ORGANIC KITCHEN "Fortune Cookie" natūralios vonios putos Laimės sausainukai su migdolų aliejumi ir avižų ekstraktu

Vonia yra gėris, ypač šiuo metu, kai orai atvėso, už lango šalta, nuolat lyja. Beveik ruduo, tik kad lapų ir pliurzės kol kas nesimato. Šį kart jums noriu papasakoti apie labai geros sudėties, saugias net ir vaikams vonios putas iš Organic Kitchen.

"Gerai išdėstyta problema yra pusiau išspręsta problema."
Charles Franklin Kettering


Produktas: ORGANIC KITCHEN "Fortune Cookie" natūralios vonios putos Laimės sausainukai su migdolų aliejumi ir avižų ekstraktu
Gamintojas: "EuroBio LAB" OU. Pagaminta Tallinn, Estija
Paskirtis: vonios procedūroms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: itin saugi sudėtis
Labiausiai nepatiko: žalingas konservantas
Tūris: 500 ml
Kaina: 2,39 EUR
Kur galima įsigyti: Elevita

Ką žada gamintojas: Stebuklinga vonia pripildyta stebuklingais kvapais jūsų malonumui. Praturtintos migdolų aliejumi ir avižų ekstraktu. Vonios procedūra naudojant priemonę maitina, minkština ir drėkina odą, apgaubia maloniu aromatu, suteikia šilumos ir švelnumo jausmą.
Naudojimas: nedidelį priemonės kiekį įpilkite po šilto tekančio vandens srove pildant vonią.


Pakuotė. Skaidraus plastiko buteliukas su atkemšamu dangeliu. Tikriausiai ir nuotraukose puikiai matosi, kad plastikas tamsesnis, nei esame įpratę matyti? Akivaizdžiai matosi gyvai. Aš spėju, kad buteliukas yra pagamintas iš perdirbto plastiko, tačiau patvirtinimo savo hipotezei ant buteliuko neradau. Plastikas vidutinio kietumo, išsispaudžia pakankamai lengvai. Etiketė kreminės spalvos, su keliais juodais akcentais bei žinoma - laimės sausainuko paveikslėliu.

Kvapas. Net neįsivaizdavau, kaip turėtų kvepėti vonios putos, užvadintos laimės sausainuku? Gal kepiniais? Saldžiais pyragėliais? Kvepia migdolų pienu ir džiovinta apelsinų žievele. Švelniai, kvapas nėra per stiprus.

Konsistencija bespalvė, želinės konsistencijos.


Sudėtis: Aqua, Sodium Coco-Sulfate, Decyl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Avena Sativa Kernel Extract*, Prunus Amygdalus Dulcis Oil*, Linum Usitatissimum Seed Oil*, Triticum Vulgare Germ Oil*, Pulmonaria Officinalis Extract*, Pinus Sibirica Seed Oil*, Citric Acid, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum, Limonene, Linalool.
* ingredientai iš organinių ūkių
Be SLS, be parabenų.
Ecocert sertifikatas


Poveikis. Pirmiausia - negaliu nepagirti sudėties: gamintojas naudoja saugias putojimą sukeliančias medžiagas, sudėtyje daug augalinių ekstraktų ir aliejų, kurie minkština, kondicionuoja ir drėkina odą. Tik konservantas ir kvapams skirtos medžiagos aukštos saugumo kartelės neišlaiko, tačiau puikiai suprantu, kad norint turėti kvapą ir ilgai išliekantį produktą greičiausiai kitaip ir nebus.


Vonios putos visai gerai suputoja, maloniai kvepia švelniu, uoslės neerzinančiu aromatu, tačiau nepasakyčiau, kad kvapas suteikė laimės. Jis malonus, tačiau ne stebuklingas. Vonios putos suteikė odai švelnumo ir minkštumo, o man padėjo atsipalaiduoti. Dėl geros sudėties kelis kartus pyliau ir vaikui į vonią, tačiau dėl žalingo konservanto vonios putų nenaudočiau nuolat. O apskritai tai įspūdis labai geras, džiaugiuosi gera sudėtimi, maloniu aromatu ir švelnesne oda.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai