BEAUTY PRO Warming Eye Mask - šildanti akių kaukė

Šią savaitę labai norėjau skirti daugiau laiko sau ir atsipalaiduoti, bet susirgo vaikas ir visi mano planai sugriuvo kaip kortų namelis... Planus keisti teko, tačiau atsipalaiduoti irgi labai norisi ir jau reikia. Prisiminiau, kad turiu namuose šildančią akių kaukę, tad vakare pritemdžiau šviesas, įsijungiau raminančios muzikos, patogiai įsitaisiau lovoje su minkščiausiu pleduku ir užsidėjau kaukę. Įspūdžius ir potyrius pasakoju jums.


Produktas: BEAUTY PRO Warming Eye Mask - šildanti akių kaukė
Gamintojas: "BeautyPro." Ltd, Didžioji Britanija. Pagaminta R.O.C. (Taivane)
Paskirtis: mažinti nuovargį, padėti atsipalaiduoti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: lyg ir nebuvo erzinančių aspektų
Tūris: 1 vnt.
Kaina: 3,45 Eur
Kur galima įsigyti: Lookfantastic

Ką žada gamintojas: Atsipalaiduokite ir nuraminkite akis su šylančia akių kauke. Raminanti kaukė tobula, kai norisi pasirūpinti savimi, esant pavargus, skaudant galvai ar norint atsipalaiduoti. Su švelniu ramunėlių aromatu, suteikia švelnų šildantį efektą ir ramybę.
Uždėkite kaukę ant akių zonos, užkabinkite raištelius už ausų ir mėgaukitės. Kaukė palengvins akių nuovargį, atpalaiduos ir suteiks ramybės.


Pakuotė. Plastikinis vienkartinis maišelis, kuriame supakuota veido kaukė. Man labai patinka vienkartinės pakuotės dizainas, tamsiai mėlynos spalvos pakuotė puošta auksiniais burbuliukais ir žvaigždelėmis. Tokiu pat dizainu puošta ir akių kaukė - akiai patrauklia tamsiai mėlyna ir aukso spalvos rutuliukais.

Kvapas. Paakių kaukė pakvėpinta ramunėlių aromatu. Labai smagu, tokio tipo priemonėse jausti aromatą - jis reikalingas dar malonesnei atpalaidavimo patirčiai. Labiausiai mane džiugina gamintojo tobulas pajautimas, kiek to kvapo reikia - nei per stiprus, nei per lengvas. Aromato intensyvumas toks, kokio reikia tobulam atsipalaidavimui.

Konsistencija plona medvilnės kaukė su savaime šylančiais padeliais akių srityje.

Sudėtis: Chamomile, Activated Carbon Powder, Iron Powder, Sodium Chloride, Water-Absorbing Resin, Vermiculite, Deionised Water.


Poveikis.  Tik atidarius pakuotę medžiaginė kaukė pradeda šilti, todėl ją nedelsiant reiktų dėti ant akių zonos. Aš dar prieš tai įsijungiau muzikos, užsiklojau ir leidau sau atsipalaiduoti. Akių kaukė pradeda vis stipriau ir stipriau šilti, tačiau niekada neužkaista tiek, kad erzintų ar dirgintų odą.


Pirmas 10-minučių bandau suprasti, kas tai per jausmas, atsipalaiduoti ir pagaliau paleisti visas mintis, tačiau tikroji ramybė ateina po 15-tos minutės, kai ir labai maloniai pasijaučiu ir link miegelio patraukia ir mintys tampa ramesnės ir pati geriau jaučiuosi. Ir nors gamintojas sako, kad priemone reiktų mėgautis 20 minučių, tačiau kaukė šyla iki 1 val, o šilta būna dar papildomą valandą! Manau su tokiu efektu ji būtų puiki pavyzdžiui prieš einant miegoti - užsidedi vakare, akys šyla, atsipalaiduoji ir užmiegi saldžiausiu pasaulyje miegu... Mmm... efektas man labai patiko. Ir čia tikriausiai reikia atkreipti dėmesį, kad tai nėra kosmetinio poveikio kaukė - vizualiai ji vargu ar suteiks kokį ryškesnį efektą, tačiau kaip gerai atpalaiduoja, kaip išvalo visas mintis, kombinacija su raminančia muzika padeda nurimti, o jei būčiau bandžiusi ir vakaro metu - ir užmigti. Puikus, efektyvus šilumos ir aromaterapijos produktas, kuriuo dar ir mano vaikas spėjo pasidžiaugti bei liko sužavėtas - noriu daugiau tokių kaukių, noriu išbandyti prieš nakties miegą! Labai patiko! Labai atpalaidavo




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Pasirodė visai idomus produktas. Reikės paieškoti ir pabandyti.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Faina, bet ne dėl kosmetino poveikio, o dėl atsipalaidavimo. Nustebino, kad tiek ilgai šyla :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą