2020/07 Liepos mėnesio pirkiniai ir naujienos: Manilla, The Skin House, Ecodenta ir kt.

Na va, baigėsi dar vienas vasaros mėnuo. Ir kur ta vasara taip greit lekia? O šiandien mūsų šeimoje labai ypatinga ir neeilinė diena - lygiai prieš 10-tmetį vienas kitam sakėme vestuvių įžadus, žadėjome vienas kitą mylėti kad ir kas benutiktų. Tie metai pralėkė kaip ant sparnų, buvo visko ir nepaisant to visko, mes vis dar esame laimingi sutuoktiniai. Jau tuoj lėksime šiek tiek atšvęsti, tad ilgų įžangų nerašysiu, iš kart kveičiu prie naujų pirkinių įrašo.

"Tik įkopęs į didžiausias aukštumas pamatysi, kaip žemai esi."
L. Dzė


Plaukams

Hiperfarma, 7,94 Eur

Hiperfarma, 7,94 Eur

Buvau bandžiusi svečiuose ir kai ieškojau ką čia naujo išbandžius, pamaniau, kad visai smagu būtų va išbandyti ne porą kart, o normaliai, po pakuotę šampūno ir kondicionieriaus su manuka medumi. Kvepia labai maloniai, žada maitinti plaukus, tad nekantrauju baigusi šiuo metu naudojamą šampūną, bandyti šią porelę.

Labai mėgstu purškiamas plaukų priemones/ nenuplaunamus purškiamus kondicionierius, kuriais smagu atgaivinti plaukus tarp plovimų. Smagu, kai jos paglotnina pasišiaušusius plaukus, o šiuo atveju priemonė turėtų suteikti papildomo spindesio. Nesu tikra, ar actas nekenkia plaukams? Tikriausiai ne dažnam naudojimui. Ir visgi manau bus labai smagu išbandyti.
Drogas, 9,99 Eur


Jau šiek tiek susipažinau su šios kompanijos dantų pastomis, tiksliau bandžiau juodą, tad noriu pabandyti ir švelniai balinančią. Ant pakuotės papaišyti kavos ir vyno paveiksliukai, tai leidžia tikėtis, kad ir kavos bei vyno dėmes nuo dantų geba šalinti. 
ČIA, 3,85 Eur

Lidl užmačiau Ecodenta stendą su įvairiomis pastomis ir man pasirodė labai pigiomis kainomis. Iš ties lyginant kiek pigiau, bet ne kosmosas. Žodžiu, senau norėjau nusipirkti žolelių pastą, tad pasitaikė labai palankios aplinkybės - bandysiu.
Lidl, 1,59 Eur

Pastebėjau, kad labai pasikeitė mano kūnas - jei anksčiau vieną dezodorantą galėjau naudoti nuo pradžių iki galo, tai dabar po maždaug 3-5 savaičių priemonė man ima nebetikti ir reikia keisti kita. Nesuprantu kas darosi, bet po kurio laiko grįžus prie to paties - vėl viskas tinka. Tai va, čia trečias šiuo metu naudojamas ir kol kas man labai patinka.
Eurokos, 3,35 Eur


Ieškojau naujo paakių kremo ir nusprendžiau pabandyti šitą. Apie Tommy G kompanijos produktus aš nesu girdėjusi, tiesą sakant ir parduotuvėje niekad akys neužkliuvo už šitos kompanijos priemonių. Neįsivaizduoju ko tikėtis - pagal aprašymą turėtų gerai drėkinti ir greitai susigerti. Sudėtis iš pirmo žvilgsnio nebloga, tad bandysiu.
Eurokos, 10,95 Eur

Kaip korėjietiškai kosmetikai pasirodė labai jau nebrangus. Esu bandžiusi kelis sraigių sekreto produktus veidui ir mane labai džiugindavo lengva tekstūra ir intensyvus drėkinimas. Papasakosiu įspūdžius po bandymų.
Eurokos, 11,90 Eur

Dar vienas kremas? taip, nusipirkau Martinoje. Šita kompanija man jau šiek tiek pažįstama, bet labai norisi išbandyti ir kitokio tipo priemones.
Martina, 2,99 Eur

Girdėjau, kad šitas tušas suteikia tik labai natūralų efektą, atrodo lyg ir ne mano poreikiams, bet vis dar labai smalsu, kokios to stirniuko akys. Kaip tik reikia tušo tad perku ir bandau.
Eurokos, pilna kaina 14,99 Eur, mokėjau 11,99 Eur



Labai nudžiugau, kai su manimi susisiekė Manilla atstovės ir pasiūlė pasinaudoti jų veido testu bei trijų produktų programa, atitinkančia mano veido odos poreikius. Viskas jau nufotografuota, testuojama ir netrukus (tikriausiai ateinančios savaitės eigoje) savo įspūdžius papasakosiu blogo įraše.
---------------------------
Štai ir viskas, tokie pirkiniai pas mane buvo liepą. Jau netrukus pasižiūrėsime ką pavyko pabaigti per šį mėnesį. O aš labai džiaugiuosi ir naujais pirkiniais ir gautomis naujienomis. Tikiuosi ilgai neuždelsti su apžvalgomis. Kaip visuomet, jei kažkas domina labiau - rašykite, komentuokite, - pasistengsiu apie juos papasakoti greičiau.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Sveikinimai vestuvių metinių proga!

    Beje, iš patirties galiu rekomenduoti OGX plaukų balzamą (su kokosais). Superinis dalykas!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dėkoju ❤
      Ačiū už rekomendaciją, būtinai pasižiūrėsiu 😉

      Panaikinti
  2. Sveikinimai vestuvių metinių proga!

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą