REVOLUTION "Lace" Baking Powder biri pudra makiažo fiksavimui, "bakeing'ui"

Pagaliau bloge šiek tiek dekoratyvinės kosmetikos? Iš tiesų tai senai nieko naujo nebeperku, turiu tiek, kiek turiu ir atrodo visiškai pakanka. Per kelis blogininimo metus prisipirkau ar gavau krūvą dekoratyvinių priemonių, kurių man labiau norėjosi, nei iš ties reikėjo. O turiu per daug, tad ir po truputį atsisveikinu su pertekliumi, su kosmetika, kurią turiu per ilgai ar tiesiog nebenoriu naudoti. Šį kart iš stalčiaus ištraukiau Revolution birią pudrą, skirtą kepimui. Ne, ne kepinių ar skanėstų, beikinimui ant veido, dažniausiai su tikslu nuimti riebaliuką ir padėti priemonėms ilgiau išlikti ant veido. Tad ką tokio tipo priemonė veikia mano kosmetinėje?

"Mes visi sapnuojame tą patį sapną - tai realybė."
John Lennon


Produktas: REVOLUTION "Lace" Baking Powder biri pudra makiažo fiksavimui, "bakeing'ui"
Gamintojas: "Makeup Revolution London". Sukurta London, Didžioji Britanija. Pagaminta Kinijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - veidui
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: neblogai maskuoja
Labiausiai nepatiko: per tankiai dengia, apsunkina
Tūris: 32 g
Kaina: 7,49 EUR
Kur galima įsigyti: pigu.lt, Eurokos, TAM beauty

Ką žada gamintojas: Neutralaus, šviesaus rausvo atspalvio pudra sukurta naudojant „kepimo technologiją“, kuri leidžia makiažui išlikti visą dieną. Ji apsaugo odą nuo riebaus blizgesio, padeda paslėpti odos netobulumus ir suteikia odai matinį atspalvį. Naudokite, kai kuriate naują makiažą ar tiesiog norite atgaivinti esamą. Tepkite pudra T ir paakių sritis, palaukite 5 minutes ir mėgaukitės nepriekaištingu gaiviu makiažu. Mažas sietelis, esantis dangtelyje birių pudrų pakuotėse, užtikrina tikslų pudros paskirstymą. Prieš naudojimą buteliuką sukratykite.


Pakuotė. Skaidraus plastiko indelis - buteliukas su mažučiu užsukamu dangteliu. Po šituo dangteliu yra dozavimo dangtelis, papildomai užklijuotas lipnia skaidria plėvele. Iš pirmo žvilgsnio atrodo įprasta ir patogu. Deja, tačiau siaubingai nepatogu... Tokio tipo priemones įsikratome į dangtelį naudojimui, tiesa? Dangtelis mažytis, tad ten telpa tik labai mažas šepetėlis. Jei priemonę naudoji tik paakiams fiksuoti - mažas šepetėlis patogus, tačiau su mažu šepetėliu nepatogu naudoti visam veidui, kol padengi užtrunka ilgai. Na o įprastu paimti iš tokio indelio patogiai tiesiog neįmanoma. Gal galima ir įsipilti į kokį platesnį dangtelį, tačiau nepatogu.

Kvapas. Kvepia talku, ne pats maloniausias, tačiau jau įprastas, pudrinis aromatas. Mane jau senai kamuoja klausimas - kodėl vienų gamintojų pudros su labai panašia sudėtimi (pagrindinis ingredientas tas pats) turi vos jaučiamą arba labai švelnų aromatą, o kitų kvapas pakankamai intensyvus. Iš pirmo žvilgsnio lyg ir tas pats, bet ar tai reiškia, kad naudojami papildomi ingredientai kvapui? O gal kitokios technologijos?

Konsistencija. Labai smulkiai malta, tanki, itin švelni pudra, kiek drėgnesnė nei vidutinė.


Sudėtis: Talc, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Propylparaben, Methylparaben, CI 77891, CI 77492, CI 77491.


Poveikis. Pirmiausia, tai nesu sužavėta priemonės sudėtinėmis dalimis: talkas, krakmolas, parabenai ir geležies oksidai. Žinau kad parabenų nereiktų labai bijoti, bet kai sudėtis tokia minimali, kažkiek gąsdina. Priemonės pagrindui pasirinktas talkas nėra pats saugiausias sprendimas, kita vertus dauguma pudrų pagamintos talko pagrindu. Krakmolo sukcinatas priemonėje naudojamas kaip absorbentas, tad puikiai tinka riebaliukui sugerti.

Aš puikiai žinau, kad šitas produktas skirtas naudoti dideliu kiekiu padengiant ant veidui ir paskui nuvalant perteklių šepetėliu. Puikiai suprantu ir jau ne kartą esu išbandžiusi kepimą ant savo veido, tačiau tiesa ta, kad siausiaodėms jis visiškai netinka, tik dar labiau išryškina sausą odą. Priemonė labai tankiai pasidengia ant veido, atrodo dalis pasidengia ant paviršiaus ir ten pasilieka po valymo bei apsunkina odos paviršių. Nemalonu ir man visai nepatinka. Užtat pamaskuoja tikrai gerai. Aš šią priemonę įsigudrinau dengti labai labai plonu sluoksneliu ant norimų pafiksuoti veido vietų ir dar papildomai pereinu per veidą dideliu šepetėliu, kad nuimti visą nereikalingą sluoksnį.

Tačiau tiesa ta, kad ši biri pudra nėra tinkamiausias sprendimas pakeisti kompaktinę pudrą šia pudra. Ji geriausiai tinka kepimo technikai ir taškas. Priemonė gerai sugeria drėgmę, tad tikriausiai ir odos riebaliukus, neblogai pamaskuoja spalvinius nelygumus, kiekis didžiulis, tad tiks ir intensyviausiems kepimams ir pakaks ilgam laikui. Bet ne, tai nėra sausiaodėms tinkamas produktas, rekomenduočiau nebent riebios odos savininkėms.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

📍 Šiame įraše ant mano nagų TONYMOLY Pokemon nagų lakas "#03 Fairi (Charmander)".

Komentarai