ORIFLAME "Amber Elixir" parfumuotas vanduo moterims

Šį įrašą ruošiu jau ne pirmą dieną ir pati nesuprantu, kodėl niekaip neužbaigiu - taisau, trintu, vėl rašau ir vėl trinu. Atrodo mintys niekaip nesusidėlioja, tačiau pastaruoju metu įrašams mintys ir šiaip sunkiai, tad gal tik toks etapas? Na o šiandien labai norėjau jums papasakoti apie dar vienus pigučius kvepalus iš Oriflame, įkvėptus Baltijos jūros gintaro. Kasdieniams kvepalams ir nebūtina būti brangiems, labai intensyviems ar paskui save paliekančiais ilgą šleifą. Nežinau kaip pas jus, bet mano darbo aplinkoje šleifinių kvepalų būtų tiesiog per daug, tad naudoju nestiprius, neerzinančius ir palyginus pigius kvepalus. 


Produktas: ORIFLAME "Amber Elixir" parfumuotas vanduo moterims (EDP)
Gamintojas: "Oriflame Cosmetics". Pagaminta Lenkijoje
Tūris: 50 ml
Leidimo metai: 2009 m.
Aromato kūrėjas: Vincent Schaller
Kaina: pilna kaina 35,00 Eur; mokėjau 28,00 Eur
Kur galima įsigyti: Oriflame.lt internetu arba iš Oriflame konsultantų
Kvapo kategorija: rytietiškas-vanilės-medienos 

Gamintojo aprašymas: Atskleiskite savo vidinį jausmingumą. „Amber Elixir Mystery“ – egzotiškas ir paslaptingas viliojimas atskleidžiantis Baltijos jūros, raudonojo gintaro paslaptis. Aromatas dvelkia jausmingumu, gilumu ir paslaptingumu.

Įkvėptas gintaro šilumos, švytėjimo ir prabangaus grožio, šis viliojantis jausmingas, bet ramus kvapas ant jūsų odos it malonus apkabinimas. Rytietiškas-vanilinis-medienos aromatas su gardžių juodųjų serbentų, koketiško heliotropo ir prabangaus sandalmedžio natomis. Elegantiškas klasikinis stiklo buteliukas su moderniu auksinio atspalvio metaliniu dangteliu. It prabangus viliojantis papuošalas, sklindanti aukso šiluma, persipinanti su tauriausiais gintaro kvapais.


ČIA

Viršutinė nata: mandarinai, juodieji serbentai, vynuogės
Širdies nata: migdolai, heliotropai, bijūnai
Apatinė nata: gintaras, santalo mediena, muskusas


Sudėtis: ALCOHOL DENAT., AQUA, PARFUM, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, LIMONENE, LINALOOL, ALPHA - ISOMETHYL IONONE, COUMARIN, CITRAL, CITRONELLOL, PHENOXYETHANOL, GERANIOL, CI 47005, CI 16035, CI 42090.


Pakuotė. Kvepalai atkeliauja kartoninėje dėžutėje puoštoje linijomis, rudu dizainu ir aukso spalvos, blizgiais užrašais. Kartoninės dėžutės dizainas nėra labai patrauklus, tačiau buteliukas, va čia jau kita kalba! Klasikinio dizaino skaidraus stiklo butelaitis puoštas vertikaliomis linijomis, o viduje tamsiai ruda spalva dažytas skystis puošia pakuotės dizainą ir maloniai nuteikia. Džiaugiuosi itin kokybišku dangteliu, nors jis plastikinis, tačiau briaunos puoštos vertikaliomis linijomis, o viršus veidrodinio blizgumo, ant kurio įspaustas kvepalų pavadinimas. Butelaitis man labai patinka: gražus, klasikinio dizaino, puoštas dailiais akcentais - nei per daug, nei per mažai. Patrauklu akiai ir žavu.


Kvapas. Tik pasipurškus, labai trumpam jaučiamos vaisinės natos: aiškiai užuodžiu citrusus, juoduosius serbentus, o va vynuogių aromato - nelabai. Vaisinė nata ant odos išlieka labai trumpai, vos kelias minutes, toliau aromato gaivumas dingsta, kvapas šiltėja. Praktiškai kelios minutės po pasipurškimo imu užuosti minkštą, aksominę migdolų natą, kurią šiek tiek papildo gerokai užnugaryje pasiliekančios, ženkliai švelnesnės gėlių natos. Galiausiai jos visiškai dingsta ir aromatas suskamba šiltomis, klasikinėmis natomis, primenančiomis gintaro ir medienos derinį. Kuo ilgiau aromatas išlieka ant odos, tuo šiltesnis jis tampa.

Aromatas man pasirodė elegantiškas, klasikinis, tačiau kartu labai šiltas, kreminis ir malonus uoslei. Saldžias gintaro natas papildo švelnios, pudrinės gėlės ir aksomo švelnumo migdolai. Medienos natos ir muskusas aromatui suteikia gilumo ir jausmingumo. Puikus, šiltas, aksominis aromatas šaltajam metų laikui.

ČIA

Mano nuomone, kvapas tinkamiausias:
     ☃ žiemos sezonui;
     ☀ dienos metui.

Kvapas nėra labai stiprus ar šleifinis, nuo odos užuodžiamas apie 30 cm. Žinoma, viskas priklauso nuo to, kiek vienu kartu kvėpinatės: žinia, kai kurie mėgsta susipurkšti pusę buteliuko vienu kartu. Aš kvėpinuosi palyginus saikingai, tad kvapas neerzina uoslės. Tiesą pasakius aš galvojau, kad šis aromatas labai trumpai laiko - regis jau po geros valandos nebejausdavau kvepalų ant odos, tačiau tiesa ta, kad kažkokiu būdu aš neužuosdavau, o aplinkiniai pasirodo užuodžia. Kvapas išlieka maždaug 4 valandas, bent jau tiek, kiek dar yra akivaizdžiai jaučiamas, o paskui.. paskui jau norisi pasikvėpinti šviežiai.


Šiltas, aksominis aromatas, kuriame susipina sodrios gintaro, santalo medienos natos. Kvapas tiesiog nuostabiai dera šaltuoju metų laiku bei kvepia elegancija, klasika ir spinduliuojančia šiluma. Tokiam aromatui norėtųsi daugiau sodrumo, ilgesnio šleifo ir gilumo, mat Oriflame "Amber Elixir" kvapas nėra daugiasluoksnis ir pakankamai lengvas. Tačiau būtent dėl šios priežasties jis puikiai tinka dienos metui ir kasdienai. Šis parfumuotas vanduo patiks, jei ieškote lengvo kasdienio, tačiau šilto kvapo be didesnių sodrumo ir daugiasluoksnio aromato lūkesčių.

Aromatas panašus į:
- DIOR "Hypnotic Poison"
- YVES ROCHER "Yria"
- BOURJOIS "Glamour Chic"



Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

📍 Šiame įraše ant mano nagų ORLY Classic nagų lakas "Star Spangled".

Komentarai