ALDO VANDINI Comfort "Tahiti Vanilla & Macadamia" drėkinamasis rankų kremas su vanilės ekstraktu ir makadamijos riešutų aliejumi

Margučiai numarginti, namai sutvarkyti, galima prisėsti ir prie blogo įrašų. Kelis įrašus esu suplanavusi, bet kol kas nelabai žinau kaip čia balandžio mėnesį organizuosiuosi blogo darbus, greičiausiai kažkas panašaus į "po vieną žingsnį vienu metu"? Na o šį kart apie rankų kremą iš Aldo Vandini.

"Taikykite aukštai - lengva pergalė mažai ko verta."
Edmund Hillary


Produktas: ALDO VANDINI Comfort "Tahiti Vanilla & Macadamia" drėkinamasis rankų kremas su vanilės ekstraktu ir makadamijos riešutų aliejumi
Gamintojas: "Mann & Schröder GmbH". Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: drėkinti rankų odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: kvapas
Labiausiai nepatiko: sudėtis
Tūris: 20 ml
Kaina: 1,29 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: Drėkinamasis rankų kremas papildytas vanilės ekstraktu ir makadamijos riešutų aliejumi. 


Pakuotė. Mažytė plastikinė kremo pakuotė su užsukamu dangteliu. Jei namuose naudojamiems kremams renkuosi dideles tūbeles, tai mažytės pakuotės labai patogios įsimesti į rankinę, palikti darbe ar tiesiog pasiimti su savimi. Šiuo metu kremo poreikis didžiulis, naudojame daug rankas dezinfekuojančių priemonių, tad kremą stengiuosi turėti visuomet sus savimi. Pakuotė pagaminta iš minkšto, patogaus išspausti plastiko, dizainas labai paprastas: keli rytietiški, neryškių spalvų akcentai.

Kvapas. Aldo Vandini priemonės garsėja nepaprastais kvapais. Mano visos anksčiau naudotos priemonės sužavėjo pirmiausia labai maloniais aromatas. Ne išimtis ir ši priemonė: kvepia saldžia, kremine vanile. Aromatas intensyvus, išlieka gana ilgai.

Konsistencija. Lengva, labiau primena losjoną, nei kremą.


Sudėtis: AQUA, GLYCERIN, CETEARYL ALCOHOLGLYCERYL STEARATE, CAPRYLIC/ CAPRIC TRIGLYCERIDE, CYCLOPENTASILOXANE, ETHYLHEXYL STEARATE, PENTAERYTHRITYL DISTEARATE, PHENOXYETHANOL, PANTHENOLBUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, MACADAMIA TERNIFOLIA SEED OILBENZYL ALCOHOL, PARFUMALLANTOIN, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, CITRIC ACID, SODIUM HYALURONATE, ALCOHOL, LINALOOL, GERANIOL, HEXYL CINNAMAL, VANILLA PLANIFOLIA FRUIT EXTRACT.


Poveikis. Rankų kremas tik padengus ant odos labai greit susigeria į rankų odą, tačiau meluosiu, jei sakysiu, jog nesijaučia ant odos paviršiaus. Jaučiasi plonytė slidi plėvelė, bet neturi jokio papildomo lipnumo, odos neapsunkina. Rankų kremas iš kart drėkina rankų odą, rankos tampa lygesnės, atrodo jaunesnės, o jau kvapas... 

Rankų kremu esu labai patenkinta: efektas geras, kvapas malonus ir pakuotė pats tas įsimesti į rankinę. Paminėsiu tik, kad sudėtyje daug vidutinių saugumo ingredientų, tačiau dauguma jų skirta aromatui. Norint jų išvengti reiktų bekvapį kremą, bet kol kas man to nesinori, džiaugiuosi aromatu, kuris suteikia gerų emocijų. O jūs už ar prieš kvapnų rankų kremą?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Aš taip pat teikiu pirmenybę kvapniems rankų kremas, nors... Šiuo metu naudoju „Camelia Pharma" bekvapį rankų kremą ir man tikrai patinka.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Pirmą kart girdžiu apie tokią kompaniją - ar čia Camelia vaistinės brendas?

      Panaikinti
    2. Taip, šitas https://camelia.lt/odos-ir-plauku-kosmetika/106731-ranku-kremas-camelia-pharma-jautriai-odai-50-ml.html Kitų gaminių šios kompanijos nesu bandžiusi, bet rankų kremas visai nieko...

      Panaikinti

Rašyti komentarą