NESTI DANTE "Dolce Vivere" muilas su mėlynojo vilkdalgio, ryto rasos ir lauro lapų aromatu "Firenze"

Ar žinote, koks geriausias muilas? Mano namuose skysto muilo naudojame ženkliai mažiau nei gabalinio ir jau kelis metus labiausiai mėgstame Nesti Dante muilus iš vienos ar kitos jų serijos. Šį kart esame beveik sunaudoję Florencijos miestui dedikuotą muilą su vilkdalgių, ryto rasos ir lauro lapų aromatu. Koks gi tas muilas?


Produktas: NESTI DANTE "Dolce Vivere" muilas su mėlynojo vilkdalgio, ryto rasos ir lauro lapų aromatu "Firenze"
Gamintojas: "Nesti Dante" Pagaminta Florencija, Italija
Paskirtis: nuprausti odą, pašalinti nešvarumus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: aromatas
Labiausiai nepatiko: sudėtyje yra alkoholio
Tūris: 150 g
Kaina: 3,19 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos, Rimi, Hiperfarma

Ką žada gamintojas: Ryto rasos, mėlyno iriso ir laurų lapų aromato muilas kvepia šviežiais prieskoniais, aštriu aromatu, skirtu Florencijos miestui. 
Ekologiška pakuotė supakuota florentietiškame popieriuje, puoštame mėlynaisiais vilkdalgiais ir Florencijos peizažu. Patyrę muilo gamintojai naudojasi tradiciniu saponifikacijos būdu muilo gamyboje.

Sudėtis: Sodium Palmate, Sodium Cocoate/ Sodium Palmkernelate, Aqua, Parfum, Glycerin, Sodium Chloride, Tetrasodium Etidronate, Tetrasodium EDTA, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Citral, Limonene, Hexyl Cinnamal, Linalool.


Mano nuomonė. Popierinė muilo pakuotė labai daili, puošta mėlynų gėlių žiedais. Gamintojas sako, kad čia mėlynieji vilkdalgiai, tačiau iš ties gėlės man labiau primena rugiagėlių žiedus. Gamintojas muilu pakuoja į malonų liesti, tekstūruotą popierių, o ir tokia pakuotė lengvai perdirbama.

Priemonės sudėtis visai gera, parinktos saugios putojimą sukeliančios medžiagos, tačiau yra konservanto -  alkoholio, kuris gali sausinti odą. Nesaugios ir kvapus sukeliančios medžiagos. Šio muilo kvapas labai malonus, kvepiantis gaiviai sodriu gėlių aromatu, kuriame jaučiasi ir gaivumas, ir sodrumas ir lengvutis lauro lapų prieskonių kvapas. Puikus aromatas!

Muilas gerai suputoja, švariai prausia rankų odą. Per visą naudojimo laikotarpį nepajaučiau, kad muilas sausintų odą, erzintų ar dirgintų. Net ir pažeistos odos muilas neerzina, yra švelnus, maloniai kvepiantis. Nesti Dante muilai man patinka - kainos ir kokybės santykis puikus, muilas taip greit neištirpsta muilinėje, tad jo pakanka ilgesniam laikui.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

Rašyti komentarą