NIDA kosmetinis pienelis su kviečių gemalų aliejumi

Nida prekinis ženklas Lietuvoje pasirodė palyginus nesenai ir aš įsigijau kelias priemonės pabandymui, nes tai gi lietuviška kosmetika ir kaip ir savaime norisi pirmenybę bandymams suteikti lietuviškiems gaminiams. Galbūt kitiems nėra didelio skirtumo, tačiau aš visuomet rinkčiausi lietuviškas priemones jei kokybė būtų tokia pat, kaip kitų. Tad kodėl neišbandžius?

Nida produktus gamina "cosmoway" kompanija (ta pati, kaip ir Green Feel) ir jie išskirtinai sukurti Maximos prekybos centrams - gera kosmetika už patrauklią kainą? Bent jau taip skelbia gamintojas bei spauda, rašiusi iš karto po prekės pasirodymo parduotuvėse. Jau papeikiau rankų kremą, o koks gi kosmetinis pienelis? Kokia jo kokybė? Kaip valo?

"Kai pakankamai sutems, galėsi pamatyti žvaigždes."
Li Salkas


Produktas: NIDA kosmetinis pienelis su kviečių gemalų aliejumi 
Gamintojas: UAB "Cosmoway". Pagaminta Kaunas, Lietuva
Paskirtis: veido odai - pašalinti nešvarumus, valyti makiažo likučius, drėkinti, minkštinti, regeneruoti
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: graži pakuotė
Labiausiai nepatiko: silpnas valomasis efektas
Tūris: 150 ml
Kaina*: 2,39 EUR
Kur galima įsigyti: Maxima
Įvertinimas: 1,5/5

Ką žada gamintojas: Ypač švelnios konsistencijos kosmetinis pienelis su natūraliu kviečių gemalų aliejumi. Šis aktyvusis komponentas yra vitamino E šaltinis, suteikia odai drėgnumo, minkštumo efektą bei ją regeneruoja. Priemonė skirta visiems veido, kaklo odos nešvarumų valymui (šalina ir makiažą) bei odos puoselėjimui. 
Naudojimas: reikiamą kiekį priemonės uždėkite ant kosmetinio vatos diskelio ir švelniais judesiais valykite odą. Patikrinta dermatologų.


Priemonės pakuotė balto plastiko, vidutinio minkštumo - man asmeniškai kiek per tvirta, kai reikia išspausti likučius lauk, galėtų būti minkštesnė, nors didelių problemų nekelia. Priemonė dozuojama paspaudus dangtelio viršų - atsiveria kvadratinė dozavimo anga, kuri šiaip jau būdinga daugumai kosmetinių pienelių.

Turiu pagirti etiketės dizainą - man jis gražus ir atrodo patraukliai.  Lengvas, švelnių spalvų dizainas su kviečių paveikslėliu atrodo ramiai, elegantiškai, natūraliai ir rimtai. Daili ir tikrai akį traukianti pakuotė.

Kvapas nėra labai malonus ar labai parfumuotas, dirbtinis ar primenantis kažkokias prikvėpintas kosmetikos priemones. Man netgi šiek tiek primena maltus grūdus, nors, galbūt uoslė mane apgaudinėja? Kvapas vidutinio intensyvumo, jaučiamas, be ne erzinantis.

Konsistencija. Pienelis baltos spalvos, konsistencija labai primena pienelių ir kiek vandeningų losjonų konsistenciją. Nieko išskirtinio priemonė neturi.


Sudėtis: Aqua, Glycerin, Caprylic/ Capric Triglyceride, Glyceryl Stearate SEPrunus Amygdalus Dulcis (Almond) OilIsopropyl Palmitate, Cetearyl Alcohol, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil, Panthenol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Tocopheryl Acetate, Sodium Polyacrylate, Citric Acid, Parfum, Benzyl Benzoate, d-Limonene.

Nebandyta su gyvūnais.


Poveikis. Šiaip jau aš nesu kosmetinių pienelių mylėtoja ir man labai sunkiai sekasi su jais draugauti. Iki šiol man patiko gal tik vienas (iš Uoga Uoga), kai tuo tarpu kitų naudojimas erzindavo, nors niekad nesiskųsdavau valomuoju efektu.

Tačiau čia - priemonė labai sunkiai ir labai silpnai valo odą, net ir paprastą makiažą, kuris šiaip jau nusivalo labai lengvai! Taip neturi būti - kosmetinio pienelio paskirtis yra valyti makiažą, ne kondicionuoti ar dar kažką daryti, bet nuvalyti makiažą ir nešvarumus. O čia - iš valomosios funkcijos šnipštas! Sėdžiu dabar, prieš akis pasidėjusi pienelio buteliuką su likučiais ir galvoju - bet kaip gamintojai negalvoja prieš leisdami į rinką tokius produktus! Ar jie galvojo, kad pigesnė priemonė praeis ir su prastesniu valymu? Aš neteigiu, kad pienelis visiškai nevalo - pudrą šiek tiek pavalo, bet niekad jos neįveikia pilnai, jau nekalbu apie antakius ar kitą veido makiažą.

Gamintojas pažadėjo, kad produktas drėkins ir puoselės odą, tačiau ir čia jus nuvilsiu - tikrai nedrėkina. Galbūt oda po valymo šiek tiek minkštesnė, tačiau vienaip ar kitaip, likučius nuplaunu su normaliu prausikliu (nes makiažo nenuvalo, o ir oda nesijaučia švari) ir to švelnumo vėl nebelieka. Tad ir žadamas efektas labai jau niekinis. Visiškai nepatinka.

Žodžiu, man atrodo kad šio prekinio ženklo gamintojams nebus taip lengva parduoti sukurtus produktus ir šiaip, nesitiki, kad Nida ilgai ištvers lietuviškos rinkos sąlygomis - turime tiek daug puikių produktų, ir ne visi jie brangesni, tad paprasčiausiai jums rekomenduočiau sekantį kartą, kai gundysitės dailiomis Nidos pakuotėmis, tiesiog jas apeiti ir tuos kelis eurus pataupyti geresnioms priemonėms. Na, o jei labai gundo pirkti - paieškokite apžvalgų, tikiu, kad merginos darė ir kažkaip galvoju, kad nieko gero apie šią produkciją nepasakė. O gaila, tikėjausi nemažai...




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. As tos Nidos mircelini vandeni nusipirkau. Nepatinka man jis. Nemalonus jausmas uztepus...nors ir trumpai ant odos buna. Tik pakuote grazi.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Jo, kiek žmonių nuomonių teko išgirsti tai visiškai dėmesio neverta ta Nidos kosmetika. Gaila kažkaip, bet ką padarysi :(

      Panaikinti

Rašyti komentarą