MAKEUP REVOLUTION Retro Luxe Metallic Lip Kit - lūpų kontūro pieštuko ir skystų lūpų dažų rinkinys "We Rule"

Šiandien buvo šeimyniška ir nepaprastai smagi diena - tikriausiai, jei sekate mane Instagram, matėte, kad buvome prie jūros ir pajūrio miškuose? Vaikščiojome gana ilgai, ir bene pirmą kartą per dešimtmetį Klaipėdoje, pamačiau tokią ramią jūrą, vos vos banguojančią kaip ežeras jūrą! Jūra apskritai yra kažkas tokio... atrodo ta pati jūra, tas pats vanduo, toks pat krantas ir toks pat dugnas, tačiau ją aplankius ji visuomet atrodo kitaip, spinduliuoja vis kitą emociją ir kas kart nuteikia vis kitaip: audringa, šėlstanti, besimaudanti raudonuose spinduliuose, apsupta sunkių debesų ar rami, kaip kad šiandien... Jūrą aš myliu, visuomet atsiplaiduoju ir išlaisvinu savo mintis - savotiška meditacijos forma, nepaisant to, kad buvome su mažyliu, kuris vis dūko, mėtė akmenukus ir žvalgėsi plačiai atmerktomis akimis, o atėjus laikui eiti - paprasčiausiai nenorėjo jos palikti... Jūra...

Grįžus namo visi jaučiamės gana pavargę, man labai norisi pasiruošti rytdienos filmavimui, o ir dėmesio šeimai skirti dar būtinai norisi... Žodžiu mūsų šeimadienis visai nusisekęs, tad turėdama laisvą minutę skubu prie kasdienių tinklaraščio darbelių - noriu jums papasakoti apie metalo efekto lūpų rinkinuką iš Makeup Revolution.

Kai daug laiko praleidi galvodamas, svajodamas, keldamas sau tikslus, kartais smegenys nuo šito darbo pervargsta.
Šiandien pasiimk laisvadienį, leisk mintims klajoti ir žiūrėk, kur jos nukryps. Tikriausiai stebėsiesi tuo, ką atrasi!


Produktas: MAKEUP REVOLUTION Retro Luxe Metallic Lip Kit - lūpų kontūro pieštuko ir skystų lūpų dažų rinkinys "We Rule"
Gamintojas: "TAM beauty" London, UK. Pagaminta PRC
Paskirtis: dekoratyvinė - lūpoms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: lūpų dažai itin patogiai jaučiasi ant lūpų
Labiausiai nepatiko: pieštukas visiškai bevertis, netinkamas naudoti
Tūris: pieštuko - 1 g; lūpų dažų - 5,5 ml
Kaina*: £6.00 / 8,40 EUR
Kur galima įsigyti: TAM beauty, Lietovoje - pigu.lt, Eurokos, topbeauty
Įvertinimas: 3,5/5

Ką žada gamintojas: Metallic Lip Kit rinkinyje rasite skystus lūpų dažus ir derantį lūpų pieštuką. Sukurkite tobulas lūpas: padenkite lūpų pieštuką, tuomet padenkite lūpas metalinio efekto skystais lūpų dažais.


Rinkinukas atkeliavo supakuotas kartoninėje dėžutėje, kuris primena tuos visus kitų kompanijų rinkinius, žinoma, pirmiausia Kylie Jenner rinkinius. Tiek kad dėžutės dizainas kiek kitoks - popierius rožinio aukso (rose gold) metalo imitacijos, su lūpomis ant pakuotės ir užrašais. Visai gražus efektas, bei visai patraukliai atrodo.

Rinkinyje supakuoti skysti lūpų dažai skaidrioje pakuotėje su rožinio aukso spalvos dangteliu ir juodo korpuso lūpų pieštukas. Apskritai viskas atrodo gana paprastai, tačiau tas rose gold efektas labai dailiai ir patraukliai akims.


Kvapas labai nemalonus, sintetinis ir nemalonaus kvapo, ypatingai pieštuko. Toks keistai nemalonus ir primena pastilino ar tai kažkokios chemijos aromatą. Nežinau, nemalonus ir tiek, džiaugiuosi kad neišlieka po padengimo ir labai greit išgaruoja.

Konsistencija. Lūpų pieštuko labai kieta, sausa. Skystų dažų kiek vidutinio tirštumo, turi šiek tiek lipnumo.


Sudėtis:
Skystų lūpų dažųParaffinum Liquidum, Polybutene, Hydrogenated Styrene/ Isoprene Copolymer, Ethylhexyl Palmitate, Microcrystalline Wax, Propylparaben, BHT.
May Contain: Mica, CI 77891, CI 77491, CI 77499.

Lūpų kontūro pieštukoParaffinum LiquidumEthylhexyl Palmitate, Mica, Beeswax, Ozekerite, Petrolatum, Ceresin, Polybutene, Carnauba Wax, Propylparaben, Ip Clean Lx Ip12.
May Contain: CI 77499, CI 42090:2, CI 45410:2, CI 15850:1, CI 77891, CI 77492, CI 77491, CI 77019.

Be glitimo
Netestuota su gyvūnais.


Poveikis. Visų pirma man labai labai nepatinka lūpų kontūro pieštukas, jis siaubingas - pabandžiusi ant rankos pasidžiaugiau jo pigmentacija ir geru brėžimu. Tačiau jo konsistencija sausa - dengiant ant lūpų reikia taip stipriai spausti, kad skauda lūpas, jos tampa raudonos, skauda, o priemonė nepasiskirsto ant lūpų tolygiai - dengiasi plėmais, negražiai ir mane labai labai erzina - pieštuką ant lūpų naudojau vos porą kartų ir daugiau neketinu naudoti - visiška nesąmonė ir tikriausiai pats prasčiausias produktas, kokį esu naudojusi....

Tuo tarpu apie lūpų dažus galiu pagirti dėl itin geros pigmentacijos ir dailaus metalinio efekto. "We Rule" atspalvis rožinio metalo spalvos ir labai dailiai atrodo ant lūpų. Aišku, toks išryškina didesnes lūpų raukšleles, bet suteikia itin dailaus spindesio efektą. Apskritai šie lūpų dažai, skirtingai nuo kitų metalinių dažų, niekada neišdžiūva iki galo, todėl normalu, kad tik šiek tiek pradžiūvę dažai palieka pėdsakus ant puodelių, stiklinių ir kitų paviršių. Tačiau ne tragiškai, tik šiek tiek.


Lūpų dažai išlieka visai neblogai, sakyčiau kokias 4-5 val. ir nusitrina gana tolygiai. O svarbiausia, kad visą dėvėjimo laiką jaučiasi labai patogiai, nesausina lūpų, neerzina odos ir po jo naudojimo galvoje nekirba mintis, kad būtinai reikia pamaitinti lūpas balzamu. Tad tas patogumo jausmas nepaprastai geras ir malonus. Dažus atnaujinti man labai lengva - tiesiog padengiame papildomą sluoksnį ir lūpos vėl atrodo puikiai. Kaip ir visuose metaliniuose dažuose svarbu lūpas padengti kiek įmanoma tolygiau, nes netolygus padengimas bus matomas.

Man visai patinka efektas, patinka spalva, neblogas išlikimas. Tačiau rinkinys turi ne tiek jau mažai priekaištų. Man visiškai nepatinka ir nežadu naudoti pieštuko ant lūpų odos - jis tragiškai prastas. O va aukso spalvos dažais būtinai pasidažysiu dažniau.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai