MARGARITA valomasis tonikas su agurkų ir ramunėlių ekstraktais, normaliai ir mišriai odai

Baigėme tendencijas, tad metas grįžti prie kosmetikos apžvalgų, tiksliau daugiau kosmetikos apžvalgų, nes šis tinklaraštis jau kuris laikas nebėra tik kosmetikos tinklaraštis. Vonioje šiuo metu labai daug įvairių priemonių, kurių buteliukai sparčiai tuštėja, bet tinklaraščio puslapiuose nuomonės dar nespėjau sudėti. Vienas iš tokių produktų - lietuviškas Margarita veido tonikas, kurį per klaidą nusipirkau. Ieškojau tokio, drėkinančio, o nusipirkau ne visai mano odos tipui tinkantį, valantį. Išbandyti išbandžiau ir kelis sakinius užrašyti norisi.


Produktas: MARGARITA valomasis tonikas su agurkų ir ramunėlių ekstraktais 
Gamintojas: "Biok Laboratorija". Pagaminta Vilnius, Lietuva
Paskirtis: veido odai: valyti, tonizuoti, sutraukti poras, mažinti blizgesį ir drėkinti
Tinkamas tipas: normaliai ir mišriai odai
Labiausiai patiko: puikiai valo
Labiausiai nepatiko: netiko mano odos tipui
Tūris: 200 ml
Kaina: 3,29 Eur
Kur galima įsigyti: visur - kosmetikos parduotuvėse, prekybos centruose, kai kuriose vaistinėse

Ką žada gamintojas: Valomasis tonikas su agurkų ir ramunėlių ekstraktais sukurtas mišriai ir normaliai odai valyti bei tonizuoti kiekvieną dieną. Agurkų ekstraktas padeda sutraukti išsiplėtusias poras, mažina odos blizgesį bei lengvai drėkina odą.
Naudojimas: sudrėkinkite medvilninį diskelį ir švelniai nuvalykite veido bei kaklo zoną prieš tepdami kremu.


Pakuotė. Skaidraus plastiko buteliukas su plastikiniu, atkemšamu dangteliu. Šių tonikų pakuočių forma ir dizainai kito kas kelis metus - šiuo metu pakuotė puošta agurkais, vyrauja pasteliniai žalsvi akcentai. Pakuotės etiketė sakyčiau skonio reikalas, o va buteliukas man pasirodė patogus, paprastas. Su tokia pakuote žinai, kad akcentai tikriausiai bus sudėlioti ne pakuotės patrauklumo pusėje, o priemonės poveikyje.

Kvapas stiprus. Gamintojas priemonės sudėtyje naudojo kvapiąsias medžiagas ir suteikė tonikui stiprų, gana gaivų aromatą. Užuodžiu gaivius agurkus, lyg ir jaučiu gėles, tačiau nesu garantuota.

Konsistencija vandens skystumo ir kažkodėl ne skaidrus, o rudos spalvos.


Sudėtis: Aqua, Glycerin, Cucumis Sativus Fruit Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Panthenol, Potassium Alum, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Propylene Glycol, Polysorbate 20, Disodium EDTA, Parfum (Benzyl Benzoate, Butylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool), CI 19140, CI 42090, CI 16255.


Poveikis. Pirmiausia noriu pradėti nuo sudėtinių dalių: sudėtinių dalių sąrašas daug žadantis - priemonės pagrindą sudaro vanduo, glicerinas, seka agurkų, ramunėlių ekstraktai, pantenolis, pasižyminti odos būklę gerinančiomis savybėmis, Tačiau sąrašo pabaigoje džiaugsmas dingsta - daug nesaugių kvapiųjų medžiagų, nemažai ingredientų, kurie gali erzinti akis, potencialiai turėti pavojingų priemaišų. Man atrodo ir dažiklių tonike visai nereikėjo...

Taip, aš nusipirkau toniką, kuris skirtas normaliai ir mišriai veido odai, o maniškė tai sausa! Pirmiausia, ką pastebiu, tonikas puikiai valo po makiažo valymo likusius nešvarumus. Čia visai gerai, tačiau kartu tonikas tarsi sutraukia veido odą, ją tempia... sausiaodėms tempimo jausmas nėra geras dalykas, jis erzina. Nežavi ir matinis veido odos efektas, o va poveikio poroms nelabai pastebėjau. Gamintojas dar žadėjo, kad tonikas drėkins veido odą, tačiau kadangi tempimo jausmas toks stiprus, jokio ryškesnio odos drėkinimo nepastebiu.

Labai gaila, bet šitas tonikas man visiškai netinka ir nepatinka - man reikia drėkinimo ir švelnumo odai, tačiau šis tonikas stipriai traukia odą, suteikia matiškumo ir drėkinimo man per maža. Jei ieškoti tikrai gero, pigaus veido toniko, labai rekomenduoju Margaritos gaivinantį su alavijų ekstraktu, o va šis valantis ne tik sausiaodėms netiks, bet ir greičiausiai normalios bei mišrios odos savininkės nebus sužavėtos. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai