FREEDOM Makeup #ProArtist PRO HD Longwear maskavimo priemonė "Porcelain"

Esu girdėjusi gana daug gandų, kad Makeup Revolution ir Freedom Makeup maskuokliai yra labai prasti ir jų bandyti yra neverta, tačiau... kaip ir bandydama kiekvieną naują kompaniją, stengiuosi išbandyti įvairius jos gaminius. Pavyzdžiui žinau, kad Essence kompanijoje man patinka nagų lakai ir lūpų dažai, tačiau nelabai - bronzinės pudros ir hailaiteriai. Tad norėdama susidaryti apie tris prekinius ženklus (Makeup Revolution, I Heart Makeup ir Freedom Makeup), kuriuos parduoda Tam beauty, noriu išbandyti kelis gaminius iš skirtingų kategorijų. Tad vasarą darydama užsakymą įsimečiau į krepšelį ir maskuoklį, beveik baigiu pakuotę (tačiau daugiau nebenaudosiu ir įraše papasakosiu kodėl), tad metas nuomonei apie šitą maskavimo priemonę.

Turėti konkrečią ir apibrėžtą svajonę - vienas jos išsipildymo etapų.
Antras etapas - žengti į netikrumą ir neapibrėžtumą.
Atsikratyk baimės ir žiūrėk, kur tave neša kojos.


Produktas: FREEDOM Makeup #ProArtist PRO HD Longwear maskavimo priemonė "Porcelain"
Gamintojas: "Freedom Makeup" London UK. Pagaminta PRC
Paskirtis: dekoratyvinė - veidui
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: lengva konsistencija
Labiausiai nepatiko: šviesiausias atspalvis nėra pakankamai šviesus
Tūris: 12 ml
Kaina*: 3,36 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, topbeauty, pigu.lt, TAMbeauty
Įvertinimas: 3,5/5

Ką žada gamintojas: Profesionalus maskuoklis iš Freedom Makeup. Formulė ilgai išlieka ir lengvai skuoksniuojasi. Maskuoklis suteikia nepriekaištingą efektą. Dėl specialaus šepetėlio lengva padengti, o formulė neapsunkina odos ir leidžia jai jaustis patogiai.


Maskuoklio pakuotė gana elementari: išspaudžiama skaidraus plastiko tūbelė ir po dangteliu besislepiantis sintetinių plaukelių šepetėlis. Tiesą sakant tokius šepetėlius maskavimo priemonėms naudoja mažai kas ir aš nežinau kodėl, nes man tokie daug patogesni už šepetėlius su kirstu aplikatoriumi - ir patogiau dengiasi ir lengviau dozuoti.

Labai smagu, kad mane pasiekė plastiku apklijuotas, apsaugotas dangtelis. Vadinasi iki manęs pakuotės niekas neatidarinėjo, kas yra nepaprastai svarbu va tokiems, kreminiams produktams, o ir nesinori kad neaišku kieno, neaišku kokie pirštai liesų mano kosmetiką.

Kvapas kiek stipresnis nei kitų maskuoklių, šiek tiek specifinis, bet gana greit išgaruoja.

Konsistencija labai lengva, skystoka, nors turi jaučiamą riebaliuką.


Sudėtis: Aqua, Glycerin, Ethylhexyl Palmitate, Cyclopentasiloxane, Polyglyceryl-2 Oleate, Glyceryl Isostearate, Talc, Cera Alba, Aluminum Stearate, Magnesium Sulfate Heptahydrate, Propylparaben, Methylparaben, DMDM Hydantoin
May Contain; (+/-): CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77288.


Poveikis. Pirmiausiai labai džiaugiuosi itin lengva ir skysta priemonės konsistencija - ji neapsunkina paakių ir nesukrenta į raukšleles, kas dažnai nutinka su gerokai tirštesniais, sunkesniais maskuokliais. Kita vertus, iš pirmo sluoksnio man sunku vienu priemonės sluoksniu užmaskuoti savo juodų paakių užmaskuoti neišeina. Šiaip man reikia bent poros sluoksnių, kartais ir trijų, kad nesimatytų pajuodusių paakių ir jie būtų pamaskuoti. Tad nors maskavimas iš pradžių neatrodė geras, bet priemonė puikiai sluoksniuojasi ir su antru sluoksniu pavyksta išgauti normalų maskavimą.

Aš nenusivyliau priemone, tiesą pasakius man ji patiko, tik kad tikrai neaplenkė Catrice ar Rimmel maskuoklių, kuriuos tiesiog esu įsimylėjusi. Maskuoja gerai, į paakių raukšleles nesukrenta. Galbūt paminėčiau, kad atspalvis man yra šiek tiek per tamsus - geltonas atspalvis matomas paakiuose, tačiau neiššviesina paakių. Kita vertus tai tą kiek per tamsų atspalvį puikiai užmaskuoja makiažo pagrindas. Tad... tikrai neblogas ir visai nebrangus.

Tačiau dar reiktų paminėti dar vieną trūkumą - maskuoklį atidariau rugsėjį, naudojau visą rudenį, tik gruodį praktiškai ne - palikau gulėti kosmetikos dėžutėje. Praeitą savaitę pasiėmiau ir supratau, kad daugiau naudoti negaliu - viduje atsirado skystas skaidrus vandenukas, kuris tarsi atsiskyrė nuo maskuoklio pigmento. Ir man atrodo, kad labai greitai - 4 mėnesiai atidarytos pakuotės ir 5,5 mėnesiai nuo įsigijimo. Kažkaip įtartinai per greitai. Bet, nepaisant to, man maskuoklis patiko, savo darbą atliko.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai