CAFE BEAUTE šnypščiantis vonios burbulas "Bananas šokolade"

Na va, dalis patalynės jau supakuota į vakuumo maišus, kodėl dalis? Nes ne viską mano tarnaitės spėjo išskalbti ir išdžiovinti, bet nieko, jei nespėsiu šiandien, baigsiu rytoj. Praeitais metais daug patalynės iškrausčiau iš namų ir keičiau nauja: antklodės ir pagalvės iškeliavo į gyvūnų prieglaudas, kažkas panoro senų pledų. Senoji patalynė gyvena antrą gyvenimą, o dabartinė visiškai šviežia, bet buvo tiesiog sudėta į patalynės dėžę, ištraukiama tik prireikus, tad praskalbti prieš supakuojant man reikia. Na, o kol tarnaitės suka nebe pirmus ciklus, aš nusprendžiau greitai lysti į vonią ir pasimėgauti kvapniu šokolado ir bananų kvapo burbulu iš Cafe Beaute.

"Pasaulis nekenčia pokyčių, tačiau tai yra vienintelis dalykas, kuris neša progresą."
Charles Franklin Kettering


Produktas: CAFE BEAUTE/ KAFE KRASOTI šnypščiantis vonios burbulas "Bananas šokolade"
Gamintojas: "DizainSoap" OOO. Pagaminta Maskva, Rusija
Paskirtis: vonios procedūroms
Tinkamas tipas: vaikams nuo 3 metų
Labiausiai patiko: sudėtis
Labiausiai nepatiko: pritrūko stipresnio kvapo
Tūris: 120 g
Kaina: 2,29 EUR
Kur galima įsigyti: Elevita

Ką žada gamintojas: Vandenyje tirpstantis vonios burbulas - tai puikus būdas pailsėti ir pajusti malonumą, ypatingai paįvairinti maudynes vaikams. Skirtas vaikams nuo 3 metų. Sudėtyje esantis kakavos sviestas, bananų ekstraktas ir vitaminas E, minkština, glotnina bei suteikia švelnią priežiūrą vaiko odai.
Staigmena! Žaislas burbulo viduje.
Naudojimas: burbulą įdėkite į vonią pripiltą šilto (37–38ºC) vandens. Palaukite, kol burbulas ištirps. Mėgaukitės kvapnia vonia 10 minučių.


Pakuotė. Vonios burbulas atkeliauja kartoninėje dėžutėje su langeliu, pro kurį galima matyti burbulą parduotuvės lentynoje. Kartoninė pakuotė geltonos spalvos su šokolado plytelės, kakavos ir bananų piešinėliais. Ant dėžutės visa reikiama informacija apie produktą. Viduje burbulas supakuotas skaidraus polietileno plėvelėje. Burbulo viduje yra žaismas, mat ši priemonė lyg ir skirta vaikams. Anksčiau esu bandžiusi šio leidimo burbulą ir žaisliukas buvo burbulo viduje, kai šį kart jis atrodo tiesiog blogai supakuotas - vos vos prilipęs ir aiškiai matomas burbulo paviršiuje. 

Kvapas. Šokoladas ir bananai yra vaikiškas skonis, tas skonis, kurio desertus dažnai rinkdavausi vaikystėje, greičiausiai universaliausias, na gal išskyrus vanilinį plombyrą. Tikėjausi, kad vonia gardžiai kvepės bananiniais - šokoladiniais ledais, tačiau mano apmaudui kvapas labai sintetinis ir tikroviško aromato tikėtis čia nereikia. Kvepia sintetiniu bananu, vos jaučiama kakava. 

Konsistencija. Kietas burbulas, kuris putoja kontakte su vandeniu.

Sudėtis: Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Prunus Amygdalus Oil, Theobroma Cacao Butter, Aqua, Musa Itinerans Extract, Tocopheryl Acetate, Perfume, Limonene, CI 75300, CI 75470, CI 75810.


Poveikis. Vonios burbulas vonioje itin garsiai sušnypščia ir sparčiai išputoja vandenyje. Priemonė vandenį nudažo švelniai gelsva spalva - gal ne pati patraukliausia spalva voniai? Aš pernelyg nekreipiu dėmesio į asociacijas, tačiau yra galybė kitų spalvų, kurios akiai būtų patrauklesnės. Iš burbulo, regis vos palietus vandenį, išputoja ir maža geltona mašinytė. Ji iš kart atiteko sūnui. Kadangi tai vaikiškas burbulas, man labai įdomu, ar visuose yra mašinytės? Abejoju ar kiekviena mergaitė bus laiminga po vonios gavusi staigmeną-mašinėlę? Stereotipai? Gal iš dalies, man pačiai mašinos buvo svarbūs ir patrauklus žaislai, bet yra labai mergaitiškų mergaičių, kurioms mašinėlės nepatinka. Reiškia burbulas orientuotas tik į berniukus? 

Nors meduolinio burbulo sudėtimi nebuvau labai patenkinta, tačiau su bananiniu situacija kiek kitokia: kaip ir daugumos burbulų, priemonės pagrindą sudaro soda ir citrinos rūgštis, kurių reakcija vandenyje sukuria putojimą ir šnypštimą. Toliau sudėtyje turime saldžiųjų migdolų aliejaus, kakavos sviesto ir bananų ekstrakto, sudėtis praturtinta vitaminu E. Na ir galiausiai patrauklūs dalykėliai akims bei nosiai: kvapai, kvapams skirtos medžiagos ir dažikliai. Sudėtis iš ties gera, išskyrus kvapus, tačiau jei norime turėti kvepiančius produktus, jų reikia.


Deja, tačiau kvapo man čia pritrūko: jis nėra nei intensyvus, nei primena natūralius bananus ar šokoladą. Apmaudu, nes iš tokių priemonių būtent kvapo ir norisi. Tačiau visa kita sudėtyje gerai, pavyzdžiui, aliejai, sviestai ir ekstraktai, kurie ant odos pasidengia beveik nejaučiama plėvele, suteikia odai švelnumo jausmo. Taip, po vonios viską vis tiek nuplaunu dušo želė, bet tam kartui iš ties malonus pojūtis.

Burbulas visai neblogas - maloniai nustebino gera sudėtis, patiko švelnumas odai, džiugino kaina. Ir visgi aromato man norėjosi stipresnio, natūralesnio ir ilgiau išliekančio. Pagulinėti vonioje su šiuo burbulu buvo malonu ir atpalaidavo, visgi mieliau rinkčiausi intensyviau, skaniau kvepiančias priemones, kurios sukurtų dar malonesnius pojūčius vonioje.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai