WE ARE PARADOX 3 in 1 Repair haircare treatment - kondicionierius, kaukė ir plaukų kremas viename su matcha žaliąja arbata ir kokosų aliejumi

Apie plaukus dažnai kalbėti man nelabai pavyksta, nes plaukų kasdien neplaunu, o ir plaukų priežiūros priemonės tikrai nėra mano tema - svarbu, kad gebėtų suvaldyti plaukus, būtų daugiau mažiau saugesnės sudėties ir maitintų. Nors bandyti naujas priemones, net ir plaukų, man labai patinka. Tad šį kart į rankas ėmiau negirdėtos We Are Paradox daugiafunkcinę priemonę, išbandžiau ir noriu pasidalinti savo nuomone.


Produktas: WE ARE PARADOX 3 in 1 Repair haircare treatment infused with matcha green tea and coconut oil - kondicionierius, kaukė ir plaukų kremas viename su matcha žaliąja arbata ir kokosų aliejumi
Gamintojas: "Paradoxxx" Ltd. Pagaminta Dublin, Airija
Paskirtis: plaukams: atkurti, maitinti, drėkinti, suvaldyti besišiaušiančius, suteikti glotnumo, švelnumo, spindesio
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: poveikis
Labiausiai nepatiko: nesaugi sudėtis, yra alkoholio
Tūris: mano pakuotė - 50 ml; galima įsigyti 250 ml pakuotėje
Kaina: 17,45 Eur
Kur galima įsigyti: Lookfantastic

Ką žada gamintojas: Sukurtas iš 99% natūralių ingredientų. Repair 3in1 kondicionierius iš kart atkuria gyvybingumą praradusius plaukus, suteikia glotnių, švelnių plaukų efektą. Daugiafunkcinė formulė gali būti naudojama kaip kondicionierius, kaukė ar plaukų kremas.
Praturtintas matcha žaliosios arbatos, kokosų aliejaus ir airiškos kerpės ekstraktu intensyviai maitina ir drėkina, suvaldo pasišiaušusius plaukus ir suteikia veidrodžio spindesio efektą.

Naudojimas: po plovimo šampūnu, įmasažuokite į drėgnus plaukus ir išskalaukite. Galite padengti ant drėgnų plaukų ir palikti arba ant sausų plaukų vietoje formavimo kremo.

Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA

Pakuotė. Mano rankose metalinė tūbelė su atsukamu plastikiniu dangteliu. Pakuotės dizainas gana paprastas, švelniai rožinė spalva ir keli užrašai. Pilno dydžio pakuotė atrodo ženkliai patogesnė, su dozavimo pompa. Beje, man labai patinka gamintojo sprendimas priemones talpinti į metalines pakuotės - metalas lengviau perdirbamas nei plastikas, tad toks sprendimas tvaresnis, nei plastikas.

Kvapas. Kondicionieriaus kvapas stiprus, aiškiai jaučiamas ne tik naudojimo metu, bet dar ir kuris laikas po naudojimo. Man labiausiai jaučiasi levandos ir pelargonijos kvapas.

Konsistencija kreminė, vidutinio tirštumo.


Sudėtis: Aqua, Cetyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Cetrimonium Chloride, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Citrus Aurantium Bergamia Fruit Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Glycerin, Corylus Avellana Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Camellia Sinensis Leaf Water, Mentha Arvensis (Peppermint) Herb Oil, Chondrus Crispus (Carrageenan) Extract, Lamium Album Extract, Panax Ginseng Root Extract, Plantago Psyllium Seed Extract, Citric Acid, Isopropyl Alcohol, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Dehydroacetic Acid, Sodium Salicylate, Linalool, Limonene, Citronellol, Geraniol, Citral.
Tinka veganams
Netestuota su gyvūnais


Poveikis. Deja, tačiau priemonės sudėtis man pasirodė prastoka - jau pradžioje yra EU ribojamų ingredientų, tad klausimas, kiek procentaliai sudėtyje yra po jų sekančių sudėtinių dalių? Nustebino ir agresyvaus alkoholio naudojimas - vien šio ingrediento buvimas, nepriklausomai nuo to, ar man patiko priemonė ar ne, atbaido nuo pilnos pakuotės pirkimo. Tačiau negaliu nepaminėti ir sudėtyje esančių minkštiklių, antioksidantų, drėkiklių ir kitų ingredientų, gerinančių plaukų būklę ir išvaizdą.

Priemonę daugiausiai naudojau kaip kaukę, kurią kiek ilgiau palaikydavau drėgnuose plaukuose prieš nuskalaujant. Tokiu būdu naudojamas produktas suteikia plaukams glotnumo, suvaldo mano šiauštis linkusius plaukus ir suteikia jiems daugiau svorio, tad jie mažiau pučiasi. Pastebėjau, kad po priemonės naudojimo plaukai tapo ne tik paklusnesni, tačiau ir ženkliai švelnesni, žvilgantys, o ir atrodo daug dailiau. Panašus efektas ir naudojant kaip nenuplaunamą kremą, tik šiuo atveju man pavyksta išgauti šiek tiek daugiau spindesio. 

Priemonės efektas puikus, iš visų kalendoriuje rastų plaukų priežiūros priemonių, būtent ši man patiko labiausiai, efektas geriausiai tiko mano plaukų struktūrai. Jau maniau, kad pirksiu pilno dydžio pakuotę, kol nepasižiūrėjau sudėtinių dalių. Deja, tačiau alkoholio nenoriu ne tik veido ar kūno odai, tačiau vengiu ir plaukams. Sunaudoti planuoju, bet pilno dydžio nepirksiu.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai