ORLY Breathable MINI deguoniui pralaidus nagų lakas "28907 Nourishing Nude"

Lakuojant nagus spalvotais nagų lakais prireikia pertraukų, mat nori nenori, bet po ilgesnio laiko nuolatinio lakavimo nagai ima sluoksniuotis, o nuolat lakuojant, palaipsniui silpnėja. Kaip vieną iš sveikesnių alternatyvų pabandymui buvau nusipirkusi mažytį Orly nagų lako buteliuką, kurį galima naudoti tiek kaip nagų lako pagrindą, tiek kaip spalvotą laką; kuriam nereikia nei pagrindo, nei viršutinio nagų lako sluoksnio. Pavasarį bandžiau švelnų atspalvį iš šios kvėpuojančios serijos nagų lakų ir nors pats nagas iš savęs nekvėpuoja, tačiau praleidžia deguonį, o gamintojas sako, kad tokia funkcija padeda išlaikyti nago plokštelės drėgmę. 

"Būk savo paties originalas, užuot buvęs kito antrarūšė kopija."
Dž. Gerland



Produktas: ORLY Breathable MINI deguoniui pralaidus nagų lakas "28907 Nourishing Nude"
Gamintojas: "Orly". Pagaminta - Los Angeles, USA
Paskirtis: dekoratyvinė - nagams
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: itin greitas naudojimas
Labiausiai nepatiko: trumpai laiko
Tūris: 5,3 ml
Kaina: 5,30 EUR
Kur galima įsigyti: Vitrina PRO

Ką žada gamintojas: Nago plokštelės atkūrimas, stiprinimas ir padengimas spalva deguoniai pralaidžiu Orly nagų laku „Breathable“. Skirtingai nuo kitų nagų lakų, kurie taip pat sukuria apsaugą nagui Orly „Breathable“ pasižymi išskirtine deguoniai pralaidžia formule, kuri užtikrina optimalų nago plokštelės drėgmės palaikymą. Nauja technologija leidžia nagui kvėpuoti t. y., praleidžia deguonį ir atsižvelgiant į natūralią nago fiziologiją palaiko drėgmės balansą. Ji panaši į kontaktinių lešių technologija, kuri leidžia drėgmei judėti pirmyn ir atgal ir tuo pačių užtikrinti ilgesnį nagų lako išsilaikymą, spartesnį nago augimą bei bendrai sveikesnę nago plokštelės būklę. Orly „Breathable“ nagų lakas turi ne tik išskirtinę dėguonies technologiją, bet ir pasižymi tokiomis sudedamosiomis dalis kaip: argano aliejus, provitaminas B5, Vitaminas C dėl kurių nagai yra labiau drėkinami, tampa tvirtesni ir greičiau auga. Pirmiausiai Orly „Breathable“ yra išskirtinai profesionalus produktus su trys viename formule, kuri reiškia, kad šis nagų lakas ne tik stiprina ir apsaugo nagus, bet ir vienu žingsniu padengia nago plokštelę baziniu, spalvos ir viršutiniu nagų lako sluoksniais.

Naudojimas:
Orly „Breathable“ tai vieno žingsnio nagų lako sistema, kuriai nereikia jokio ypatingo pasiruošimo. Užtenka vos keletos žingsnių:
1. Nagų lakavimą pradėti ant švaraus nelakuoto nago
2. Tepti du sluoksnius pasirinktos Orly "Breathable" spalvos
3. Norint nagui suteikti ypatingą apsaugą ir blizgesį, papildomai padengti nagą vienu sluoksniu Orly "Breathable" blizgesiu.

Sudėtis: Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Nitrocellulose, Adipic Acid/Neopentyl Glycol/Trimellitic Anhydride Copolymer, Acetyl Tributyl Citrate, Isopropyl Alcohol, Stearalkonium Bentonite, Acrylates Copolymer, Sucrose Acetate Isobutyrate, Styrene/Acrylates Copolymer, Benzophenone-1, Silica, Trimethylpentanediyl Dibenzoate, Dimethicone, Trimethylsiloxysilicate, Argania Spinosa Kernel Oil, Ascorbyl Palmitate, Panthenol, Phenoxyethanol, Fucus Vesiculosus Extract, Aspalathus Linearis Leaf Extract, Water/Aqua/Eau, Propylene Glycol, Glycerin
May Contain (+/-): CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 15850 (Red 6), CI 73360 (Red 30), CI 77491 (Red Iron Oxide), CI 77499 (Black Iron Oxide), CI 77492 (Yellow Iron Oxide), CI 15880 (Red 34), CI 15850 (Red 7), CI 19140 (Yellow 5), CI 77163 (Bismuth Oxychloride), CI 77510 (Ferric Ammonium Ferrocyanide), CI 42090 (Blue 1), CI 60725 (Violet 2), CI 47005 (Yellow 10), CI 77000 (Aluminum Powder), CI 77489 (Brown Iron Oxide), CI 77007 (Ultramarines), CI 77266 (Black 2), CI 77288 (Chromium Oxide Greens).

Be Dibutyl Phthalate (DBP), Toluene, Formaldehyde, Camphor, Formaldehyde Resin, TPP/TPHP, MEHQ, Paraben, Gluten, gyvūninės kilmės elementų.


Mano nuomonė. Labai žavu, kad Breathable linijos nagų lakų galima nusipirkti ne tik itin didelio kiekio buteliukuose, tačiau ir mini pakuotėse, kurios regis nesiskiria vienas nuo kito. Iš ties tai skiriasi - pilno dydžio pakuotės buteliuko dangtelis padengtas neslystančiu silikonu, tuo tarpu mažojo dangtelis plastikinis, tad tokio pat efekto neturi. Šiek tiek mažesnis ir nagų lako šepetėlis - ilgis panašus, bet jis ženkliai plonesnis, tad ir padengti poros perbraukimų nepakaks - teks dengti per kelis braukimus.

Nagų lako konsistencija labai gera - nėra nei per skysta, nei per tiršta. Dengiant lakas nenuteka į nago kraštus, dengiasi palyginus lengviau. O va pigmentacija man čia pasirodė prastoka - vienas sluoksnis lengvai padengia priemonę, po jo persimato natūralus nagas, tad man būtinai norisi bent dar vieno atspalvio sluoksnio.

Pirmas sluoksnis

 "28907 Nourishing Nude" atspalvis pats šviesiausias šios linijos atspalvis, kurio vienas sluoksnis labiau primena skaidrų negu spalvotą laką. Dėl persimatymo bei spalvos trūkumo man būtinas antrasis, kuris suteikia nagui labai švelnų, itin natūralų odos atspalvį, kuris labai tinka ir ofise, ir pradėjus nusitrinti ne taip ryškiai matosi, kaip kiti spalvoti nagų lakai. Nors tikriausiai šitas atspalvis patiks tikrai ne visoms.

Du sluoksniai

Išdžiūvęs lakas nagams suteikia vidutinio intensyvumo spindesį, tačiau deja, būtent tas spindesys mano galva nusitrina pirmiausia. Vos 1-2 dienos ir paviršiaus blizgumas stipriai nusitrina, o ir pats lakas laiko trumpai. Man reikėjo persilakuoti kas 3-4 dienas - ilgiau gal ir galėjau tempti, mat nusitrynimų nelabai ir matosi, tačiau šviežias manikiūras visuomet gerai nuteikia. Gamintojas čia dar prisižadėjo, kad priemonė gerins nagų būklę, tačiau per dvi lakavimo savaites aš to nepastebėjau. Nepastebėčiau ir per mėnesį - pamatyti tokį efektą reikia maždaug poros, o lakuotis vienu atspalviu tokį ilgą laiką aš neturiu kantrybės.

Apskritai tai mane žavi kaip greit džiūsta lako sluoksniai, kaip greit galiu atlikti manikiūrą be jokių papildomų žingsnių, greit persilakuoti ir suteikti nagams visiškai natūralų atspalvį. Žavu, kad galima nusipirkti mažučius šio nagų lako buteliukus, kuriuos sunaudoti turi šiokių tokių šansų. Na o išlikimas ir pigmentacija kiek nuvilia - galėtų būti intensyvesnė ir išlikti ilgiau. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. tokia spalva yra belenkaip priderinama visur! :D tik aš bandžiau vieną orly, man nepatiko, labai greit atsilupo kraštai. gal dėl spalvos, mat ėmiau metališką tokią...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Spalva puiki, tačiau man Orly laiko kiek prasčiau nei mano standartas, tai šiek tiek apmaudu.
      Tiktai taip, metališki atspalviai paprastai laiko prasčiau nei įprastinės 😉

      Panaikinti

Rašyti komentarą