NIVEA "2in1 Express" švelnus šampūnas ir kondicionierius viename su alavijų ekstraktu

Pastaruoju metu nebežinau, ką rinktis savo plaukams, tad nusipirkau Nivea plaukų šampūną ir kondicionierių viename. Lyg ir viskas paprasta, o gal net per prasta visko pertekusioje visuomenėje? O buvo laikai, kai mano plaukai po visų vaikystėje naudotų Schaumų ir Kre-kre perbėgo į Nivea pusę. Didžiąją dalį studijų metų naudojau Nivea priemones ir viskas buvo puiku - natūraliam plaukui puikiai tiko paprastos sudėties šampūnai ir kondicionieriai. Šiuo metu esu visiškai atsiauginusi natūralias kasas, tad lyg ir nebesu išranki šampūnui. Norėjosi išbandyti kažką naujo, bet taip ir neišsirinkusi parduotuvėje, prigriebiau Nivea - metas trumpai ir greičiausiai gana glaustai nuomonei.


Produktas: NIVEA "2in1 Express" švelnus šampūnas ir kondicionierius viename su alavijų ekstraktu
Gamintojas: "Beiersdorf". Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: išplauti plaukus, palengvinti šukavimą, stiprinti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: paprastas ir neblogas efektas
Labiausiai nepatiko: sudėtyje yra agresyvių putojimą ir valomąjį efektą sukeliančių ingredientų
Tūris: 250 ml
Kaina: 3,67 Eur
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos, Maxima, Notino ir kt.

Ką žada gamintojas: Šampūnas su alavijų ekstraktu – greitai, intensyviai priežiūrai ir lengvesniam šukavimui: greitai pasirūpina plaukais ir veikia kaip kondicionierius; sustiprina kiekvienos plaukų sruogos gyvybingumą; apsaugo plaukus palengvindamas šukavimą.
Naudojimas: Drėgnus plaukus ištepkite šampūnu ir švelniai pamasažuokite. Tuomet nuskalaukite.


Pakuotė. Nedidelis plastikinis buteliukas su atkemšamu dangteliu. Tikriausiai nenuostabu, kad Nivea klasikinio šampūno butelaitis standartinės kompanijai mėlynos spalvos - puikiai atpažįstama ir beveik visuose gaminiuose naudojama spalva ir standartinis dizainas. Man patinka pakankamai minkštas pakuotės plastikas, kuris padeda lengvai išspausti reikiamą priemonės kiekį.

Kvapas. Plaukų priežiūros priemonės dažniausiai būna pakvėpintos ir čia ne išimtis, tačiau tai nėra kažkoks konkretus ar lengvai atpažįstamas kvapas - kvepia saldoku plaukų priežiūros kvapu.

Konsistencija kreminė, šiek tiek tirštesnė, nei standartinė.


Sudėtis: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, PEG-3 Distearate, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Sodium Citrate, Citric AcidPolyquaternium-10, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, GlycerinPEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Chloride, Sodium Hydroxide, Sodium Benzoate, Parfum.


Poveikis. Pirmiausia tikriausiai aktualu, ar pigaus šampūno sudėtis gali būti gera? Nivea šampūnas visai neblogos sudėties: pagrindą sudaro vanduo, toliau seka agresyvios putojimą sukeliančios medžiagos, raminančios ir drėkinančios alavijų sultys ir keli ingredientai, kurie mažomis koncentracijomis didesnės žalos nedaro. Visai neblogai, išskyrus tą SLS, kuris ilgainiui gali sausinti galvos odą, tačiau viskas priklauso nuo individualaus odos jautrumo.

Būtent dėl SLS, nedidelis šampūno kiekis stipriai suputoja ir švariai išplauna galvos odą ir plaukus. Ne, galvos oda netampa džeržgiančiai švari (brr... tai sausos odos ženklas), bet iš ties jaučiasi švari. Iš šampūno lyg ir nieko daugiau nesitikima, tačiau čia ne tik  šampūnas, bet ir kondicionierius viename. Beje, priemonė viename buteliuke talpinanti šampūną ir kondicionierių, nėra pats geriausias pasirinkimas, daug geriau plaukams naudoti šampūną ir kondicionierių atskiruose buteliukuose. Bet taip jau gavosi, kad nusipirkau viename.

Ši priemonė iš ties suteikia plaukams švelnumo, glotnumo ir paklusnumo, tačiau efektas nėra pakankamas ir neprilygsta kondicionieriui, jei jį naudotume atskirai. Po šios priemonės labai dažnai papildomai dar naudoju kaukę plaukams, ir tik tuomet plaukų išvaizda mane džiugina. O apibendrinant - priemonė gana paprasta: plaukus išplaus, suteiks minimalų kondicionavimo efektą, tačiau jei ieškote priemonių be SLS - netiks, nes tai pagrindinis putojimą ir plovimo efektą suteikiantis ingrdientas. Netiks ir tuo atveju, jei viena priemone norite pakeisti du buteliukus, bet tikitės stipraus kondicionuojančio poveikio. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai