ORLY Classic nagų lakas "Star Spangled"

Tiesą sakant visą gruodį nelakavau nagų! Pusę gruodžio turėjau gelinį lakavimą, o kitą pusę vis bandžiau atgaivinti ir paauginti savo nagus su specialiomis priemonėmis. Nemanau, kad dabar nag būklė šiuo metu yra pasitaisiusi, bent jau ne iki tokios, kuria būčiau patenkinta, tačiau... žiauriai pasiilgau spalvotų nagų, spalvų ir to kassavaitinio (ar porą kart per savaitę) lakavimo ritualo. Tad paskutinėmis gruodžio dienomis ėmiau spalvotus lakus ir puoliau vėl intensyviai lakuoti bei bandyti. Na, o šiandien po ilgesnės pertraukos noriu papasakoti apie Orly nagų laką, kuris tiesiog idealiai tinka žiemos šventėms, tačiau ne mažiau patiks ir kitomis progomis - pasižiūrim.

Kūnas - minčių kūrinys. Prastai jautiesi? Gali būti, kad ir mintys nekokios. Kai pasijunti išsekęs, analizuok, kas sukasi galvoje, ir pasirūpink sveikata, o ne ligą įsileisk.
Norint pasiekti svajonę, reikia jėgų.


Produktas: ORLY Classic nagų lakas "Star Spangled"
Gamintojas: "Orly". Pagaminta - Los Angeles, USA
Paskirtis: dekoratyvinė - nagams
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: atspalvis
Labiausiai nepatiko: reikia bent poros sluoksnių ryškiam ir intensyviam atspalviui išgauti
Tūris: 18 ml
Kaina*: 8,40 EUR
Kur galima įsigyti: Vitrina PRO, beautyforsale.eu
Įvertinimas: 4,5-5/5

Ką žada gamintojas: Kadangi ORLY yra vienas garsiausių nagų pramonės vardų, kiekvienam naujam sezonui ORLY pristato naujus spalvų derinius ir atnaujina turimą kolekciją, kurią sudaro daugiau negu 120 lakų, kuriuose nėra DBP*, tolueno ir formaldehido. Kruopščiai analizuojant madas ir tiksliai pagal užsakymus maišant spalvas, ORLY sukūrė žaismingą paletę, kurią sudaro subtilūs atspalviai, ryškiausios spalvos, žavingai tviskantys, blizgūs ar neoniniai atspalviai. Visi lakų buteliukai turi apdovanojimą pelniusį, ergonomišką, lengvai atsukamą kamštelį GRIPPER CAP.

*DBP arba dibutilftalatas - tai tamprumą didinantis ingredientas, kurį Europos Sąjungoje draudžiama naudoti kosmetikos produktuose. DBP - tai potencialus raidos ir reprodukcijos toksinas, kuris gali sukelti daugybę apsigimimų. ORLY produktuose nėra DBP.
Naudojimas: gerai suplakti, tepti du sluoksnius.

Sudėtis: Ethyl Acetate, Butyl Acetate, Nitrocellulose, Adipic Acid/ Neopentyl Glycol/ Trimellitic Anhydride CopolymerIsopropyl Alcohol, Tosylamide/ Epoxy Resin, Triphenyl PhosphatePolyethylene Terephthalate, Propyl Acetate, Trimethyl Pentanyl IsobutyrateStyrene/ Acrylates Copolymer, Acetyl Tributyl CitrateSynthetic FluorphilogopiteN-Butyl AlcoholStearalkonium HectoriteStearalkonium Bentonite, Mica, Tin Oxide, Alumina, SilicaTrimethylpentanediyl DibenzoateBenzophenone-1, Polivinyl Butyral, Citric Acid, Dimethicone, TrimethylsiloxysilicateCalcium Aluminum Borosilicate.
May contain: CI 77891, CI 77163, CI 15850, CI 73360, CI 15880, CI 77491, CI 77499, CI 77492, CI 77489, CI 15850, CI 77510, CI 19140, CI 42090, CI 60725, CI 47005, CI 77080, CI 77007, CI 77266, CI 77288.

Cruelty free - netestuota su gyvūnais.
Tinka veganams.


Mano nuomonė. Pirmiausia noriu pradėti nuo to, kad buteliukas gana didelis, apvalus, tačiau man patinka ir kažkuo žavi. Dizainas labai paprastas, vos keli užrašai. Labai patinka ir guminė rankena - dangtelis, kuris neleidžia rankai slysčioti, padeda tvirtai sugriebti, bet kokiomis sąlygomis. Galėtų visi buteliukai tokį dangtelį turėti...

Makiažo šepetėlis plonas, ilgas, todėl reikės daugiau pasidarbuoti norint padengti šepetėliu visą nagą, tačiau tokiu išgausite tikslesnį padengimą prie nagų šonų. Ar toks šepetėlis geresnis - spręsti jums. Iš esmės viskas labai priklauso nuo jūsų pomėgių bei įpročių. Man asmeniškai patogesni trumpesni ir dvigubai platesni šepetėliai, bet ir plonesniais dirbti galiu - tiesiog nėra taip patogu.

Nagų lakas dengiasi lengvai ir tolygiau pigmentacija čia nėra tobula - trūksta raudono pigmento ir spalvos ryškumo, todėl tiesiog būtina dengti porą priemonės sluoksnių išgauti atspalvio gilumui ir tikrajam atspalvio grožiui.

"Star Spangled" atspalvis raudonas su vienu sluoksniu (žemiau nuotraukoje vienas sluoksnis - apsižiūrėjau, kad nuotraukos nepersikėliau į kompiuterį, o iš fotoaparato jau esu ištrynusi. Gaila - du atspalviai išduoda tikrai gražų efektą ir tikrąjį atspalvio gilumą bei blizgučių žaismą raudonio gelmėse). Jeigu dengiame porą sluoksnių, atspalvis gaunasi tamsaus spanguolių raudonio su  viduje esančiomis daugybe vidutinio smulkumo dalelių. Ir tos dalelės gražiausiai atsispindi kai yra daugiau nei vienas sluoksnis bei dirbtinio apšvietimo šviesoje.

Vienas sluoksnis

Man nagų lakas džiūva greitai ir laiko 4-5 dienas (be viršutinio nagų lako) - manau tikrai geras laikymas, juolab, kad šiuo metu dar liko keli pažeisti ir beisluoksniuojantys nagai. Man šitas lakas patinka - žavus raudonas atspalvis puikiai tinka šaltuoju metų laiku, blizgučių spindesys nuteikia šventiškai, o lako kokybė leidžia pasitikėti ir nesijaudinti, kad svarbia proga spalva atšoks nuo nagų plokštelių. Patinka!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

PR-Sample

Komentarai