PIRMAS ĮSPŪDIS. EKSEPTION Caviar Activator - aktyvuojamasis naktinis veido kremas su ikrais

Man visai smagu testuoti mėginukus ir palikti bent jau trumpas nuomones apie išbandytus gaminius, nes nesenai taip išvengiau nereikalingo pirkinio. Ruošiausi pirkti ir priemonė pasirodė labai matyta - blogo paieškoje įvedžiau pavadinimą ir pasirodo jau buvau bandžiusi mėginį. Mėginys nesužavėjo, tad ir priemonės nusprendžiau nepirkti. Tad ir dabar testuoju naktinį veido kremą ir Ekseption, kuris skirtas naudoti prieš veido odos šveitimo procedūras.


Ką žada gamintojas: Tai naktinis kremas - aktyvatorius, naudojamas laipsniškam odos pH mažinimui, tuo pačiu metu odos atsinaujinimui, nusluoksniavimui, drėkinimui, pigmentacijos mažinimui bei veido odos skaistinimui. Kremas tinkamas naudoti bet kurio amžiaus sausai odai, norint pasiekti aktyvesnės odos regeneracijos. Ypač rekomenduojama brandžiai, esant odos suglebimui ir raukšlių.
Ikrų ekstraktas turtingas vitaminais, oligoelementais, mikroelementais, baltymais ir aminorūgštimis, todėl pasižymi maitinančiomis, drėkinančiomis, raminančiomis bei senėjimo požymius mažinančiomis savybėmis.
Naudojimas: Naudojant produktą atskirai, be profesionalių cheminio šveitimo procedūrų - naudokite vakarais iki 5-6 savaičių, dienos metu būtina naudoti "All Day Shield" kremą su UV apsauga. Derinant su profsionaliomis cheminio šveitimo procedūromis, naudokite vakarais iki 2-3 savaičių, dienos metu būtina naudoti "All Day Shield" kremą su UV apsauga.

Pilno dydžio pakuotė iš ČIA

Sudėtis: Aqua, Caprylic/ Capric Triglycerides, Glycerin, Stearyl Heptanoate, Stearyl Caprylate, Cetyl PEG/ PPG-10/ 1 Dimethicone, Caviar Extract, Lactobionic Acid, Tranexamic Acid, Sodium Chloride, Triethylene Glycol, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Parfum, Hexyl Cinnamal, Linalool, Benzyl Salicylate, Citronellol.


Kiekis: mėginio kiekis 1.5 ml. Galima įsigyti 50 ml pakuotėje
Kaina: 59,50 Eur
Kur galima įsigyti: misijaoda.lt; gožiokosmetika.lt, naujaoda.lt
Gamintojas: "Ekseptions", Ispanija


Mano nuomonė. Kiek lengvesnė, ne vidutinio tirštumo veido kremo konsistencija lengvai ir maloniai susigeria į veido odą. Kremas gausiai parfumuotas, tačiau šiuo atveju kvapas man nepaprastai patinka: gaivus, lengvas, primena baltų gėlių kvapą ir labai jau gundo! Tiesa, aromatų veido priežiūros priemonėse nemėgtu, labiau vertinu produktus be kvapų. Tačiau nemeluosiu, jog kvepia atstumiančiai. Kvepia maloniai.

Užtepus priemonės ant veido odos, produktas susigeria, tačiau ant paviršiaus iki pat miego lieka blizgi plėvelė. Jei tai būtų dieninis veido kremas, greičiausiai mane erzintų, tačiau eiti miegoti su blizgiu veidu problemų neturiu - na ir kas. Užtepta priemonė iš ties drėkina odą, po nakties veidas atrodo jaunesnis, skaistesnis ir dailesnis. Gamintojas šiai priemonei prižadėjo labai daug: ji turėtų ir raukšles mažinti, ir pigmentines dėmes šalinti ir padėti suveikti veido šveitikliui. Deja, iš nedidelio mėginio tokio efekto neįmanoma pastebėti, tam reikia laiko ir ilgesnio produkto naudojimo. Tačiau spėjau pastebėti, kad gerai drėkina, kad tikrai skaistina, labai maloniai jaučiasi ant veido odos, tad norisi tikėti, kad ilgesnis naudojimas darytų įtaką ir raukšlėms, ir pigmentinėms dėmėms. Pirmas mano įspūdis naudojant mėginuke esantį nedidelį kremo kiekį labai geras. Man patiko konsistencija, pasidžiaugiau efektu ir maloniu, nors ir per stipriu aromatu. Visai įdomus dalykas, smalsu, koks gi poveikis ilgiau naudojant? 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai