L'OREAL Elvital Extraordinary Oil šampūnas ir balzamas sausiems ir šiurkštiems plaukams su 6 gėlių aliejais

Aš pastebėjau, kad apie plaukus kalbu pakankamai retai, net nežinau, kodėl taip yra? Gal tai ta sritis, kurioje man reiktų pasitepti ir labiau susirūpinti? Kita vertus, kai plaukų neplaunu kasdien, naujų produktų atsiranda rečiau, ir apžvalgos apie plaukus pasirodo ne taip ir dažnai. O va jūs įrašus apie plaukų produktus labai mėgstate, tad skubu pildyti tokių įrašų kraitelę ir papasakoti apie atrodo labai paprastą L'Oreal Elvital Extraordinary Oil plaukų šampūną ir balzamą.

"Savigaila yra ne tik energijos švaistymas, bet ir pats blogiausias iš visų jūsų įpročių."
D. Karnegis



Produktas: L'OREAL Elvital Extraordinary Oil šampūnas ir balzamas sausiems ir šiurkštiems plaukams su 6 gėlių aliejais
Gamintojas: "L'Oreal". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: išplauti plaukus, suteikti švelnumo, spindesio, elastingumo
Tinkamas tipas: sausiems, šiurkštiems plaukams
Labiausiai patiko: efektas plaukams
Labiausiai nepatiko: sudėtyje yra žalingų ingredientų
Tūris: šampūno - 250 ml, kondicionieriaus - 200 ml
Kaina*: kiekvienas po 3,49 EUR
Kur galima įsigyti: prekybos centrų kosmetikos skyriuose, kosmetikos parduotuvėse - iš tiesų daugumoje pardavimo vietų (aš pirkau Maximoje)
Įvertinimas: 4,5/5

Ką žada gamintojas:
Šampūnas: Mūsų prabangiausias šampūnas su 6 gėlių aliejais maitina įvairių tipų sausus plaukus nuo pat galvos odos iki galiukų, neapsunkindamas jų šaknų ir ypač gausiai pamaitindamas plaukų galiukus. Skaidri formulė leidžia džiaugtis švelniais, spindinčiais ir elastingais plaukais: prisilieskite prie glotnaus jų paviršiaus; grožėkitės akinamu jų žvilgesiu; pajuskite lengvai krintančius jų galiukus; užuoskite prabangių gėlių aliejų aromatą.

Balzamas: Mūsų prabangiausias kondicionierius su 6 gėlių aliejais maitina įvairių tipų sausus plaukus. Šie tampa švelnūs, spindintys ir elastingi. Patirkite ypatingą sausų plaukų transformaciją: prisilieskite prie glotnaus jų paviršiaus; grožėkitės akinamu jų žvilgesiu; pajuskite lengvai krintančius jų galiukus; užuoskite prabangių gėlių aliejų aromatą.

INOVACIJA
6 gėlių aliejų paslaptis: 
• Erškėtrožių (lot. Rosa Canina); 
• Ramunėlių (lot. Chamomilla Recuita); 
• Linų (lot. Linum Usitatissimum); 
• Lotosų (lot. Nelumbium Speciosum); 
• Gardenijų (lot. Gardenia Tahitensis); 
• Saulėgrąžų (lot. Hellanthus Annuus). 

Intensyviai maitina plaukus, kondicionuoja galvos odą ir leidžia džiaugtis nuostabiai pamaitintais plaukais.


Kaip ir visus įrašus, norisi pradėti nuo produktų pakuočių. Nors šampūno ir balzamo kaina nėra didelė, bet pakuotės tikrai patrauklios ir atkreipia dėmesį parduotuvių lentynose. Aš apskritai manau, jog L'Oreal - Maybelline kompanija turi labai gerus dizainerius ir geba sukurti akiai patrauklius produktus. Tamsiai geltoni, beveik oranžiniai, plastiko buteliukai mano akį traukė ir dėl spalvos - geltona yra ta spalva, kuri nori nenori simbolizuoja džiaugsmą ir visuomet priverčia nusišypsoti. Šampūno buteliuko sienelės skaidrios, balzamo - ne. Etikečių dizainai vienodi, tiesa, niekaip nesuprantu, ką turėtų reikšti tas sidabriškai pilkas stačiakampis ant etiketės, tačiau būtent jis labiausiai atkreipia dėmesį.

Priemonės dangteliai skiriasi savo pozicijomis: šampūno - viršuje; balzamo - apačioje. Atidaromi labai lengvai, užsidaro sandariai. O ir priemonių plastikas nei per minkštas, nei per kietas, tad naudoti ir dozuoti produktą vienas malonumas.

Kvapas. Na jau kokie nerealūs kvapai! Su kiekvienu naudojimu, vis galvoju - na ir kas čia tokio? Kvapas kaip kvapas, bet įsipylus į delną, dengiant ant plaukų pastebiu, kaip giliai įkvepiu uoslei malonaus aromato. Šampūno kvapas šiek tiek gaivesnis už balzamo ir lengvesnis, tačiau abu kvepia saldžiai ir šiek tiek primena gėles. Kvapai nėra labai konkretūs, bet labai malonūs ir išliekantys apie pusdienį po plaukų plovimo (jei kvapo nenužudau su stipriau kvepiančiais aliejukais ar formavimo priemonėmis).

Konsistencija. Šampūnas skaidrus, lyg ir primintų gelinę konsistenciją, bet toks gerokai skystesnis. Balzamas kreminės konsistencijos, labiau auksinės nei geltonos spalvos, vidutinio tirštumo. Jo konsistencijoje matau spindinčias daleles - žėrutį. Ar tai suteikia plaukams spindesio? Manau, kad ne, tai tikriausiai labiau skirta estetiniam vaizdui nei konkrečiai funkcijai.


Sudėtis:
Šampūno: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Coco-Betaine, Laureth-5 Carboxylic Acid, Cocamide MIPA, Sodium Chloride, CI 19140, Chamomilla Recutita Extract, Cocos Nucifera Oil, Tocopherol, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide, Sodium Acetate, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, PEG-55 Propylene Glycol Oleate, Polyquaternium-10, Salicylic Acid, Helianthus Annuus Seed Oil, Xylose, Nelumbium Speciosum Extract, Linalool, Benzyl Alcohol, Linum Usitatissimum Flower Extract, Isostearyl Neopentanoate, Amodimethicone, Propylene Glycol, Isopropyl Alcohol, Caprylic/ Capric Triglyceride, Alpha-Isomethylionone, Caramel, Gardenia Tahitensis Flower Extract, Rosa Canina Flower Extract, Bisabolol, BHT, Citric Acid, Hexylene Glycol, Hexyl Cinnamal, Glycine Soja Oil, Parfum.

Balzamo: Aqua, Cetyl Alcohol, Glycerin, Amodimethicone, CI 77891, CI 77491, CI 15985, CI 19140Chamomilla Recutita Extract, MicaCocos Nucifera Oil, Hydroxyethylcellulose, Stearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Trideceth-6, Chlorhexidine DigluconateHelianthus Annuus Seed OilNelumbium Speciosum ExtractLinum Usitatissimum Flower Extract, Isopropyl Alcohol, Dipalmitoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Caprylic/ Capric Triglyceride, Myristyl Alcohol, CaramelGardenia Tahitensis Flower Extract, Rosa Canina Flower Extract, Bisabolol, Cetyl Esters, Cetearyl Alcohol, Cetrimonium ChlorideBHT, Citric Acid, Glycine Soja Oil, Parfum.


Poveikis. Tai pirmiausia šiek tiek pakalbėsime apie šampūną. Įprastai apie šampūną turiu pasakyti tik tiek, kiek putoja ir kaip plauna. Šitas putoja nepaprastai gerai, todėl dažniausiai pakanka vieno galvos plovimo (nors dažnai pakartoju ir antrą, tik su mažesniu priemonės kiekiu). Plauna iš tiesų gerai, tačiau mane stebina kitu aspektu. Tikriausiai tai yra pirmasis šampūnas, kuriame pastebiu dar vieną funkciją - mano plaukus šampūnas suglotinina, vien juo išsiplovus plaukai praktiškai nebesivelia - dar net nepanaudojus kondicionuojamųjų priemonių! Na gal ir turėjau  kokį šampūną, kuris elgdavosi panašiai, tačiau niekad nejaučiau tokio stipraus efekto - ir man tai nepaprastai patinka! Nerealu, tiesa? Vien tik šampūno pagalba plaukai jau atrodo geriau!

Kalbant apie kondicionierių - tai jis puikiai užbaigia šampūno pradėtą darbą: galutinai suglotnina, suteikia plaukams slidumo ir kol jie dar šalpi, jaučiu, kad visiškai nesivelia. Mano kirpėja sako, kad reiktų kondicionuojamas priemones tepti šiek tiek aukščiau, nei nuo ausų, nes plaukai prie šaknų negauna priemonių. Aš bijau užkimšti savo galvos odą (ir vėl), todėl ilgą laiką netepiau, tačiau pastebėdavau, kad plaukai šalia galvos vis pasiveldavo. Dabar pradėjau tepti kondicionierius, kaukes kiek įmanoma arčiau, neliečiant odos, ir efektas tikrai geresnis.


Išdžiūvus plaukams mano plaukučiai tampa minkšti, itin švelnūs ir tai gražiai spindi, kad kartais atrodo visiškai nerealu, kad tai mano dažytas, pažeistas plaukas! Tačiau svarbiausia, kad ši porelė optimaliai apsunkina ir suglotnina plauką - liečiant jis jaučiasi šiek tiek apsunkintas, tvirtas, labai dailiai krenta, o visi išsipūtimai (kurių natūraliai turi labai daug) dingsta.

Man šita porelė tiesiog neraliai gerai tiko - kažkaip net nesitiki, kad pigios priemonės tiko taip gerai ir suteikė tokį nerealų efektą. Visuomet galima atrasti tiek pigiuose, tiek brangiuose priemonėse kabliukų, tai čia būtų sudėtinės dalys. A... ir man priemonių reikia gana daug - naudoju dvigubas rekomenduojamas normas, kartais trigubas, tačiau čia visiškai normalu - mano plaukas porėtas, kaip kempinė sugeria visus produktus, tad tai ne priekaištas šitoms priemonėms. Reziumuojant - mano porėtiems, pažeistiems, sausiems, dažytiems plaukams labai tiko ir teikiamu efektu esu labai labai patenkinta.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei labai labai svarbus man!

Komentarai