SPLAT Professional "White Plus" švelniai balinanti ir emalį apsauganti dantų pasta

Visgi apie veido priežiūrą kalbėsiu rytoj, paprasčiausiai šiandien buvo sudėtinga diena, ištraukusi daug jėgų diena, ypač antroji pusė. Kartais atrodo, kad jau tiek daug žinau apie savo vaiką, tačiau viskas vieną dieną apsiverčia ir atsiranda staigmena, ne visada maloni, bet visuomet praturtinanti. Tad šiandien ilgo įrašo nesiimsiu, vietoj jo papasakosiu apie dantų pastą, kuri žada balinti, o jei tikėsime paveikslėliu - dantų dėmes, atsiradusias nuo vyno ir kavos. Pasižiūrim.

"Karčiausios ašaros yra pralietos dėl nepasakytų žodžių ir neužbaigtų darbų."
Harriet Beecher Stowe


Produktas: SPLAT Professional "White Plus" švelniai balinanti ir emalį apsauganti dantų pasta
Gamintojas: "Organic Pharmaceuticals" Pagaminta Rusijoje
Paskirtis: išvalyti dantis, švelniai balinti ir apsaugoti emalį
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: gerai valo apnašas
Labiausiai nepatiko: nebalina
Tūris: 100 ml
Kaina: 3,85 Eur
Kur galima įsigyti: pigu.lt; Senukai ir kt.

Ką žada gamintojas: Švelnus balinimas ir emalio apsauga. Kalio jonai apsaugo dantis nuo padidėjusio jautrumo. Natrio trifosfatas efektyviai saugo dantis nuo apnašų. Sistema Sp.Wjite System saugiai balina ir poliruoja emalį iki spindesio. 
Rekomenduojama valyti dantis 2 kart dienoje po valgio.

Sudėtis: Aqua, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Hydrated Silica, Potassium Nitrate, Dicalcium Phosphate Dihydrate, PEG-8, Calcium Pyrophosphate, Pentasodium Triphosphate, Aroma, Sodium Coco-Sulfate, Cellulose Gum, Sodium Monofluorophosphate, CI 77891, Sodium Lauroyl Sarcosinate, PVP, Sodium Methylparaben, Sodium Saccharin, Menthol, Papain, Limonene.
Fluoro kiekis 1000 ppm


Mano nuomonė. Dantų pasta dėmesį pirmiausia patraukė dėl pakuotės - švarus dizainas pasirodė patrauklus akiai; ryškus užrašas "White plus" bei kavos puodelis su taure nuteikė stipriam balinamąjam efektui, tiksliau pirminį įspūdį sudarė kaip intensyvios, stiprios dantų pastos, vien dėl pakuotės. Kartais stebiuosi, kad nepaisant to, kiek daug skirtingų priemonių esu mačiusi ir bandžiusi, tačiau vistiek beveik visada galvoja savaime susiformuoja pirmas įspūdis apie priemonę vien dėl pakuotės.

Gana apie pakuotę, pakalbame apie realius dalykus. Dantų pasta gerai putoja ir iš kart jaučiu stiprią mėtinę gaivą. Priemonė geba iš ties gerai nuvalyti nuo dantų per dieną (ar naktį) susikaupusias apnašas, pašalinti nemalonų burnos kvapą. Tačiau su balinimu reikalai prasti. Žinau, taip, nei viena dantų pasta realiai nebalina, tačiau kai kurios geba pašalinti ant dantų paviršiaus susikaupusias spalvotas apnašas, dėl ko dantys atrodo baltesni nei prieš naudojant pastą. Pritrūko man ir flourido kiekio pastoje, normali suaugusiųjų norma 1450 ppmF, kita vertus pasta siekia minimalią. 

Pastą greičiausiai vertinčiau gerai, mums ji patinka - valo gerai, suteikia gan ilgai išliekantį gaivos jausmą, tačiau gamintojas prisižadėjo balinimą, o jo nebuvo ir flouro kiekis pastoje man pasirodė per mažas. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai