PIRMAS ĮSPŪDIS. JOIK Moisturising Day Cream - intensyviai drėkinantis dieninis veido kremas

Per pastaruosius porą mėnesių prisikaupė kiek daugiau mėginių, tad bandysiu šių metų pradžioje jų išbandyti kiek daugiau ir palikti bloge trumpas nuomones apie juos. Tikrai ne visis planuoju pirkti ar bandyti, ne visi sudomina, bet toks trumpas nuomonės palikimas šiame tinklaraštyje man padeda - būna peržvelgusi mėginių įrašus visgi nusprendžiu įsigyti sudominusius gaminius arba atsisakau minties įsigyti, jei mėginys tuo metu nepatiko. Tad tokių įrašų artimiausiomis savaitėmis padaugės, bet jei jie jūsų nedomina, visuomet galima tiesiog praleisti.


Ką žada gamintojas: Drėkinanti kremo formulė suteikia gilų ir ilgalaikį drėkinimą, greitai įsigeria, oda tampa švelni ir aksominė, be jokio tempimo jausmo. Kremą puikiai tinka naudoti ir kaip makiažo pagrindą, kad jis gražiai dengtųsi ir puikiai laikytų dienos eigoje. Unikalus augalinės kilmės odai identiškas drėkinamasis kompleksas tarsi magnetas prisitvirtina prie odos paviršiaus ir gilesnių odos sluoksnių, ją drėkina bei sulaiko drėgmę ir stiprina natūralų odos apsauginį barjerą, užtikrinant ilgalaikį odos drėkinimą.

Kremas giliai drėkina odą, skatina natūralų odos atsinaujinimą, gerina odos elastingumą, suteikia odai gaivos pojūtį ir gyvybingą švytėjimą. Kremas tonizuoja odą, padeda paskaistinti papilkėjusią ir pavargusią veido odą, suteikia jai jaunatviškumo ir švytėjimo. Kremas tinka visų tipų odai, o dėka sudėtyje esančių raminančių ingredientų taip pat tinka ir jautriai odai.

Sudėtis praturtinta ekologiškais makadamijų, argano ir simondsijų aliejais bei taukmedžio sviestu, vitaminais A, E ir C vitaminų turtingu šaltalankių aliejumi, erškėtuogių ekstraktu, saldymedžio šaknies ir medetkų ekstraktais bei palisandrų eteriniu aliejumi.

NAUDOJIMAS: Užtepkite nedidelį kiekį kremo ant veido ir kaklo ir švelniai įmasažuokite į odą. Tinka visų tipų odai.

Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA

Sudėtis: Aqua, Butyrospermum Parkii Butter*, Glycerin, Macadamia Integrifolia Seed Oil*, Alcohol, Helianthus Annuus Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil*, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Stearic Acid, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Sodium Levulinate, Palmitic Acid, Sodium Lauroyl Glutamate, Hippophae Rhamnoides Oil*, Silica, Bentonite, Sodium Anisate, Tocopherol, Sodium PCA, Glyceryl Caprylate, Saccharide Isomerate, Dalbergia Sissoo Wood Oil, Dipotassium Glycyrrhizinate, Linalool, Glycyrrhiza Glabra Root Extract*, Rosa Canina Fruit Extract*, Hippophae Rhamnoides Fruit Extract*, Calendula Officinali Flower Extract*, Xanthan Gum, Sodium Phytate, Sodium Citrate, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Geraniol, Benzyl Benzoate, Limonene.
*ingredientai iš organinių ūkių
99,98% natūralios kilmės


Kiekis: mėginio kiekis nenurodytas. Galima įsigyti 50 ml pakuotėje
Kaina: 26,00 Eur
Kur galima įsigyti: New Crush
Gamintojas: "Joik OU', pagaminta Estijoje


Mano nuomonė. Kremas iš pirmo žvilgsnio atrodo labai lengvos konsistencijos, tačiau tiesa ta, kad šitas kremas turi nemažai riebumo ir yra pakankamai sunkus. Įmasažavus į odą didžioji dalis kremo susigeria į odą, tačiau kartu ant paviršiaus lieka rieboka plėvelė, kuriai reikia laiko pilnai susigerti į veido odą. Man asmeniškai šis kremas labiau maitinantis odą, nei drėkina, tačiau susigėręs į veido odą kremas suteikia malonų komforto jausmą, o odos paviršius įgyja sveiko švytėjimo efektą. Joik kremo poveikis man labai patiko, tačiau turiu pastebėti ir keletą aspektų, kurie nesužavėjo.

Pirmiausia, šis kremas turi labai stiprų kvapą, kvepia stipriu kosmetiniu, su trupučiu citrusų aromatu. Kvapas ant odos išlieka kelioms valandoms, persekioja ir po makiažo padengimo, tad jautresnėms kvapams merginoms tikrai nepatiks ir erzins. Greičiausiai reiktų paminėti ir tai, kad papildomi kvapai priemonės sudėtyje reiškia papildomus ingredientus, kurie potencialiai gali erzinti odą. Be kvapų ingredientų, priemonės sudėtis būtų dar saugesnė. Priemonės sudėtyje (ir gana aukštai) yra alkoholio, kuris ilgalaikio naudojimo perspektyvoje pasižymi sausinančiomis savybėmis, pažeidžia odos lipidinį barjerą. Naudodama mėginį odos neišsausinsiu, tačiau jei pirkčiau pilno dydžio pakuotę, tokia rizika yra. Kita vertus, sudėtyje labai daug odą drėkinančių, maitinančių ir kondicionuojančių ingredientų, tad ta rizika gali būti kiek mažesnė. Visgi, ji yra. 

Nors kremo efektas ant mano sausos odos man patinka, tačiau esu linkusi manyti, kad dėl riebumo ši priemonė tiktų tik sausiaodėms, tačiau vėlgi, joms nepatiks tokie ingredientai, kaip alkoholis, kuris gali sausinti ir krūva kvepalų ingredientų, kurie gali ne tik sukelti nosies kutuliuką, tačiau ir odos sudirgimą. Manęs šis mėginys neįtikino pilno dydžio priemonės pirkimui.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

📍 Šiame įraše ant mano nagų SINCERO "Let's Dance" nagų lakas D1.

Komentarai