Didelis kabuki šepetėlis veido kontūravimui, pudrai, skaistalams, pirktas iš ebay

Apie makiažo šepetėlius kartas nuo karto pasakoju ilgiau juos panaudojusi. Ne visi visuomet pasiteisina, tačiau kartais surandu visai smagių prietaisų, kuriais norisi naudotis vėl ir vėl, bei kuriuos su mielu noru įsigyčiau dar kartą. Tai šiam kartui apie vieną makiažo šepetėlį - rožinį kabuki tipo purų šepetėlį, kurį gamintojas įvardino, kaip skirtą skaistalams, pudrai ir bronzinei pudrai. 

Kabuki šepetėlių esu turėjusi ne vieną, dar tuomet kai bronzinti veido ir dekoltė sritį būdavo madinga, kai degindavomės soliariume o didžioji dalis merginų vaikščiodavo rudos arba oranžinės. Aš irgi degindavausi, bet kiek pamenu niekad nesuskrusdavau iki tokio lygio. Su laiku tiek kabukiai nusidėvėjo ir juos išmečiau lauk, o kito tiesiog nebepirkau, nes visą tą darbą, kurį darydavau su kabuki, pilnai galėjau nuveikti ir su dideliu pudros šepetėliu, tiesiog nebuvo reikalo. Nebuvo to reikalo pirkti ir dabar, tačiau man tokio tipo šepetėliai visai patinka, tad susigundžiau įsigyti. Keista, kad taip pamilau, net labiau nei mylėjau senais laikais, ir naudoju kasdien!

"Nepastovus draugas - pats pavojingiausias priešas."
G. Fildingas


Produktas: Didelis kabuki šepetėlis veido kontūravimui, pudrai, skaistalams, pirktas iš ebay
Gamintojas:  nenurodytas, pagaminta Kinijoje
Paskirtis: biriai ir kompaktinei pudrai
Medžiagos: nailono plaukeliai, metalas
Labiausiai patiko: itin švelnūs šereliai
Labiausiai nepatiko: nelabai randu kokių nors trūkumų
Matmenys: ilgis - 7 cm; galvutės - ilgis 4 cm, plotis 5,5 cm
Kaina*: $3.39 US (2,73 EUR)
Kur galima įsigyti: ebay
Įvertinimas: 4,5/5

Ką žada gamintojas: Pro Makeup Brushes Kabuki Cosmetic Contour Face Blush Powder Foundation Brush


Kaip ir visi (tiksliau beveik visi) makiažo šepetėliai, pirkti iš Kinijos per ebay, atkeliauja paprasčiausiame plastikiniame maišelyje, be jokios papildomos informacijos ir apskritai be nieko - nei gamintojas nurodytas, nei kažkokia kita informacija. Šiek tiek jos būna pas pardavėją, tačiau nepasakyčiau, kad labai daug ir labai naudingos.

Pats šepetėlis sakyčiau vidutiniško dydžio, galvutė didelė, tačiau esu mačiusi ir didesnių kabuki šepetėlių. Kvadratinis pagrindas metalo, tiksliau aukso imitacijos, kartu su rausvai dažytais šereliais suteikia šepetėliui visai gražų bendrą vaizdą.


Šepetėlio šereliai labai purūs, švelnūs ir minkšti. Tačiau jie nėra sudėti labai laisvai, palaidai, tačiau ir ne tvirtai. Toks sakyčiau kiek laisviau sudėtas už vidutinį pudros šepetėlį. Šerelių galvutėje labai daug, jie gerai paima produktą ir lengvai atiduota dengiant ant veido odos. 


Kam naudoju kabuki šepetėlį? Kol kas jį renkuosi kompaktinės ar birios pudros padengimui ant viso veido - šepetėlis didelis ir padengimas pavyksta greitai ir sklandžiai. Šepetėliu man patinka ir pasklaidyti per ryškius kontūrus ar skaistalus. Vasaros metu puikiai pasitarnautų kaklo ir dekoltė sričiai padengti, kai norėsiu sulyginti veido ir kaklo odos spalvą. 

Suspaudus pirštais šerelius, šepetėlį galima laisvai panaudoti ir bronzato, ir skaistalų padengimui, tik tai nebus pats patogiausias naudojimo būdas - daug patogiau turėti tinkamo dydžio šepetėlius, bet jei po ranka nieko kito neturima, tai įmanoma.


Apskritai šitas šepetėlis labai smagus dirbti ir fainas, man jis patinka ir nors nėra būtinas, jei jau turite pudros šepetėlį, tačiau mano kasdienėje rutinoje jis pasiteisino ir man patinka su juo dirbti. Išsiplauna lengvai, plaukeliai nei plovimo metu, nei naudojant nekrenta, džiūva irgi labai greitai - kai kurie gerokai plonesni šepetėliai džiūva daug ilgiau, tad skųstis negaliu - nebrangus, kokybiškas, geras ir man patikęs!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei labai labai svarbus man!

Komentarai