CRAZY SOAP "Mild & Gentle" spalvotos putos - muilas vaikams

Tikriausiai natūralu, kad augant vaikui apie vaikišką kosmetiką, apie pasirinkimus vaikui rašysiu vis mažiau, ne vien dėl to, kad vaikiška kosmetika daugiau mažiau nusistovėjo, greičiausiai ir todėl, kad pamažu ateina metas savarankiškiems sprendimams. Gal ne dabar, bet jau netrukus planuoju leisti vaikui parduotuvėje pačiam išsirinkti kuo jis nori praustis, žinoma, šiame sprendime mamos patarimas būtinas, pvz. žiūrint sudėtis, vertinant kainos ir kokybės santykį, bet leisti išsirinkti pačiam iš kelių variantų jau galima. Savarankiškumas ir sprendimų priėmimas dar niekam nepakenkė - mano sūnus jau pasiruošęs didesnei atsakomybei ir platesniam sprendimų priėmimui. Kita priežastis greičiausiai yra natūrali blogo evoliucija - nors atrodo, kad čia viskas keičiasi lėtai, tačiau keičiasi ir galiausiai ateis toks etapas, kuriuo apie vaikišką kosmetiką neberašysiu. Nerašau ir apie vyrišką, nors galbūt mano vyro patirtis būtų naudinga ne vienam, jis išbando daugiau šampūnų per tris mėnesius, nei aš per metus, tačiau apie viską rašyti greičiausiai tiesiog neįmanoma, o ir man, jei neišbandau pati, rašyti visai neįdomu. Tačiau dar šiandien apie vaikišką kosmetiką rašau, tad ta proga apie pramogas vonioje su spalvotomis putomis.

"Per veiksmą, o ne per mąstymą tikėjimas išliks mumyse ir įgaus naujų jėgų."
Joseph Addison


Produktas: CRAZY SOAP "Mild & Gentle" spalvotos putos - muilas vaikams
Gamintojas: "Kids Stuff Crazy" Pagaminta Maskva, RusijaDidžiojoje Britanijoje
Paskirtis: vonios žaidimams
Tinkamas tipas: vaikams
Labiausiai patiko: lengvai formuojama konsistencija
Labiausiai nepatiko: pakuotė
Tūris: 225 ml
Kaina: 3,79 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: Putos - muilas pavers prausimąsi nenuobodžiu užsiėmimu. Iš šių standžių putų vaikai gali formuoti įvairios formos figūrėles, jas modeliuoti, paskui muiluotis.
Lengvai nusiplauna vandeniu, nepalieka žymių ant daiktų.


Pakuotė. Slėginis metalinis flakonas su purškikliu ir tokio tipo pakuotės man ne prie širdies, pirmiausia dėl aplinkos, tačiau perkant internetu į tai neatkreipiau dėmesio, o ir poreikis tokiam produktui tuo metu iš vaiko pusės buvo. Pakuotės dizainas labai žaismingas, vaikiškas ir iš ties patrauklus vaikiškai akiai.

Kvapas švelnus, saldus, kosmetinis.

Konsistencija tvirtos putos išpurškus.


Sudėtis: Aqua, Butane, Isobutane, Propane, Triethanolamine, Stearic Acid, Parfum, CI 42090.


Poveikis. Visa pagrindinė šių putų esmė yra ne kosmetinė, o greičiau vonios žaislas vaikams. Praeitais metais mano vaikas turėjo didžiulį poreikį ir norą lipdyti visur ir visada, tad tokios putos atsirado mūsų namuose. Priemonę lengva išpurkšti ir iš melsvų putų visai paprasta formuoti vandens gyvates, ūkio gyvūnėlius ar kitus dalykus, kurie padeda vonios žaidimus paversti dar smagesniais. 

Bet tik tiek. Nors priemonė vadinama muilu, tačiau prausia prastai ir kaip kosmetinė priemonė neturi jokios realios paskirties. Žaidimai žaidimams, bet pastaruoju metu ir tas likutis flakone mažai dėmesio besulaukia iš mano sūnaus, regis formuoti gyvūnėlius vaikui atsibodo, tad putos pastaruoju metu dažniausiai stovi tiesiog nenaudojamos. Reikia pabaigti, sparčiai artėjama link 12 mėn nuo atidarymo pradžios, tad sunaudosime ir tiek, jaučiu, kad antrą kart nebepirksime, nors praeitą vasarą jomis žaisti vaikui buvo iš ties smagu.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai