2017/12 Gruodžio mėnesio pirkiniai, naujienos ir dovanos: Zoeva, The Body Shop, Kocostar ir kt.

Tai labas, sveikinuosi su jumis jau Naujais, 2018 metais ir pirmiausia noriu jus pasveikinti su Naujaisiais! Lai šie metai būna ne tik didžiulių siekių, tačiau ir didelių svajų išsipildymo metai, didelių siekių ir pergalių metai. Lai šiemet kiekviename žingsnyje šalia jūsų būtų tie svarbiausi žmonės! Tegul tai būna patys geriausi metai!

Tradiciškai metus pradedu su tuštučiais/ baigtais produktais, tačiau šiemet metus siūlau pradėti nuo mano pirkinių, naujienų ir dovanų (tik kosmetinių dovanų), kurios mane aplankė gruodį.

Sėkmė pati neateina, ji sukuriama. Kiek jos turėsi, priklauso nuo to, kiek susikursi. Žinai, kaip tai padaryti? Įsiklausyk, ką byloja nuojauta, atkreipk dėmesį į ženklus, prieš veikdamas pamąstyk...
Visi šie dalykai padidina sėkmės galimybes.
Šiandien atrask naujų būdų prisišaukti sėkmę.


Vertė: 1,19 EUR

Abu šiuos produktus gavau dovanų va tokioje metalinėje dėžutėje. Nežinau, kiek kainavo rinkinys, gal kokius 7-10 Eur? Mačiau tokių Eurokos, tačiau kainos nežiūrėjau, kai gauni dovanų nelabai ir nori žinoti, kiek tas rinkinys kainuoja. Tai va, abu kvepia labai maloniai, tik nežinau, ar per kelis naudojimus kvapas nepabos. Rinkinukas visai smagus, bus smagu išbandyti.

3. BIOCURA dekoltė ir kaklo srities kremas, 250 ml
Taip taip, tai specializuotas dekoltė ir kaklo srities kremas, skirtas moterims nuo 25 iki 45 metų ir turintis lyginti odą, neleisti formuotis raukšlėms ir prilėtinti jos senėjimą. Aš niekad nebūčiau pagalvojusi apie tokio kremo pirkimą, tačiau vokiškų prekių parduotuvėje pasitaikė gera kaina ir blogiausiu atveju (jei nepatiks kaip veikia dekoltė odą) sunaudosiu pėdoms - joms viskas visad tinka.
"Dalli", mokėjau 2,00 EUR (pilna kaina 5,00 EUR)

4. BIODERMA Atoderm Huile de douche intensyviai maitinantis dušo aliejus, 200 ml
Čia dar viena dovana, kuria džiaugiuosi - apskritai šiemet labai daug kosmetinių dovanų - man atrodo mano artimieji žino, kad mėgstu bandyti, mėgstu kosmetiką, mėgstu save prižiūrėti ir labai mėgstu aliejus tiek veido, tiek kūno odai prausti. Dovanotojas sakė, kad šitą naudoja ir veidui prausti, tai tą tikriausiai ir padarysiu. Kol kas dar nesu atidariusi - vėl prisikaupė visa krūva prausiklių, tad pirmiausia noriu bent jau įpusėti dalį jų bei laikytis savo šių metų pažado - neatitidarinėti naujų produktų pakuočių, kai vonioje krūvos jau pradėtų naudoti.
Vertė: 8,99 EUR

Plaukams

5. L'OREAL Elvital Total Repair 5 atkuriamasis koncentratas pažeistiems plaukams, 18 ml
Ar jums taip būna, kad po apsilankymo pas kirpėją ateina noras prisipirkti plaukų priežiūros produktų? Man visuomet ir tik nueini į kirpyklą, būtinai turi užsukti į parduotuvę ir prisipirkti kaukių, serumų ar aliejukų. Tai šį kartą prigriebiau porą pakuočių tokio stipriai veikiančio koncentrato ir vieną jau sunaudojau. Nežinau, kažkodėl tikėjausi stipresnio poveikio - bus matyti koks jis po šios pakuotės.
Drogas, kiekvienas po 1,40 EUR

6. LINK-D 3 Bond Keeper plaukų stiprinimo priemonė, 250 ml
Dovana :) Šitas turėtų tiesiog idealiai tikti šviesintiems ir pažeistiems plaukams prižiūrėti. Kol kas dar nebandžiau, tačiau labai džiaugiuosi jog galėsiu išbandyti naujus ir nematytus man produktus.
Vertė: 13,03 EUR

7. FRANCO BATTAGLIA Professional sausų ir pažeistų plaukų atkuriamasis silikonas, 30 ml
Dovana :) Plaukučiams prižiūrėti - silikonas paprastai yra gėris kai norima dekoratyviai sutvarkyti plaukus ir suteikti jiems gražią išvaizdą. Šitą esu bandžiusi pas dovanotoją, tai visai patiko.
Vertė: 9,83 EUR

7. INEBRYA Ice Cream Keratin nenuplaunamas purškiklis plaukams su keratinu, 200 ml
Dovana mano plaukams :) Esu bandžiusi šios kompanijos violetinį šampūną, todėl tikiuosi geros kokybės priemonės bei tų 15 poveikių mano plaukams.
Vertė: 13,32 EUR

8. REGENE Balsamo Setificante minkštinantis ir žvilgesį suteikiantis plaukų balzamas, 150 ml
Dar viena dovana mano plaukams, realiai tai balzamas, bet atrodo lyg kaukė, tad gal rimtesnio poveikio balzamas? Šios kompanijos produktų dar nebandžiau, ir nors pastebėdavau parduotuvėse, tačiau kažkaip netraukdavo prie šitų gaminių. Ką gi, bus puiki proga išbandyti.
Vertė: 20,99 EUR

9. Segtukas plaukams
Dovana prie plaukų priežiūros gaminių. Iš tiesų, retokai nešioju segtukus, bet šiemet tai ne pirmas dovanų gautas segtukas, tad gal reiktų pradėti nešioti :)

10. INVISIBOBBLE Slim plonos plaukų gumytės "Bronze Me Pretty", 3 vnt.
Man patinka Invisibobble plaukų gumytės, turiu ne vieną įprasto dydžio ir norėjau išbandyti plonąsias. Šiaip labai panašios ir patinka ne ką mažiau nei įprastos.
topbeauty.lt, 6,50 EUR

Veido priežiūrai

11. LACURA drėkinamasis veido prausiklis, 150 ml
 Kadangi šiuo metu naudoju man nepatinkantį veido prausiklį, kurį vis noriu numesti ir nebenaudoti (nepatinka ne dėl poveikio, o dėl naudojimo būdo), tai automatiškai pradėjau ieškoti naujo, patogaus naudoti prausiklio. Vokiškų prekių parduotuvėje užmačiau šitą -  be parabenų, be kvapų, be dažiklių, be muilo, tinka jautriai odai, drėkina, tad turėtų būti visai neblogas.
"Dalli", 2,00 EUR

12. INSTA NATURAL Retinol Serum - serumas veidui su vitaminu C, hialurono rūgštimi, niacinamidu ir koefermentu Q10, 30 ml
Labai bijau, kad gali sausinti odą, tačiau noriu tikėti, kad veiks teigiamai. Aš jį pirkau dar lapkritį, per Blak Friday, bet iki šiol nebandžiau - tiesiog noriu pabaigti vonioje esantį naktinį kremą, aliejų odai ir kelias serumo ampules ir jau tada keliausiu prie šito. Kodėl įsigijau? Priemonė skirta kovoti su senėjimu, o vitaminas C, hialurono rūgštis labai tinka mano odai, na ir koefermantas Q10 yra žinomas kaip ingredientas kovojantis su senėjimo požymiais. Tai labai tikiuosi, kad kokybe ir poveikiu būsiu patenkinta. Būtinai papasakosiu, tačiau, kaip jau minėjau, bandau vykdyti planą vienas buteliukas vonioje, tad kol kas teks palaukti.
iHerb, 15,15 EUR (kiek mokėjau per Black Friday jau nepamenu)

13. MARGARITA dvifazis akių makiažo valiklis su alavijų ekstraktu, 150 ml
Kartojamas produktas. Man šitas makiažo valiklis labai patinka, lengvai nuvalo akių makiažą, nedirgina akių, maloniai naudojasi, o ir kaina nepaprastai gera. Galbūt pakuotė jums atrodo nauja, tačiau iš esmės, dar pasitikrinau sudėtis ir jos visiškai identiškos senosioms pakuotėms. Per eilę metų šio produkto pakuotė dažnai keitėsi, tačiau sudėtis kiek pamenu nekisdavo, kaip ir produkto kokybė. Tad be baimės kartoju.
Maxima, 2,89 EUR

14. THE BODY SHOP Camomile Silky Cleansing Oil - šilkinis valomasis aliejus su ramunėlėmis, 200 ml
Na va, prisipirkau krūvą vienodos paskirties gaminių, ir vėl... Realiai šitą aliejų norėjau išbandyti dar tuomet, kai Chanelette jį išgydė viename savo vlogų, tačiau tai proga ne ta, tai pamiršdavau, tai dar kas sutrukdydavo... Gimtadienis puiki galimybė išbandyti. Tikiuosi kažko itin kokybiško, o jei nepatiks - na, turiu dar vieną L'Occitane valomąjį aliejų, kuris man nepaprastai patiko.
The Body Shop, pilna kaina 17,40 EUR (pasinaudojusi gimtadienio nuolaida sumokėjau 12,18 EUR)

15. KOCOSTAR Slice Mask Sheet "Pineapple" elastingumo suteikianti veido kaukė, 12 skiltelių
Kartais visai smagu išbandyti įvairias naujoves, kurios iš pirmo žvilgsnio neatrodo gera idėja. Kam rinktis lakštinę kaukę, kuri nedengia viso veido ir dėliojama paskirais gabalėliais? Kita vertus, ji tiek išgirta, kad metas tiesiog imti ir išbandyti. Norėjau panaudoti tarpušvenčiu, tačiau tiesą pasakius tuo metu naudojau tiek mažai kosmetikos priemonių, kad neprisiruošiau. Tą mažą naudojimą pamatysite ir baigtuose produktuose.
topbeauty.lt, 4,90 EUR

Rankoms

16. - 19. AquaV "Luxury Handwash" prabangus skystas kreminis muilas rankoms su perlų ekstraktu, 4 x 250 ml
Tai yra mano mėgiamiausias muilas - kreminė konsistencija, malonus kvapas, net rankos po jo jaučiasi nepaprastai gerai, lyg ir sudrėkintos. Vienintelis trūkumas yra tas, kad greit baigiasi, tačiau šitas muilas vienas geriausių ir visuomet laukiamas svečias mano vonoje.
"Dalli", kiekvienas po 1,00 EUR

20. THE BODY SHOP "Frosted Plum"cukruotų slyvų rankų kremas, 30 ml
Paprastai neperku specialių, limituoto leidimo kolekcijų, kurios pasirodo prieš šventes. Pernai man labai patiko obuolių kvapas, bet taip nieko ir neišsirinkau, o šiemet pasirodė trys kolekcijos - pirkau Chai Vanilla, bet pridėjau prie dovanos vienai merginai, na o šitas liko man. Saldus, sultingas kvapas man patinka, tik kad buvau primiršusi, kokie intensyvūs šios kompanijos produktų kvapai...
The Body Shop, pilna kaina 6,40 EUR (pasinaudojau gimtadienio nuolaida ir sumokėjau 4,48 EUR)

Grožio smulkmenos

21. - 22. CAROLI Essentials Maxi Pads, 2 x 40 vnt.
Vieninteliai dideli vatos diskeliai, kuriuos randu mūsų miesto parduotuvėse - kažkokia nesąmonė, tiesa? Anksčiau pirkdavau Cleanic didelius kvadratinius diskelius, tačiau Maximos asortimente jų jau senai nebėra, tad... perku šituos, kai tik nuvažiuoju į vokiškų prekių parduotuvę. Kokybė nėra tokia gera, kaip mano pamėgtų Cleanic ar Bella, tačiau gera.
"Dalli", 2 x 1,00 EUR

23. NOW Biotin - biotino kapsulės 1,000 mcg, 100 vnt.
Imu pastebėti, kad plaukams vėl reikia pastiprinimo iš vidaus. Dėl plaukų augimo aš visiškai nesiskundžiu - turiu kokį milijoną naujų plaukelių galvoje ir nuolat. Žinote, kai glostote itin trumpus plaukus berniukui ir jaučiate tą 'ežiuko' pojūtį pirštais? Tai va, aš įkišusi ranką tarp savo ilgų plaukų jaučiu tą patį "ežiuko" pojūtį, o ir kirpykloje kirpėja visuomet stebisi kiek daug naujų plaukų turiu. Taip, mano plaukai slenka kiek greičiau nei norma, tačiau atauginėja nepaprastai greitai ir nepaprastai gausiais kiekiais ir taip buvo visuomet. Tai kodėl man reikia biotino? Biotinas yra tas vitaminas, kuris padeda sustiprinti plaukus, atkuria juos ir nepaprastai padeda kai plaukai plonėja ne tik paspartinti jų augimą, be to, duoda labai gerą efektą ir mano nagams.
Tiesa, prieš pradedant naudoti biotiną reiktų pasirinkti tokį, kuris yra su vitaminu C (su juo biotinas pasisavinamas geriau) ir pasitikrinti, kokią dozę rinktis. Suaugusiam žmogui įprastai reikia 30 - 100 mcg biotino per dieną, o dar geriau papildų klausimais visuomet pasikonsultuoti su gydytoju ar bent jau vaistininku. Žodžiu, prirašiau visą litaniją, tačiau man atrodo aišku, kad netrukus pradėsiu naudoti, tik dar reikia pasikonsultuoti su medikais, koks šio preparato suderinamumas su žuvies taukais ir vitaminu D, kuriuos geriu šiuo metu.
iHerb, 6,74 EUR

Makiažo įrankiai

24. ZOEVA Rose Golden Complete Set Vol.1 makiažo šepetėlių rinkinys + kosmetinė
Šitą šepetėlių rinkinį gavau gimtadienio proga dovanų. Reikia kažką pridurti? Atrodo vlogmas filmuke jau parodžiau, papasakojau, kiek ilgai norėjau išbandyti Zoeva šepetėlius, tad taip, gimtadienio proga artimieji padovanojo rinkinuką. Dar nebandžiau, kaip jau minėjau, gruodis kažkoks baisus mėnuo, kur beveik nieko naujo neišbandžiau, tad rinkinys dar tik laukia savo valandos.
Vertė: 135,00 EUR

25. REAL TECHNIQUES Miracle Complexion Sponge + travel sponge case kempinėlė su kelioniniu dėklu
Savo makiažui dengti aš visuomet naudoju makiažo dengimo kempinėles. Jomis labai patogu naudotis namuose, tačiau nepaprastai patogu su jomis keliauti: neturint galimybių išplauti, nešvaria kempinėle ištepliosite kosmetikos krepšelį ir viduje esančius produktus, o jei ir išplausite - drėgną dėti į kosmetikos krepšelį nepatogu. Drėgna kempinėlė turi džiūti gerai orui laidžioje aplinkoje, be to, drėgmė nuo kempinėlės gali lengvai nukeliauti ant kosmetikos priemonių. Todėl labai labai smagu, kad kompanijos pradeda kurti dėkliukus kelionėms ir nors Real Techniques kempinėlė man nėra tokia patogi, kaip Beauty Blender, tačiau įsigijau būtent dėl dėkliuko.
P.S. kelioninio dėkliuko sukūrimo labai laukiu iš Beauty blender kompanijos. Tačiau jau turiu atsarginį planą - žinote Maxi Kinder kiaušinius? Žaisliuką saugantis kiaušinis labai didelis ir net drėgna BB puikiai telpa, todėl reikia tik pradeginti kempinėlei 'kvėpavimo' angas ir galėsiu naudoti kaip kelioninį dėkliuką.
iHerb, 5,89 EUR

26. The Original MakeUp Eraser - rankšluostukas makiažui valyti
Vis dar laukiantis savo eilės, nes... gruodis, man pats sunkiausias metų mėnuo. Iš tikro ir keliavau ne tiek jau mažai, bet paprasčiausiai pamiršau įsimesti. Išbandysiu sausį! Cha-ha.
topbeauty.lt, 22,90 EUR

37. BEAUTYBLENDER "Red Carpet" makiažo dengimo kempinėlė
Ketvirta ar penkta mano Beauty Blender kempinėlė! Jau nebeįsivaizduoju, kaip padengti makiažą be šios kempinėlės, na gerai, įsivaizduoju, bet patogesnio būdo nėra. Tačiau, tai yra paskutinis kartas, kai perku raudoną arba rožinę kempinelę. Nežinau, kas negerais su dažomosiomis medžiagomis, bet kiekvieną kart, pamuilavus rožinę ar raudoną, iš kempinėlės išteka spalvotas vanduo ir jos pigmentas nusiplauna. Tai kaip ir nesukelia kažkokių naudojimo problemų, tačiau šiek tiek erzina.
topbeauty.lt, 19,30 EUR

Nagams

38. -39. Nagų štampavimo plokštelės
Man labai gaila, kad šitos plokštelės mane pasiekė jau po Kalėdų, nes viena jų skirta būtent Kalėdų temai. Tad Kalėdinio manikiūro apie kurį svajojau nepavyko pasidaryti, tačiau nieko tokio, bus ateinantiems metams, na o kita - langeliai, tvido raštas, mezginiai, tokia audinių raštais nusėta plokštelė.
ebay, kiekviena po $1,99 US

40. ROSSMANN kompaktiška manikiūro dildė
Mažiausia popierinė dildė, kokią pavyko rasti Drogas parduotuvėje. Taip taip, mano krepšelyje labai daug dildžių ir dar vienos pirkti neplanavau, tačiau... renkant dovanas nusilaužiau nagą, o rankinėje kaip tyčia neturėjau, todėl įsigijau. Palikau rankinėje, lai būna mažiems nelaimingiems nutikimams.
Drogas, 0,83 EUR

41. ORLY Nailtrition nagų stiprintojas, 18 ml
Šitą įsigijau gruodžio pradžioje, Orly seminaro su Carla Collier metu. Būtent C. Collier rekomendavo šią priemonę įvertinus mano dabartinę nagų būklę, todėl tikiuosi gero poveikio.
Vitrina PRO, pilna kaina 14,19 EUR (seminaro metu sumokėjau 8,11 EUR)

42. BORN PRETTY Nail Art Latex Peel Off Liquid Tape Nail Polish Palisade Base Coat - skystas lateksas, 10 ml
Turiu buteliuką skysto latekso, bet nesuprantu ar maniškis prastos kokybės, ar aš nemoku juo naudotis, todėl prigriebiau dar vieną iš žymiausios kinų kompanijos Born Pretty. Tikiu, kad po jo jau bus aišku kas ir kaip.
ebay, $2,38 US

43. ORLY Breathable kvėpuojantis nagų lakas "Nourishing Nude", 5,3 ml
Šitą irgi įsigijau seminaro metu. Kiek žinau šitie mažiukai lakai paprastai parduodami rinkiniuose, tačiau seminaro metu buvo galima įsigyti ir po vieną. Gaila, kad pamečiau čekį ir nebepamenu, kiek tiksliai sumokėjau už šitą mažiuką, o ir kompanijos internetinėje svetainėje nerandu, kiek tokie mažiukai kainuoja.
Vitrina PRO, gal apie 3,00 EUR (su seminaro nuolaida?) žinau tik tiek, kad 18 ml buteliukas kainuoja 8,99 EUR, o miniukas įprastai lyg ir 4,50 EUR

Dekoratyvinė kosmetika

44. THE BALM In The Balm of Your Hand Greatest Hits Volume 2 - geriausių The Balm gaminių paletė, 19,77 g
Čia mano gimtadienio dovana sau pačiai :D Savanaudiška, bet šiemet, didelio jubiliejaus proga nusprendžiau sau nusipirkti tai, apie ką senai svajoju. O ir įsigyti paletę iki šiol man vis nesisekdavo: tai išpirkta, tai "atostoginių" tenka laukti ir nėra finansinių išteklių, tai metas netinkamas. Ideali proga buvo šitas gruodis, kai pasitaikė itin sklandžiai įsigyti. Beje, Youtube žiūrovės manęs prašė pirmojo įspūdžio tai gana greit jis ir pasirodys filmuko žanru.
topbeauty.lt, pilna kaina 32,00 EUR (pasinaudojusi suteikta nuolaida įsigijau už 23,62 EUR)

45. CATRICE Absolute Eye Colour vienspalviai akių šešėliai "220 The Violent Violet", 2,0 g
Šituos šešėlius gavau užsisakiusi Eurokos internetinėje parduotuvėje dovanų. Mane pavyzdžiui erzina tas ryškiai oranžinis "dovana" lipdukas, kuris nenori nusilupti ir šiaip primena prekybos centrų lipukus su nukainotomis, galiojimo laikui besibaigiančiomis prekėmis, tad man geriau jo nebūtų.
Nebambant dėl smulkmenų, gauti dovanų visuomet smagu, kad ir tokią ryškiai mėlyną spalvą. Šiuos šešėlius aš jau esu bandžiusi ir man labai patinka šitų kokybė. Kadangi jau pasakojau, apie šitą atskiro įrašo tikrai nebus - paspauskite ant pavadinimo ir galite rasti mano nuomonę įraše apie žalios spalvos šešėlį.
Vertė: 2,89 EUR

46. ESSENCE All about matt! maskuoklis "10 matt beige", 12 ml
Ir dar viena dovana užsakant prekes Eurokos. tiek kad, man atrodo, jog čia iš prekybos išimta priemonę. Jeigu šešėlius planuoju naudoti, tai dėl maskuoklio nežinau. Tai nėra šviesiausias atspalvis, o kadangi esu popieriaus baltumo - gali būti man per tamsus. Galbūt reikia padovanoti kam nors, o gal pabandyti pačiai? Žodžiu, dar nesu apsisprendusi.
Vertė: apie 1,95 EUR


47. THE BODY SHOP Moringa didysis dovanų rinkinys
Gavau dovanų Kalėdoms nuo savo vyro. Nežinau kodėl Body Shop - jis tikriausiai dar pamena tuos laikus, kai alpdavau dėl kompanijos kvapų ir priemonių. Tačiau jokiu būdu nesiskundžiu, atvirkščiai, esu labai labi patenkinta rinkiniu, kvapu, gaminių kiekiais, tūriais ir visa visa dovana. Super!
Rinkinys iš:
- Moringa dušo gelio, 250 ml
- Moringa kūno šveitiklio, 50 ml
- Moringa kūno sviesto, 200 ml
- Moringa rankų kremo, 30 ml
- Moringa kūno miglos/ purškiklio, 100 ml
Vertė: 45 EUR

Vitrina PRO

48. Vitrina PRO kalėdinė dovanų dėžutė:
Šiemet Vitrina PRO prieš Kalėdas palepino mus itin šaunių produktų rinkiniu, kuris pripažinsiu, mane labai nustebino ir suteikė labai labai gerų emocijų. Viduje radau:
- CND Solar Oil aliejuką nagams ir apynagėms, 3,7 ml
- BIOKERA Arganology serumas stipriai atkuriantis pažeistus plaukus ir jų galiukus, 10 ml
LENDAN "Ethernal Moringa" plaukus atstatanti kaukė su Moringos medžio ekstraktu, 50 ml
- ORLY nagų lakas "Star Spangled", 18 ml
- KOSMART Line of  Duty plaukų segtukas su swarovski kristalais

Labai labai smagi dovanėlė, už kurią dar kartą dėkoju Vitrina Pro kolektyvui. Va tokios dovanos prieš šventes yra tiesiog jėga - netikėtos ir nepaprastai mielos!

Essence

49. ESSENCE Thank You box
Essence švesdami savo 15-tą gimtadienį atsiuntė labai dailią dėžutę su spindinčiais produktais: kurioje radau ir akių šešėlių paletę, viršutinį lūpų dažų sluoksnį, labai patogų akių makiažo šepetėlį bei itin dailią kosmetinę. Gaila, kad produktų kokybe teko šiek tiek nusivilti, tačiau aš džiaugiuosi dirbdama su kompanija ir bendradarbiaudama su jos atstovais - tai pirmoji kompanija, kuri patikėjo manimi, pirmoji kompanija, kuri išgirdusi kritiką ją priėmė ir nenutraukė bendradarbiavimo, kompanija, kurioje dirba šaunūs žmonės su didele idėja, kompanija, kurios asortimente galima rasti labai gerų perliukų ir kompanija su kuria man gera dirbti. Essence - ačiū jums už šaunią dėžutę, rūpestį ir dovaną!


Viskas, toks kupinas naujovių mano gruodis: nežinau kaip vėl viską išbandyti? Ar aš perku per daug? Kartais atrodo, kad tikrai per daug, tačiau nieko negaliu su savimi padaryti - bloginimas instaliavo išlaidūno programą, kurios variklis - tas malonus naujos pakuotės atidarymo garsas, pirmas produkto prisilietimas, pirmas aromato įkvėpimas, pojūčiai pirmą kart naudojant, atradimo džiaugsmas suradus kažką nepaprasto ir pažinimo suvokimas supratus, kad vienas ar kitas produktas ne man ir/ ar negalėčiau jo rekomenduoti (ir/ ar patarčiau vengti) savo artimiesiems, draugams ar jums, mano mielieji skaitytojai. Tad šiemet labai tikiuosi smagių atradimų metų, tikiuosi augančio skaitančių ir žiūrinčių rato, tikiuosi smagių bendradarbiavimo galimybių ir labai tikiuosi, kad šie metai atneš gausybę gerų emocijų, kurios ir yra pagrindinis šio tinklaraščio varikliukas!

Gerų jums metų!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Su Naujais 2018 metais. Linkiu smagiu ir kurybingu metu.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Oho, kiek gėrio visokio :) Mane labiausiai sudomino biotino kapsulės - po kurio laiko jau pasijaučia poveikis? Vis ieškau sau tinkamos priemonės (ir išorinės, ir vidinės), kuri atgaivintų mano nusilpusius plaukus, bet kol kas dar neatradau formulės būtent sau :( Jau taip pavargau vaikščiot kaip išpešiotas viščiukas.. Įtariu, kad šias kapsules reikia gan ilgai vartoti, kad pajustum bent minimalų poveikį, taip? O va body shop rinkinuką svarstau draugei jubiliejaus proga padovanoti :) Na, tiksliau dvejoju tarp jo ir ko nors ne daiktiško, kaip pvz. koks masažas, vakarienė ir pan., daug ten variantų yra: https://www.laisvalaikiodovanos.lt/dovanos-pagal-kategorija/dovanos-jubiliejaus-proga Ir gan sunku išsirinkti iš jų.. Bet guodžia, kad ir pigesnių yra. Neapsisprendžiu, ar palepinti kvapais, ar pramoga :)) Nes labai mėgstu būtent tą Moringa kvapą, bet dovanos ieškau tai ne sau :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dėl Biotino, tai man efektas matosi skirtingai, priklausomai nuo Biotino medžiagos kapsulėse kiekio (kuo stipresnis, tuo greičiau). Man prireikia apie mėnesio, pusantro, kartais poros poveikiui pastebėti. Iš tiesų tai reikia derinti visas priemones su vitaminais ir sveika mityba, aktyviu gyvenimo būdu, buvimu gryname ore. Daug veiksnių susideda, o ir genai lemia labai daug :)

      Aš asmeniškai žiūrėčiau į žmogų, jo gyvenimo būdą ir pomėgius. Dažniausiai veikla ir įspūdžiai būna geresnė dovana už daiktus. Tačiau tam tikriems žmonėms būna atvirkščiai, priklauso nuo draugės ;)

      Panaikinti

Rašyti komentarą