai apmaudu, nes tikėjausi daugiau. Galiausiai ir aromatas ant odos išlieka vos 10 minučių! Tad turiu purkštis kokius 6 kartus per valandą, kad kvepėčiau ir tuomet kokius 60 kartų per dieną, kad kvepėčiau! Kosmosas ir nulis logikos... labai prastos kokybės purškiklis nei malonaus kvapo, nei bent minimalaus išlikimo.


Nors pakuotėje atrodė visai gražiai (tikiu ir dovanotojui taip pasirodė), tačiau visas šis rinkinys taip nuvylė, kad rašant įrašą apėmė liūdesys - kiek tokių š.. vertų priemonių turime rinkoje? Kiek tokių nusiperkame švaistydami pinigus? Visų priemonių sudėtinės dalys labai prastos: prausiklis nors ir praus, tačiau sausins; rankų ir kūno losjonas suteiks švelnumo, bet oda vis dar bus itin sausa; o parfumuotas purškiklis parfumo suteikia iki 10 minučių! Gaila, bet ir kvapai nuviliantys. Iš rinkinio tikėjausi sultingo granatų ir saldžių figų aromato, tačiau kvapas labai nuvylė. Tad kokie liko pliusai? Gal tik ryškiaspalvis dizainas, bet ir jis skonio reikalas. Baylis & Harding kompanija pasirodė ne iš gerosios pusės, nuvylė, tad smalsumo bandyti kitas serijas tiesiog nebesinori. Būčiau pirkusi pati, sakyčiau, kad pinigų švaistymas.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai