DR. BRONNER"S All-one hemp eucalyptus pure castile - tyras kastilietiškas muilas su eukaliptų aliejumi

Muilas paprastai atrodo toks kasdieniškas ir labai paprastas dalykas, tiesa? Tačiau rasti gerą muilą nėra taip paprasta, turiu galvoje natūralesnį, sveikesnį, saugesnį pasirinkimą, kuris nepriekaištingai plautų, gerai putotų, būtų skalsus ir nekenktų mums.

Dr. Bronner's muilai yra vieni garsiausių šiuo metu, gal ne tiek Lietuvoje, kiek apskritai pasaulyje ir garsėja, kaip nepaprastai geri muilai. Jau bandžiau skystą muilo versiją, o dabar noriu trumpai papasakoti apie gabalinį muilą.

"Neryžtingas žmogus niekada nepriklauso sau."
Dž. V. Fosteris

Produktas: DR. BRONNER"S All-one hemp eucalyptus pure castile - tyras kastilietiškas muilas su eukaliptų aliejumi
Gamintojas: "Dr. Bronner's Magic Soap" AG. Pagaminta Kalifornija, JAV
Paskirtis: daugiafunkcinis - prausti veidą, rankas, kūną, plaukus; tinka vaikams, gyvūnams, naudoti kaip buities valiklį, plauti vaisiams ir daržovėms ir kt.
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: muilo kokybė
Labiausiai nepatiko: rmuilas labai tįžta, atrodo tik vos vos gavęs vandens
Tūris: 140 g
Kaina*: 5,90 EUR
Kur galima įsigyti: Assorti, Livinn
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: Dr. Bronners's“ ekologiškas tikras Kastilijos kietas muilas su eukaliptais. Švelnus! Veiksmingas! Mielas! Geriausios skysto muilo savybės įkūnytos kietame pavidale.

Viskas viename: prauskite juo veidą ir kūną ryte bei vakare. Kokosų ir alyvuogių aliejai drėkina odą, kanapių aliejus suteikia glotnumo ir švelnumo, simondsijų – stangrumą. Minkšta švelni puta neleidžia išdžiūti veidui, kūnui ir plaukams.

Aštuonios skirtingos „Dr. Bronners's“ kieto muilo rūšys svaigina kerinčiais kvapais: citrusas
ir pipirmėte suteikia jėgų, užaštrina protą, levandos ir migdolai nuteikia romantiškai, arbatmedis ir eukaliptas nuramina, rožė pažadina meilę, bekvapis muilas su dvigubai daugiau alyvuogių aliejaus geriausiai tinka kūdikio prausimui.

Jautriai, sausai, šiurkščiai, mišriai odai – rankoms, veidui, kūnui – viskam:
  - lengvai putoja ir šalina nešvarumus;
  - keturis kartus daugiau glicerino, todėl žymiai geriau drėkina;
  - oda tampa glotni, švelni ir elastinga;
  - pastebimai gerina odos būklę;
  - natūralios kilmės vitaminas E ilgai išlaiko muilo gaivumą ir šviežumą;
  - be cheminių kvapų, dažiklių, konservantų, sintetinių putojančių medžiagų, ploviklių, be GMO;
  - visiškai veganiškas, nebandytas su gyvūnais;
  - vien tik iš aukščiausios kokybės Fair Trade (sąžiningos prekybos) sertifikuotų ekologiškų aliejų.

Sudėtis: Organic Cocnut Oil*, Organic Palm Oil*, Sodium Hydroxide**, Water, Organic Olive Oil*, Organic Eucalyptus Oil, Organic Hemp Oil, Organic Jojoba Oil, Sea Salt, Citric Acid, Tocopherol.
*sertifikuoti fair trade ingredientai
**šių ingredientų nelieka sudėtyje po safonifikacijos proceso
100% perdirbto popieriaus pakuotėje, atspausdintoje sojų dažais.
100% suyrantis gamtoje.
Ekologiškas.
Be GMO.
Netestuota su gyvūnais.
Veganiškas.


Mano nuomonė. Šitą muilą įsigijau išskirtinai savo makiažo šepetėliams plauti, tačiau išbandžiau ir veido odai, ir rankoms, ir kūnui. Pirmiausia man norisi pradėti nuo to, kad muilas labai gražiai supakuotas: etiketė atrodo natūraliai, užrašai gerai ir maloniai nuteikia, o skaitydamas sudėtines dalis suvoki, kad muilas iš tiesų daug natūralesnis už kitus, esančius rinkoje (kadangi pati kartas nuo karto gaminu naminį muilą, tai puikiai žinau, ko reikia natūraliam muilui pagaminti). Tai geras muilas, kokybiškas muilas ir ne tik matosi, bet ir jaučiasi jo kokybė.

Pats muilas vidutiniškai gerai putoja ir labai švariai plauna, manau dėl sudėtyje esančių aliejų. Man asmeniškai kūną daug patogiau plauti skystomis priemonėmis, o veido prausti muilu, kad ir koks jis būtų geras, aš negaliu. Kadangi mano oda yra sausojo tipo, tokios priemonės man netinka. Tačiau jeigu jus neturite išankstinių nusistatymų ir itin lepnios odos - tikrai galite pabandyti - prausia puikiai ir maloniai.

Kadangi muilas sudėtyje turi aliejų (ir man atrodo, kiek daugiau nei būtina) prausiant makiažo šepetėlius tuos aliejinius likučius yra šiek tiek sunkiau iškalauti. Tačiau man patinka, kad mano šepetėliai lieka labai švarūs, ir maloniai gaiviai kvepia eukaliptais. Apskritai, muilas tikrai daugiafunkcinis, tikrai kokybiškas, saugus naudoti, geras muilas, tik išskirčiau vieną aspektą, kuris galbūt galėtų būti patobulintas - muilas minkštas ir gana greit tyžta sudrėkęs, tad neturi to skalsumo, kaip kad turėjo skysta šio muilo versija. Keista, nes paprastai kokosų aliejaus. sviesto pagrindo muilai būna kietesni, tačiau matyt kiti aliejai sudėjus kartu atsveria kokosų aliejų ir ta muilo konsistencija būtent tokia minkštesnė ir greičiau tyžtanti (ne tragiškai, tačiau tyžtanti).




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

*nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai