DOUGLAS Exception' eyes 5-in-1 Volumising - blakstienų tušas: riečia, atskiria, ilgina, storina, intensyviai ryškina (atspalvis "Exception Black")

Bet kaip sunku būna grįžti į rutiną... Noriu vėl rašyti po 2-3 įrašus kasdien, tačiau atrodo, kad sunku, nėra tiek laiko, nors žinau, kad jei tiek daug nenaršyčiau internete, neskaityčiau ar nevarvinčiau seilę į kai kuriuos kosmetikos gaminius, kurių man labai norisi ir atrodo taip reikia... Nors realiai žinau, kad tikrai nereikia - kosmetikos turiu daug, bet, tas blogerio smalsumas vis bandyti, testuoti, ieškoti...
Tai va, o su blogu, labai tikiuosi, kad pavyks grįžti į vėžias, prisikaupti darbams ir padaryti senai suplanuotas apžvalgas bei kitus įrašus. Tik va, dabar, kai filmuoju vis plėšausi (abejoju), ar man derėtų filmuoti, ar geriau rašyti, kurią dalį filmuoti, o apie ką geriau rašyti - kad ir drabužių pirkiniai, vis dar nežinau ką su jais daryti, todėl žiemos pirkiniai tebeguli maišuose palikti... Oi, užsitingėjau... 🙈

Na, o dekoratyvinės apžvalgos skiltyje šį kart noriu pakalbėti apie blakstienų tušą iš Douglas. Manęs asmeniškai Douglas kosmetika per daug niekad nežavėjo. Na parduotuvės vardu paženklinta kosmetika visada primena prastos kokybės seriją pigesnių gaminių, kuriuos turime mūsų parduotuvėse. Ir todėl visiškai netraukia, tačiau, dažnai visai be reikalo - jau įsimylėjau Douglas lūpų aliejų (aaa... jis man baigėsi 😭), o metalinių šešėlių paletę iki šiol labai myliu. Tad neteisiam pagal pavadinimą ar viršelį ir bandom. Hmm-hmm... tiksliau jau išbandžiau ir dabar noriu papasakoti!

"Kuo ledas plonesnis, tuo labiau norisi sužinoti, ar išlaikys."
B. Šo


Produktas: DOUGLAS Exception' eyes 5-in-1 Volumising - blakstienų tušas: riečiantis ir apimties suteikiantis tušas "Exception Black"
Gamintojas: "Douglas Cosmetics GmbH" Pagaminta Italijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - akims
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: tankinamasis ir riečiamasis efektas
Labiausiai nepatiko: mažai ilginamojo efekto
Tūris: 9 g
Kaina*: 14,99 EUR
Kur galima įsigyti: Douglas parduotuvėse arba internetu
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: Riečiantis ir apimties suteikiantis blakstienų tušas.  Blakstienų tušas Exception Eyes – išskirtinių akių pažadas.

Su šiuo „5 viename“ apimties suteikiančiu blakstienų tušu padovanokite savo blakstienoms geriausią rezultatą. Vienu brūkštelėjimu suteiksite savo blakstienoms apimties ir išraiškingai jas užriesite – blakstienos taps nepakartojamai ilgos, storos ir ryškios. Jūsų blakstienos bus padengtos ryškios spalvos sluoksniu, sukuriančiu gražų dirbtinių blakstienų efektą be jokių gumulėlių. 

Kūgio formos šepetėlio galiukas
Kūgio formos galiukas naudingas tepant tušą ant tolimiausių vidinių ir išorinių blakstienų.
Juo padažysite netgi mažiausias blakstienas ties akių kampučiais.   

Kreminė, plastiška tušo konsistencija ir ypatingas šepetėlis – tai derinys, užtikrinantis tobulą blakstienų padengimą intensyvia blizgia juoda spalva. Akys įgauna naują dimensiją: blakstienos iš karto turi daugiau apimties, tampa ilgesnės, nesulipusios, sukuriamas itin spindintis, trijų matmenų efektas.



Man labai graži šio tušo pakuotė. Sidabrinis metalo imitacijos korpusas atspindi aplinką, tačiau nėra veidrodinis. Tiek kad, na labai jau greit nusiteplioja bei lieka pirštų antspaudai, todėl valyti vis reikia. Nors pakuotė plastikinė, bet yra pakankamai sunki ir tai jau automatiškai prideda savotiško žavesio.

Man patinka ir minimalistinis pakuotės dizainas, su ant dangtelio papaišytais geometriniais motyvais ir juodais užrašais. Vienintelis erzinantis dalykas absoliučiai visuose Douglas akių gaminiuose yra etiketės - jos užklijuotos ant skaidrios plėvelės, kurią nuimame ir išmetame - o jei reikėtų pasižiūrėti į ingredientus ar kitą informaciją vėliau, po pakuotės atidarymo? Be to, nors man ir patinka dviguba etiketė, slepianti ingredientus, tačiau ją atkrapštyti yra taip sudėtinga, kad prieš analizuojant ingredientus sėdžiu ilgai, kol pavyksta nukrapštyti, ir neretai sugadinu manikiūrą, o retkarčiais ir nusilaužiu nagą... Erzina, tačiau esu dėkinga, kad tie ingredientai ant pakuotės visgi yra.

Tušo šepetėlis silikoninis, lankstus, sakyčiau kiek storesnis ir didesnis nei vidutinis. Šepetėlio spygliukai sudėti retokai, susuktomis eilėmis. Patys dantukai mažučiai, o tušo aplikatoriaus galiukas nusmailintas - gamintojas sako, kad juo reiktų dažyti pačias trumpiausias blakstienas sunkiausiai pasiekiamose vietose.

Kvapas kiek silpnesnis nei kitų tušų, mažiau aštrus, bet kvepia labai panašiai į kitus.

Konsistencija nei per tiršta, nei per skysta, labai vidutinė.


Sudėtis: Aqua, Glyceryl Stearate, Copernicia Cerifera Cera, Ricinus Communis Seed Oil, Acrylates Copolymer, VP/ Hexadecene Copolymer, Cetearyl Alcohol, Polyvinyl Alcohol, Glycerin, Cera Microcristallina, C12-16 Alcohols, Benzyl Alcohol, Ceteth-10 Phosphate, Dicetyl Phosphate, Palmitic Acid, Sodium Dehydroacetate, Lecithin, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Sodium Hydroxide, Sodium Citrate, Dehydroacetic Acid, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, BHT, Citric Acid.
May contain: CI 77007, CI 77499, CI 77491, CI 77492, CI 77891.


Poveikis. Pirmiausia noriu pradėti nuo to, kad tušas lengvai pasidengia ir juo galima susikurti labai įvairius įvaizdžius. Vos vienu sluoksniu sukuriamas labai natūralus efektas, o dengiant daugiau - išgaunamas intensyvesnis rezultatas. 

Tušas šiek tiek pariečia blakstienas, tačiau labiausiai mane žavi itin geras, labai natūraliai atrodantis tankinamasis efektas. Dauguma tankinančių tušų sulipina blakstienas, jas labai apsunkina. O šitas tušas labai gražiai ir natūraliai atskiria kiekvieną blakstieną, kad net beveik pagalvotum, kad čia natūralios, nedažytos.  Šitas efektas man patinka ir mane žavi labiausiai. Tiek, kad man asmeniškai pritrūko ilginamojo efekto - na neilgina šitas tušas, tikrai neilgina. Užtat tai, ką matau, mane labai tenkina.


Tušas puikiai išsilaiko ant blakstienų - greit džiūva, visiškai netepa, nebyra ir niekaip nekinta visos dienos eigoje. Nusivalo palyginus lengvai.

Žinokite va dėl to tankinamojo efekto ir labai dailaus atskyrimo man labai labai patinka. Aišku, kaip jau minėjau, galėtų iš tiesų ilginti, kaip žada gamintojas, galėtų ir kaina būti žemesnė. Tačiau lyginant su mano pamėgtais Catrice ir Essence tušais, neuždžius daug ilgesnį laiką, tad ir kaina tikriausiai yra visai suprantama ir gana racionali.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-Sample

Komentarai