Q+A Hyaluronic Acid drėkinamasis veido prausiklis su hialuronu

Yra trys auksinės veido priežiūros taisyklės: 1. kruopštus valymas; 2. intensyvus drėkinimas; 3. apsauga nuo saulės. Net ir elementarios priemonės, kurios nepriekaištingai atlieka šias tris funkcijas gali būti geriausias pasirinkimas ir puiki veido priežiūros rutina. Visos kaukės, serumukai, tonikai gali tik papildyti rutiną, tačiau iš esmės šių trijų žingsnių visiškai pakanka elementariems odos poreikiams tenkinti. Tad šį kart noriu kiek plačiau pakalbėti apie odos prausimą ir pasidalinti nebrangiu, tačiau puikiu sprendimu kasdienei veido priežiūrai. Pirmoji mano pažintis su Q+A kosmetika prasideda nuo veido prausiklio.


Produktas: Q+A Hyaluronic Acid drėkinamasis veido prausiklis su hialuronu
Gamintojas: "Ellipsis Brands" Ltd. Pagaminta Didžiojoje Britanijoje
Paskirtis: prausti veido odą, pašalinti nešvarumus ir makiažo likučius. Raminti, drėkinti ir stangrinti odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: švelnus, bet efektyvus prausimas
Labiausiai nepatiko: reikėjo laiko priprasti prie tirštesnės konsistencijos
Tūris: 125 ml
Kaina: 9,89 Eur 
Kur galima įsigyti: Douglas, Drogas, Eurovaistinė

Ką žada gamintojas: Hyaluronic Acid Hydrating Cleanser - Drėkinamasis veido prausiklis su hialuronu visų tipų odai
Kas yra hialurono rūgštis? Ši molekulė yra drėgmę sulaikanti medžiaga, kuri padeda išsaugoti odos putlumą ir drėgmę. Taip pat gerai žinoma, kad hialurono rūgštis turi senėjimo požymius lėtinantį poveikį, todėl tai yra pagrindinė sudedamoji medžiaga brandžiai odai skirtose priemonėse.
- Lėtina senėjimo požymius;
- Ramina;
- Valo;
- Stangrina;
- Drėkina;
- 94,7% natūralus | tinka veganams.
NAUDOJIMAS: Įmasažuokite į drėgną odą, kad ją nupraustumėte. Nuplaukite šiltu vandeniu. Naudokite ryte ir vakare.


Pakuotė. Plastiko tūbelė su apačioje atkemšamu dangteliu. Man visai patinka kompanijos sprendimas gaminiams naudoti spalvinius blokus: bordo fonas ir balta etiketė mano akiai labai patraukli ir gal šiek tiek primena vintažines etiketes. Plastikas patogus išsausti reikiamą priemonės kiekį ir dozuoti tiksliomis dozėmis. 

Kvapas neutralus ir natūralus. Gamintojas nenaudojo jokių papildomų kvapų ir tai yra šaunu - veido priežiūros priemonėms aromatų tikrai nereikia.

Konsistencija gelinės tekstūros, šiek tiek tirštesnė, nei vidutinė.


Sudėtis: Aqua (Water), Coco-Betaine, Glycerin, Propanediol, Caprylyl/ Capryl Glucoside, Acrylates/ C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Hyaluronate, Sodium Gluconate, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice Powder, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Sodium Hydroxide, Cocamidopropyl Betaine.


Poveikis. Gamintojas parinko labai saugias putojimo medžiagas, sudėtyje panaudojo drėkiklių, minkštiklių ir odą kondicionuojančių medžiagų. Nesaugus tik konservantas ir keli konsistencijos ingredientai turi potencialią riziką. Sudėtis puiki, dažnai gerokai brangesnių priemonių sudėties sąrašas marguoja raudonomis ir geltonomis spalvomis. Sakyčiau labai gerai, jau iš sudėties aišku, kad galima tikėtis švelnaus prausimo ir minimalaus drėkinimo.

Prie tirštokos priemonės konsistencijos man reikėjo laiko priprasti, nes pradžioje naudodavau per daug prausiklio, kol išmokau mažais lašeliais vienam kartui. Priemonė pakankamai gerai putoja ir labai švelniai prausia odą. Per naudojimo laiką turėjau ir pažeidimų aplink nosį, ir aplink akis - prausiklis visiškai nedirgina, neerzina ir sakyčiau net padeda raminti odą. 

Priemonė ne tik labai švelni, tačiau ir puikiai prausia veido makiažą, nepriekaištingai šalina makiažo likučius. Tačiau nepasakyčiau, kad labai intensyviai drėkintų - nei serumo, nei drėkinančio kremo neatstos, po prausimo norisi drėkinimo, tad mano nuomone drėkinamasis efektas labai minimalus. Kas man patiko? Gera sudėtis, švelnus ir efektyvus prausimas ir puiki kaina - jei nebandėte, rekomenduočiau, tik prie tirštesnės konsistencijos reikia laiko priprasti.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai