HAPPY NATURALS Intense Repair intensyvus atstatomasis šampūnas ir balzamas su argano aliejumi

Metas pakalbėti apie plaukus, tema, kuria visai nesididžiuoju, nes niekaip nesusitvarkau su savo plaukais. Mano kasos linkusios labai stipriai pūstis, rimtai pūstis ir man labai sunku juos sutvarkyti, kad atrodytų padoriai. Buvo laikai, kaip plaukus tiesindavau kasdien - atrodė gerai, bet sveikatos plaukams nepridėdavo. Tad jau ne vienus metus karšti prietaisai naudojami vos kelis kartus per metus. Vis ieškau to stebuklingo šampūno, balzamo ar kaukės, kurie padėtų suvalyti plaukus. Pastaruoju metu bandžiau Happy Naturals liniją, skirtą atkurti plaukus.

"Nesugebantys pakeisti savo pačių mąstymo nesugebėtų pakeisti ir niekieno kito mąstymo."
George Bernard Shaw


Produktas: HAPPY NATURALS Intense Repair intensyvus atstatomasis šampūnas ir balzamas su argano aliejumi
Gamintojas: "Happy Naturals" Pagaminta Didžiojoje Britanijoje
Paskirtis: atkurti, maitinti, suteikti minkštumo ir žvilgesio
Tinkamas tipas: sausiems, pažeistiems plaukams
Labiausiai patiko: suteikia plaukams lengvumo
Labiausiai nepatiko: erzino kvapas
Tūris: kiekvienas po 300 ml
Kaina: kiekvienas po 8,49 Eur
Kur galima įsigyti: Douglas (nors šiandien šių prekių jau neberandu internetinėje parduotuvėje)

Ką žada gamintojas: Švelni formulė be parabenų ir sulfatų. Vertingo Maroko argano aliejaus pagalba atstato gyvybę sausiems, pažeistiems plaukams. Padaro juos švelnius ir žvilgančius maitindamas pažeistas plauko vietas. Mes tikime natūralumu ir didžiuojamės, kad mūsų šampūnuose ir balzamuose nėra parabenų, natrio sulfatų ir mineralinės kilmės aliejų.
NAUDOJIMAS: sušlapinkite plaukus šiltu vandeniu ir įmasažuokite šampūną nuo šaknų iki galiukų. Švelniai išskalaukite. Balzamą paskirstykite ant drėgnų plaukų, švelniai išskalaukite.


Pakuotė. Nedideli, žemi plastikiniai buteliukai su atkemšamais dangteliais. Akį patraukė gaivios pakuotės spalvos, pirmiausia šampūno mėlyna, žavingas ir priemonių dizainas. Tačiau pakuotės yra tiesiog tragiškai nepatogios. Skystam šampūnui lyg ir viskas gerai, tačiau balzamas labai tirštas, pakuotės plastikas labai kietas, tad kas kart išspausti reikiamą balzamo kiekį tekdavo nemenkai paprakaituoti ir labai, labai stipriai spausti. Plastikas tiesiog per kietas tokio tirštumo produktui.

Kvapas. Ir visgi kvapas mane erzino labiausiai. Aš mėgstu lengvus, neutralius kosmetinius ar gėlių aromatus. Plaudama plaukus kas kart jaučiau stiprų vyriško kūno prausiklio aromatą. Kvapas visiškai vyriškas! Ir mano uoslę kas kart erzindavo. Suprantu, kosmetikos priemonės kuo toliau tuo mažiau skirstomos lytims, tampa vis dažniau neutralios lyties atžvilgiu. Ir visgi, kai po plaukų plovimo jautiesi taip, lyg būtum vyro prausikliu galvą išplovusi - erzina. O ir kvapas išlieka dar gerą dieną po plovimo...

Konsistencija. Šampūnas želinės tekstūros, skystas. Balzamas kreminis, labai tirštas.


Sudėtis:
ŠAMPŪNAS: Aqua, Ammonium Lauryl Sulfate, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Myristamide DIPA, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Parfum, Glycol Distearate, Laureth-4, Disodium EDTA, Polyquaternium-7, Citric Acid, Citrus Sinensis Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Formic Acid, Pogostemon Cablin Oil, Lavandula Hybrida Grosso Herb Oil, Citrus Limon Peel Oil, Citrus Aurantium Amara Peel Oil, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpripional, Alpha-Isomethyl Ionone, Limonene, Coumarin.

BALZAMAS: Aqua, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Brassicamidopropyl Dimethylamine, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Butyrospermum Parkii Butter, L-Aspartic Acid, Phenoxyethanol, Ceteareth-20, Trimethylsilylamodimethicone, Parfum, Sodium PCA, Hydrolyzed Wheat Protein, ChlorphenesinArgania Spinosa Kernel Oil, Disodium EDTA, Citrus Sinensis Oil, Sodium Benzoate, Citric Acid, Pogostemon Cablin Oil, Lavandula Hybrida Grosso Herb Oil, Citrus Limon Peel Oil, Citrus Aurantium Amara Peel Oil, Hexyl CinnamalButylphenyl Methylpripional, Alpha-Isomethyl Ionone, Limonene, Coumarin.

Be parabenų, be SLS.


Poveikis. Žinote, kas pirmiausia krenta į akis? Kompanija man regis visomis išgalėmis bando sukuri natūralesnio, sveikesnio ir visaip kaip geresnio produkto pasirinkimą. Pavadinimas susijęs su natūralumu, ant pakuotės akcentuojama, kad be tam tikrų ingredientų. Bet iš tiesų sudėtis visai nedžiugina, detaliau tikriausiai neverta nagrinėti, tačiau daug vidutinio saugumo ingredientų, daug žalingų kvepalų ingredientų, nesaugūs valikliai.

Kalbant apie šampūną - didelių pastebėjimų neturiu, jis labai intensyviai suputoja, švariai plauna. Tuo tarpu balzamo poveikis man pasirodė silpnokas, jis nesuvaldė mano plaukų, nepasakyčiau, kad ir atstatė. Hmm...  kokie mano pastebėjimai? Smagiausia jausti kokie minkštučiai, lengvi ir malonūs liesti plaukai. Tačiau maitinimo aš visiškai nejaučiu, nejaučiu ir atkūrimo efekto. 

Per silpna man šita linija, visiškai nevaldo šiauštis linkusių plaukų. O ir sudėtis nelabai džiugina ir tada pagalvoji, kad gal geriau koks prekybcentrio L'Oreal ar Schwarzkopf? Kaina žemesnė, efektas geresnis, o sudėtis vistiek daugiau mažiau panaši.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai