GENTLE DAY Bamboo Intimate & Body Care Unscented Wet Wipes - drėgnos servetėlės iš bambukų pluošto, skirtos intymiai higienai ir kūnui

Artėja vasaros sezonas ir mano rankinėje sausas servetėles tokiu metu keičia drėgnos: prasideda ledų sezonas, ištepliotos rankos, sėdėjimas ant žolės ir šiaip visokie reikaliukai, kuriems drėgnos servetėlės nepakenkia. Šį kart nusipirkau intymiai higienai skirtas servetėles, kurios turėtų būti švelnios ir tikti net ir jautriausiai odai. Išbandžiau ir kūnui ir intymiai higienai, tad dalinuosi nuomone.


Produktas: GENTLE DAY Bamboo Intimate & Body Care Unscented Wet Wipes - drėgnos servetėlės iš bambukų pluošto, skirtos intymiai higienai ir kūnui
Gamintojas: "Gentle Day", Lietuva. Pagaminta Kinijoje
Paskirtis: valyti kūno odą ir intymiai higienai
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: patogi ir kompaktiška pakuotė
Labiausiai nepatiko: nesaugus konservantas
Tūris: 10 vnt.
Kaina: 1,99 Eur 
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas, Eurovaistinė

Ką žada gamintojas: Drėgnos servetėlės tinka naudoti ne tik intymiai higienai, bet ir visam kūnui. Nedidelę pakuotę patogu nešiotis net rankinėje. Drėgnos servetėles pagamintos iš švelnaus, ekologiško bambukų viskozės pluošto. Bambukų pluoštas yra stiprus, tačiau labai minkštas, todėl yra malonus odai. Sudėtyje yra natūralių drėkinančių ir puoselėjančių odą komponentų. Servetėlės nebalintos chloru, nebandytos su gyvūnais. Ekologiškos, sertifikuotos „Oeko-Tex® 100“ ekologiniu sertifikatu (Nr. 2011LK0006), atitinka ekologinius reikalavimus, keliamus produktams turintiems tiesioginį sąlytį su oda.
 
Sudėtyje yra bambukų viskozės pluošto, alavijų ekstrakto, vitamino E.
Sudėtyje nėra kvapiklių, parabenų, alkoholio, natrio laurilsulfato, chloro.
 
Naudojimas: Atidarius pakuotę, būtina gerai uždaryti, kad nepatektų nešvarumai. Po atidarymo sunaudoti per 2 mėn.

Sudėtis: Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Glycerin, Citric Acid, Polyhexamethylene biguanide hydrochloride, Glycine, Benzalkonium Chloride.


Mano nuomonė. Pirmiausia labai džiaugiuosi, kad drėgnos servetėlės gana didelės (20 x 15 cm), švelnios ir lengvai tempiasi, tačiau neplyšta tempiant. Atrodo, lyg standartinės servetėlės, tačiau yra gamintos iš bambuko pluošto, be plastiko. Dėl lengvo servetėlių tempimosi jos puikiai tinka įvairioms situacijoms, pavyzdžiui, pernai metais turėjome daug avarijų su ledais ir pabandyk lipnius, saldžius ledus nuvalyti su sausomis servetėlėmis! Nepatogu ir net sakyčiau neįmanoma. O tokios, kompaktiškoje pakuotėje servetėlės itin patogios įsimesti net ir į mažesnę rankinę.

Servetėlių sudėtis ženkliai saugesnė, nei daugumos esančių rinkoje: pagrindą sudaro vanduo, alavijų sultys, glicerinas. Gamintojas visiškai nenaudojo kvapiųjų medžiagų, tačiau neišvengė nesaugaus konservanto. Bėdai nutikus tokias servetėles naudočiau ir veidui valyti, nes saugumas daugiau mažiau prilygsta kūdikių servetėlėms. 

Pagrindinė jų paskirtis yra intymiai higienai. Ir čia aš greičiausiai nesu linkusi naudoti dažnai - geriausia intymių vietų priežiūra yra tyras vandenėlis ir dažnas apsiplovimas. Tačiau pasitaiko situacijų, kai dienos metu apsiprausti nėra kaip, o norisi. Aš asmeniškai išskirčiau menstruacijų dienas ar vizitą pas ginekologą, kai keliauji dienos metu ir apsiprausti nėra kaip. Nors man servetėlės reikalingos tik tokiais atvejais, tačiau manau, kad jos gali būti tinkamos bet kurios ciklo dienos metu ir puikiai pasitarnauti. Na, o jei nereikia intymiai higienai, labai rekomenduočiau kūno odai ar kasdieniam naudojimui rankoms - retos kurios servetėlės yra pakankamai saugios, o ir kūnui skirtos pakuotės per didelės patogiam kasdieniam nešiojimuisi rankinėje. Man patiko, džiaugiuosi išbandžiusi ir žinau, kad kartosiu bent kelis kartus šiltojo sezono metu.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai