TOMMY G Aloe Vera Magic Hydra paakių kremas

Jums būna, kad pamatai kažką naujo ir būtinai norisi ką nors išbandyti, patestuoti ir pasižiūrėti. Gal aš tiesiog naiviai tikiuosi, kad atrasiu kažką nepaprastai gero? Kartais taip iš ties nutinka, pavyzdžiui, visiškas šių metų atradimas yra skinlovers kosmetika, kuriai iš pradžių buvau gana skeptiška, tačiau nuo pirmo naudojimo nuomonė pasikeitė, o geriau išbandžiusi - tiesiog įsimylėjau. Tačiau taip būna retai, labai retai, dažniausiai produktai tik šiaip sau, pakenčiami, o kartais iš vis neverti nė menkiausio dėmesio. Šį kart jums noriu papasakoti apie paakių kremą, kuris skirtas drėkinti paakių odą.

"Įvykių raida priklauso nuo mūsų ryžtingos valios ir mūsų pastangų."
Herbert George Wells


Produktas: TOMMY G Aloe Vera Magic Hydra paakių kremas
Gamintojas: "Gavrilis Group" S.A. Pagaminta Graikijoje
Paskirtis: intensyviai drėkinti, gaivinti, paslėpti nuovargio požymius, gerinti odos elastingumą
Tinkamas tipas: jautriai odai
Labiausiai patiko: geras sudėties pagrindas
Labiausiai nepatiko: efektas
Tūris: 30 ml
Kaina: 10,95 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: Lengvos tekstūros paakių kremas skirtas jautriai odai prižiūrėti. Kiekviename kremo indelyje susipina kruopščiai parinktos veikliosios medžiagos ir naujausios technologijos. Paakių kremas intensyviai drėkina ir atgaivina paakių odą, aprūpina būtinu drėgmės kiekiu bei padeda paslėpti nuovargio požymius. Lengvos tekstūros priemonė nepalieka riebumo ar lipnumo pojūčio. Kremas apsaugo odą nuo neigiamo laisvųjų radikalų poveikio, išsausėjimo, gerina odos standumą ir elastingumą.
Sudėtyje yra: Alavijo ekstrakto, Shorea Stenoptera sėklų sviesto, makadamijos riešutų sviesto, Tephrosia purpurea ekstrakto, dygminų pumpurų ekstrakto.
Naudojimas: Tepkite kremu švarią odą.


Pakuotė. Popierinė paakių kremo pakuotė man pasirodė labai įdomi: balta kartono dėžutė dar įmauta nedažyto popieriaus įmautėje. Pakuotės dizainas minimalistinis, paprastas - puikiai pamenu, kad pirminis įspūdis buvo iš ties geras. O dar kai internete pamačiau, kad turėtų būti pakuotė su pompa, - nusprendžiau įsigyti. Visgi mano dideliam nusivylimui viduje buvo visai ne pakuotė su pompa, o paprasčiausia plastiko tūbelė, kuri atrodo labai pigiai. Nusukamas dangtelis toli gražu nėra patogiausias sprendimas, kai reikia dozuoti produktą lašeliais, o ir plastikas su laiku įsilankstė. Jaučiuosi apgauta - graži ir patogi pakuotė, pavaizduota internete visai neatitinka pigios plastikinės tūbelės realybėje.

Kvapas lengvas, neutralus su jaučiama vanilės nata. Gamintojas akivaizdžiai naudojo kvapiąsias medžiagas, tačiau kodėl vietoj natūralesnio, žalumos, alavijų ar kokio kito augalinio aromato, buvo pasirinkta vanilė, man sunku suvokti. Saldus vanilės kvapas neatrodo natūralus, net kiek erzina, o ir išlieka ilgai.

Konsistencija itin lengva, primena lengvutį, bemaž besvorį losjoną. Neturi riebumo ir lipnumo pojūčio.


Sudėtis:  Aqua, Butyrospermum Parkii(Shea Butter), Shorea Robusta Seed Butter, Glycerin, Hydrogenated C12-C18 Triglycerides, Crambe Abyssinica Seed Oil, Caprylic/ Capric/ Succinic Triglyceride, Isodecyl Citrate, Corn Starch Modified, Sodium Acrylates Copolymer, Propanediol, Lecithin, Tocopherol, Tribehenin, Ethylhexyl Glycerin, Phenoxyethanol, Parfum, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Caffeine, Coffee Arabica (Coffee) Seed Extract, Tephrosia Purpurea Seed Extract, Cyathea Cumingii Leaf Extract, Linalool, Citral, Coumarin, Alpha isomethyl Ionone, Limonene, Geraniol.


Poveikis. Priemonės pagrindą sudaro vanduo, taukmedžio sviestas, šorėjų sviestas, minkštikliai ir odą kondicionuojančios medžiagos. Priemonės sudėtinių dalių vaizdas maloniai džiugina akis  ir leidžia tikėtis jei ne raukšlių naikinimo (žadėto ant pakuotės), tai bent minkštinimo ir kondicionavimo. Turiu pastebėti, kad sudėtyje esantis phenoxyethanol konservantas sąraše gana aukštai, reiškia visos, žemiau esančios medžiagos yra tik menkučiai lašeliai, tarp kurių ir makadamijų bei saulėgrąžų aliejai, alavijų ekstraktas, kofeinas ir kiti augaliniai ekstraktai. Priemonės sudėties gale puikuojasi ir krūva kvepalų ingredientų, kurių mano galva visai nereikia veido priežiūros produktuose, ypač, kai kalbame apie vanilės aromatą.

Paakių kremas man regis iš esmės nėra būtina veido priežiūros priemonė, bent jau vasaros sezonu, kai naudojame lengvesnius kremus, tai tikrai. Veido priežiūroje naudojamas įprastas kremas tinka tiek paakių, tiek veido zonoms vienodai, išskyrus tuos atvejus, kai veido kremas yra sunkesnis bei riebesnis. Riebesnė priemonė gali apsunkinti plonesnę paakių odą, pakankamai greit nesusigerti ar sukelti nemalonių pojūčių. Tommy G kremas paakiams labai lengvos konsistencijos, itin greit susigeria į odą, gal net pernelyg greit - lašelį priemonės tapšnojant į paakius jis tampa skystas, tarsi vanduo - atrodo didžioji kremo dalis tiesiog išgaruoja nuo odos paviršiaus ir tai man kelia abejonių. Ar priemonė gali būti efektyvi, jei jos visiškai nejauti? O jei ji iš ties tiesiog nugaruoja?

Per visą naudojimo laiką efekto ne kažkiek ir buvo, tiesą pasakius negalėčiau pasakyti, kad šitas kreas geba gerai drėkinti veido odą. Nepastebiu jokio efekto paburkuriems ar pajuodusiems paakiams. man regis vienintelis akivaizdus priemonė poveikis yra minkštinimas - paakių oda iš ties tampa itin švelni. Na va, ir teisingai patarlė sako "negirk dienos be vakaro". Kas iš tos geros sudėties, jei kremas neteikia žadėto efekto, visą naudojimo laiką galvojau, kad jis net geriau tiktų kaip įprastas veido, o ne paakių zonos kremas, tačiau pabandžiusi veido odai gana greit pajutau drėkinimo trūkumą ir tempimo jausmą - kremas negeba pakankamai drėkinti odos. Ir kas iš to minkštinimo? Ar ne racionaliau tuomet naudoti vieną ir tą pačią priemonę, tiek veidui, tiek paakių zonai su pakankamu drėkinimo efektu? Bene visą vasarą naudojausi vienu kremu ir regis taip ir darysiu ateityje, atsisakydama papildomos priemonės vonioje - papildomo paakių kremo tūbelės. O ką jūs galvojate? Ar reikalingas atskiras paakių kremas? Ar jūs naudojate paakių kremus?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai