BIOTHERM Biosource Eau Micellaire total and instant cleanser + make-up remover - micelinis vanduo visų tipų odai

9... tiems, kurie skaičiuoja kartu su manimi paskutinius Biotherm kompanijos produktus. O jei rimtai, tai su kiekvienu gaminiu man vis labiau gaila.. gaila mano didžiulių kūkesčių (kremus tai kažkada ir influencerė Agnė labai jau gyrė) ir pačiai buvo didelis smalsumas. Bet tas apgailėjimas slūgsta, pastaruoju metu man vis labiau gaila mano sugaišto laiko, gaila bandymų ant odos, gaila odos ir iš ties, labai dažnai apima noras viską tiesiog numesti ir nebeaprašinėti bei tiesiog nebebandyti nei vieno likusio produkto. Bet kol kas bandau, tad šiam kartui noriu jums pristatyti micelinį vandenį, kuris žada efektyviai nuvalyti visą makiažą be jokio vargo. 

"Niekada nesupainiok dalinio pralaimėjimo su galutiniu."
F.S.Fitzgeraldas



Produktas: BIOTHERM Biosource Eau Micellaire total and instant cleanser + make-up remover - micelinis vanduo visų tipų odai
Gamintojas: "Biotherm", Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: nuvalyti veido ir akių makiažą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: nežinau, bet kas nors nelabai reikšmingo... gal kad švelnus?
Labiausiai nepatiko: prastai valo akių makiažą
Tūris: maniškėje 30 ml. Įsigyti galima 200 ml pakuotėse
Kaina: 200 ml - 23,95 EUR
Kur galima įsigyti: Douglas

Ką žada gamintojas: Biosource Eau Micellaire micelinis vanduo visų tipų odai. Visapusiškas ir itin greitas valymas bei makiažo pašalinimas su miceliniu vandeniu. Efektyviai valo bet kokį veido ir akių makiažą. Veidas valomas vatos skrituliuku. Nereikia nuskalauti.

Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA

Pakuotė. Advento kalendoriuje beveik visų produktų (išskyrus vieno) pakuotės buvo mažytės, tokios lyg kiek didesnis mėginėlis. Šiuo atveju balto plastiko buteliukas su labai paprastu, baltu užsukamu dangteliu. Pilno dydžio pakuotė atrodo lyg ir su pompa, tad turėtų būti gerokai patogesnė naudoti priemonę, nei mano turimo miniuko. Dizaino prasme viskas labai paprasta, vyrauja balta spalva ir kompanijos pamėgta mėlyna, kuri šiuo atveju naudojama visiems užrašams apie gaminį.

Kvapas. Gamintojas nusprendė veido priežiūros sudėtyje naudoti kvapiąsias medžiagas ir tai manęs jau nebestebina. Micelinis vanduo kvepia tiesiog kosmetika, kvapas gana stiprus aiškiai jaučiamas ir mano galva tokio tipo priemonėse visiškai nereikalingas.

Konsistencija. Priemonė skaidrios spalvos, vandens skystumo.


Sudėtis: AQUA, PEG-7 CAPRYLIC/ CAPRIC GLYCERIDES, POLOXAMER 184, POLOXAMER 124, PEG-6 CAPRYLIC/ CAPRIC GLYCERIDES, POLYSORBATE 80, SODIUM BENZOATE, DISODIUM EDTA, TETRASODIUM EDTA, POLYAMINOPROPYL BIGUANIDE, LACTOBACILLUS FERMENT, MAGNESIUM PCA, COPPER PCA, ZINC PCA, VITREOSILLA FERMENT, MANGANESE GLUCONATE, PARFUM.


Poveikis. Priemonės sudėtį sudaro krūva PAM valiklių, kurių ddžioji dalis nėra saugi, gali turėti pavojingų priemaišų. Iš kojų galima iškristi sudėtyje radus Tetrasodium EDTA ingredientą miceliniame vandenyje - tai toksiška akims priemonė ir leiskite paklausti, kiek žmonių nagrinėja sudėtines dalis? Nusipirko ir tikisi saugumo, o dar kai sumokėjo ne per pigiausiai, tai ir naudoja sau į sveikatą, tikėdamiesi, kad viskas gerai. Negerai, tokio ingrediento prie akių reikia vengti, o gamintojas juo siūlo valytis akių makiažą! Na ir taip, kaip gi be kvapų ingredientų, kurie niekuomet nebūna saugūs. Sudėtyje yra ir odą drėkinančių, kondicionuojančių medžiagų, tačiau pastarosios rikiuosi sudėties gale, jų tikriausiai tik menkutis lašelis ir teigiamą poveikį odai vargiai padarys.

Be va micelinio vandens neplovimas neigiamai odą tikrai gali paveikti. Marketingas sukūrė mitą, neva micelinio vandens nereikia nuskalauti, tačiau tokiu atveju ant odos lieka visos šitos žalingos medžiagos ir micelės, kurios ir toliau traukia iš odos drėgmę, neatsirinkdamos kur čia nešvarumas, kurį reikia pašalinti. Tai va, micelinį būtina nuskalauti, o dar geriau tokio tipo priemonę naudoti kaip pirmą žingsnį dvigubo valymo sistemoje: nuvalėme miceliniu, nuplaunam prausikliu.

Kalbant apie efektą, priemonė švelniai valo odą ir ji jaučiasi visai neblogai tuos pirmuosius bandymo kartus. Tačiau žinant sudėtį puikiai suvokiu, kad ilgiau naudojant gali erzinti ir dirginti. Nesu patenkinta ir valymo efektyvumu - iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad makiažo pagrindą įveikia, tačiau užtenka pavalyti kitu miceliniu ar toniku ir ant padelio matosi gana daug makiažo likučių. Sunkokai valo ir akių makiažą - kai kuriuos pigučius tušus šiaip ne taip įveikia nors ir pavargti tenka gerokai, o va normalaus tušo, kuris nei vandeniui atsparus, nei šiaip kažkuo labai ypatingas, mozoja aplink, tenka trinti ir vistiek viso nesugeba nuvalyti.

Nepatiko man šitas micelinis niekuo - aš neradu ką jame pagirti, nes ir sudėtis prasta, ir valo nepakankamai, ir kaina mano nuomone visiškai neadekvati produktui. Galima rasti ir geresnių micelinių vandenų, o šiaip pirmam makiažo valymo žingsniui rekomenduočiau geriau jau rinktis valymo aliejų - efektyviau ir saugiau odai.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai