SALERM Biokera 'Arganology" serumas stipriai atstatantis pažeistus plaukus ir jų galiukus

Aš manau, kad man mažiausiai pasisekė su plaukais: kad ir ką ant jų naudočiau, jie niekad neatrodo tokie gražūs, kokių aš norėčiau. Tiesiog jie iš prigimties tokie: besiveliantys, besipučiantys ir truputį nelaimingi. Ir dabar ant savo sūnaus matau tokius pat kaip mano plaukus, tačiau kadangi jis berniukas, tikiuosi jam to diskomforto ir nesmagaus jausmo dėl savo plaukų patirti nereikės. Nesupraskite manęs klaidingai - labai myliu savo plaukus, tokie, kokie jie yra, bet manau, jog tai didžiausias mano trūkumas. Arba aš tiesiog nesugebu jų susitvarkyti taip, kad būčiau patenkinta.

Esu išbandžiusi itin daug tokios pat paskirties priemonių ir aliejukas manau yra tas būtinas dalykas, kuris padeda plaukams atrodyti geriau. Nors visų aliejų paskirtis vienoda, tačiau jie labai labai skiriasi vienas nuo kito ir žinoma, nuo mūsų pačių pomėgių. Tarkim man labiau patinka tirštesni aliejai su silikonais. Ko tik nesu bandžiusi, tačiau tirštesni geba geriau suvaldyti mano plaukus, tačiau tirštesni nelabai patiktų plonų plaukų savininkėms, nes gali apsunkinti ir nusverti plauką, tiesa? Tai šiandien su ilga įžanga bandau jums pristatyti pastaruoju metu naudojamą ir man labai patikusį Salerm Biokera aliejuką plaukams, kuris žavi ne tik poveikiu, tačiau ir tuo, kad galite jo įsigyti tokiomis pakuotėmis, kokios jums patogiausios!

Liga - tik kūno būdas pranešti kad jis prarado pusiausvyrą ir jam reikia dėmesio. Simptomo gydymas kurį laiką padės, tačiau išsiaiškinus priežastį bėda tikrai nebus išspręsta.
Kūrybingai rūpinkis sveikata ir neprarask vilties.



Produktas: SALERM Biokera 'Arganology" serumas stipriai atstatantis pažeistus plaukus ir jų galiukus
Gamintojas: "Salerm Cosmetica Profesional". Pagaminta Barcelona, Ispanijoje
Paskirtis: plaukams - suteikti minkštumo, spindesio, glotnumo, stiprinti ir atgaivinti
Tinkamas tipas: visiems, ypač pažeistiems plaukams
Labiausiai patiko: efektas plaukams
Labiausiai nepatiko: tik priemonės kaina
Tūris: mano turimos pakuotė 10 ml. Galima įsigyti ir 60 ml buteliuke bei rinktis 12x10ml pakuotėje
Kaina*: 10 ml - 3,09 EUR, 60 ml - 17,09 EUR, 12x10 ml - 37,07 EUR
Kur galima įsigyti: Vitrina PRO arba internetu (beautyfor sale)
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: Arganology serumas - tai iš naujo atrasta originali formulė argano ir medvilnės aliejaus pagrindu, kurią sukūrė alchemikai istoriniais Al-Anadalus laikais. Šią išskirtinę natūralaus grožio paslaptį suteikiančią plaukams nepaprastą minkštumą, spindesį ir glotnumą Jums išsaugojo Salerm Cosmetics. Serumas stiprina ir atgaivina pažeistus plaukus. Greitai absorbuojasi. Ne aliejingas.
Kaip naudoti: Išplovus galvą įsipilkite nedidelį kiekį Arganology į delną ir ištepkite plaukus, tada modeliuokite šukuoseną įprastais būdais.
Po naudojimo sandariai uždarykite buteliuką ir saugokite jį toliau nuo tiesioginių saulės spindulių.

60 ml talpos buteliukas. Paveiksliukas iš ČIA

Pirmiausia norisi pradėti nuo pakuotės. Atrodo kas čia tokio - mažas atsukamas buteliukas, tiesa? Tai, šituos stiklinius buteliukus galima įsigyti po vieną ir pasižiūrėti, kaip aliejus tinka plaukams. Tačiau lygiai taip pat šitą aliejų galima nusipirkti ir 12-kos buteliukų pakuotėje (12 tokių mažų buteliukų dėžutėje) arba 60 ml talpos buteliuke. Tad iš esmės suteiktos visos galimybės ir išbandyti nedidelį kiekį, ir pamilus - įsigyti didesnę jų talpą, o jei daug keliaujate - įsigyti keliolika buteliukų vienoje pakuotėje ir vežiotis kartu tik nedidelį kiekį.

Tokie mažieji buteliukai neturi jokių dozavimo angų, tačiau kadangi konsistencija turšta - dozuoti netrukdo. O va didesnis, 60 ml buteliukas jau turi pompą ir kiekį galima matuoti tikslesniais pompos paspaudimais. Man nepatinka priemonės dizainas: tiesą sakant buteliuko etiketė yra pernelyg blanki ir norint įskaityti informaciją reikia gerai įtempti akis man, jaunam žmogui, o jei tokį aliejų perka vyresnė moteris? Pavyzdžiui, kad perskaityti ingredientus plėšiau lauk etiketė, dėjau ją ant spalvoto plastiko ir tik tuomet galėjau nevargindama akių pasižiūrėti į sudėtines dalis. Ką gi, toks gamintojo sprendimas, bet manau tikrai ne pats geriausias.

Kvapas tiesiog dieviškas, nerealus, malonus! Kvepia saldžiai ir labai primena kvepalus, o smagiausia, kad kvapas išlieka labai ilgai, sakyčiau apie parą laiko. Kartais jei naudoju stipriau kvepiančias priemones kvapas prislopsta, tačiau aliejaus kvapo visiškai niekad nenustelbia. Man labai labai patinka ir per mėnesį laiko net nepanašu, kad patiktų mažiau ar imtų pabosti!

Konsistencijos šį kartą nenufotografavau, net nežinau kodėl. Tačiau iš esmės aliejukas geltonos spalvos, tirštos konsistencijos.


Sudėtis: Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Argania Spinosa Kernel Oil, Gossypium Hirsutum (Cotton) Seed Oil, Parfum, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Hydroxysohexyl 3-cyclohexene Carboxaldehyde, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Benzophenone-3, CI 47000, CI 26100.


Poveikis. Tirštos konsistencijos priemonė slidi, kas iš karto leidžia daryti prielaidą, kad ji silikoninio pagrindo. Iš tiesų silikonai ir natūralūs argano bei medvilnės aliejai sudaro priemonės pagrindą. Kadangi priemonė tiršta, jos lengva padauginti, todėl visuomet reiktų naudoti nedidelį kiekį. Man asmeniškai kiekiai nėra labai maži, nes tos 10 ml pakuotės man pakako vos mėnesiui, tačiau kita vertus, mano plaukams visko visuomet reikia daugiau.

Man asmeniškai tirštesni aliejai patinka labiau - jie geba suvaldyti plaukus, kai tuo tarpu lengvesni aliejai dažniausiai tik suteikia plaukams žvilgesio. Man šitas aliejus gražiai suguldo plaukus, suteikia jiems glotnumo, geba suvaldyti pasišiaušusius plaukus, suteikia jiems papildomo žvilgesio ir glotnumo. 

Man labai patinka šitas aliejus, tiek kvapas, tiek poveikis labai geras. Tinkamai dozuojant neriebina plaukų, jų neapsunkina, padaro juos dailesnius, paklusnesnius šukuojant, o malonus kvapas lydi mane visą dieną.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

PR-Sample

Komentarai