CIEN "Metallic" nagų lakai Nr.6 ir Nr.7

Jau kuris laikas nebegydau savo nagų, po vienkartinio gelinio lakavimo ir vėl kritau į efektų ir spalvotų nagų jūrą vis lakuodama nagus įvairiais, bandytais ar jau spėtais primiršti nagų lakais. Šį kartą manikiūro įraše kalbėsime apie metalinio efekto nagų lakus. Ar tokius mėgstate? Lakuojatės tokiais? Man kartais juokinga, kai gaunu komentarų į savo pusę, kad neturėčiau dėvėti matinių lūpų dažų, nes jie paryškina lūpų netolygumus, kad man netinka ryškios spalvos, nes esu šviesi, ar kad metalo efekto nagų lakas paryškina mano nagų pasisluoksniavimus... Žnote, mes per daug galvojame, per daug bandome suderinti ir suporuoti absoliučiai viską, suskirstyti ir sudėlioti į tinka/ netinka; patinka/ nepatinka lentynėles, bet ar tai tikrai būtina? Šiais laikais tamsaus gymio moterys dažosi plaukus baltai ir niekam dėl to galvos neskauda, o jei ir skauda - na tai juk pačio žmogaus problema? Man patinka tai, kas man patinka, ir į mandagiai pasakytus komentarus tik nusišypsau, o griežtą kritiką tokiais klausimais priimu su nebyliu atsaku. Ačiū, bet aš manau arba šiuo metu tiesiog noriu kitaip...

Metalo efekto nagų lakai itin gražiai atrodo ant itin lygios nagų lako plokštelės, bet kiek realiai pažįstate žmonių, kurių plokštelė tokia? O taip norisi pabūti madingai, na o jei ne madingai - šiek tiek kitokiai nei įprastai. Todėl šiandien, jau išbandžiusi, ištyrinėjusi ir susidariusi nuomonę, noriu papasakoti apie Cien metalinio atspalvio nagų lakus.

Ir kokios čia nesėkmės... nebent tu ką nors vertini kaip nesėkmę. Atsispirk norui ką nors, kas nutiko gyvenime, įvardyti kaip nesėkmę - verčiau žiūrėk kaip į pamoką. tai dar vienas būdas įtvirtinti teigiamą požiūrį.


Produktas: CIEN "Metallic" nagų lakai Nr.6 ir Nr.7
Gamintojas: "Wibo". Pagaminta - Lenkijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - nagams
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: metalo užbaigimas
Labiausiai nepatiko: laikosi per trumpai
Tūris: kiekvienas po 5 ml
Kaina*: kiekvienas po 1,99 EUR
Kur galima įsigyti: Lidl
Įvertinimas: 1,5/5

Ką žada gamintojas: Metalo užbaigimo nagų lakas. Prieš tepdami ant plokštelės, purtykite buteliuką 3 minutes.

Sudėtis: ant buteliuko sudėtinės dalys nenurodytos, internete rasti taip pat nepavyko


Mano nuomonė. Nagų lakų buteliukai stikliniai, gana paprasti ir visai neišvaizdūs. Jų paviršius lyg ir apipurkštas atspalvį primenančiais dažais, todėl niekad neaišku, kas iš tiesų dedasi priemonės buteliuke. Priemonės aplikatorius vidutinio ilgio, bet atrodo gana siauras, tačiau panardinus į dažus gana smarkiai išsipučia ir net neįsivaizduoju, ar taip yra dėl šepetėlio šerelių ar dėl pačios nagų lako formulės.

Dar vienas keistas aspektas yra būtinybė nepertraukiamai plakti nagų lako buteliuką 3 minutes prieš naudojant priemonę. Suprantu, kad tai reikalinga norint sumaišyti pigmentą su skysčiu, tačiau man asmeniškai labai pavargsta rankos kas kartą plakti po 3 minutes - daug. Bandžiau plakti ir trumpiau ir iš viso neplakti - tokiu atveju priemonė dengiasi netolygiai, plėmais (jau nekalbu apie dryžius) ir pataisyti to padengimo tampa neįmanoma.

Gerai išplaktas produktas pasidengia gana tolygiai, neskaitant nuo šepetėlio paliktų dryžių. Jie visada matomi. O norint padengti tokio tipo produktus svarbu prisiminti, kad dengti reiktų vienu ilgu dryžiu ir jų per nagą daryti kiek įmanoma mažiau.

Nagų lakas paryškina visus nago netolygumus, pasisluoksiavimus, nelygumus, linijas, įdubimus, absoliučiai viską, todėl labai gerai būtų prieš naudojantis metalo efekto nagų lakais dengti pagrindą, gebantį visiškai išlyginti nago paviršių.

Nr.6.

Nr.6. atspalvis sidabriško metalo spalvos, metalinio užbaigimo. Labai smagiai atrodo tiek dienos, tiek vakaro šviesoje ir idealiai tinka šiam metų laikui. Priemonės pigmentacija gera, tačiau dėl spalvos intensyvumo ir 'gylio' dengiau du priemonės sluoksnius.

Nr.7. atspalvis primena auksą, nors pati spalva labiau geltona su kažkokiu vos matomu žalsvu atspalviu. Vėlgi, dengiau du sluoksnius, nors jie visiškai nebūtini. 

Nr.7.

Abu nagų lakai greitai džiūvo ir atrodė visai gerai ant nagų - labai džiaugiausi efektu, bet žiauriai nusivyliau išlikimu. Po 24 val nuo padengimo nagų lakas atšokinėjo nuo nagų ir nusilupo kaip paprasčiausia folija! Ir ne, ne nagų lako pagrindas čia kaltas - išbandžiau kelis ir rezultatas visuomet būdavo tas pats... Gaila, nemanau, kad juos dažnai imsiu naudojimui - nes niekas neturi laiko lakuoti nagus kasdien.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai