CLINIQUE Dramatically Different Moisturizing Lotion+ drėkinantis losjonas skirtas sausai ir mišriai odai

Regis tik išsikrausčiusi remontams aš suvokiau, kiek iš ties daug dar visokių kosmetikos dalykėlių turiu: prikroviau visokių atsarginių ir nuvežiau į saugojimo vietą - jei prireiks, paimsiu, bet šiai dienai visko tiesiog per daug ant mažos lentynėlės, kurią turiu dabar. Vienas iš puikiausių pavyzdžių yra Clinique kosmetika iš advento kalendoriaus - domino labai, bet... pirmas įspūdis buvo prastas ir veidui aš mieliau rinkausi jau spėtą pamilti Skinlovers kosmetiką, o ne bandyti kažką naujo. Susikaupiau ir prieš išsikraustant pasiėmiau veido kremą, žadantį drėkinti sausą odą. Išbandžiau, metas pasidalinti įspūdžiais ir su jumis.

"Baimės priešnuodis yra žinios."
Robin Sharma


Produktas: CLINIQUE Dramatically Different Moisturizing Lotion+ drėkinantis losjonas skirtas sausai ir mišriai odai
Gamintojas: "Clinique Laboratories". Pagaminta Didžiojoje Britanijoje
Paskirtis: atkurti drėgmę, minkštinti, intensyviai drėkinti
Tinkamas tipas: sausai ir mišriai odai
Labiausiai patiko: gerai drėkina 
Labiausiai nepatiko: tekstūra
Tūris: 30 ml. Galima nusipirkti 30 ml; 50 ml ir 125 ml pakuotėse
Kaina: 30 ml - 16,49 Eur; 50 ml - 26,95 Eur; 125 ml - 55,95 Eur
Kur galima įsigyti: Douglas, Maxima ir kt.

Ką žada gamintojas: CLINIQUE drėkinamasis losjonas sausai ir išsausėjusiai veido odai, tai 3 žingsnis Clinique 3 žingsnių veido odos priežiūros sistemoje. Tai lengvai ir gerai įsigeriantis losjonas, kuris efektyviai atstato drėgmės lygį ir stiprina odą. Jis minkština odą ir užtikrina optimalų drėgmės kiekį. Natrio Hialuronatas ir Glicerinas intensyviai drėkina ir palaiko tinkamą drėgmės balansą odoje. Natūralaus drėkinamojo faktoriaus (NMF) junginiai suriša vandenį raginiame sluoksnyje ir atstato drėgmės lygį, kurį išlaiko visą dieną. Sudėtyje esantys saulėgrąžų, miežių ir agurkų sėklų ekstraktai, padeda odai geriau absorbuoti ir išlaikyti drėgmę, taip pat atkuria ir sustiprina apsauginį odos barjerą. Losjonas sustiprina odą 54% per 8 savaites, todėl ji geriau sulaiko drėgmę ir atrodo sveikiau. Lengvai įsigeria ir nepalieka riebaus sluoksnio.
Naudojimas: Tepti du kartus per dieną veido ir kaklo odą. Rezultatas bus ypač puikus, jei naudosite po to, kai nusiprausite CLINIQUE  veido prausikliu ir nuvalysite odą skaistinamuoju losjonu.

Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA


Pakuotė. Nedidelę, plastikinę 30 ml tūbelę galima įsigyti ir įprastai. Mano galva tai puikus sprendimas - ne visuomet esame tikros, kad mūsų odai tiks vienas ar kitas produktas, tad protingiau išbandyti nedidelę pakuotę, nei įsigyti įprasto dydžio. Pagaliau ir 30 ml produkto pakanka gan ilgam laikui, kad spėtum pamatyti odos pokyčius ar užsimanyti pakartoti. Pakuotė labai paprasta, dizainas vienspalvis ir neišraiškingas. Tūbelės naudojimo būdas nėra pats patogiausias, reikia atsukti ir išspausti reikiamą kiekį. Tad mane labiau žavi pakuotės su pompa (50 ml šiuo atveju), kurių pagalba lengviau dozuoti priemonę reikiamu kiekiu.

Kvapas deja ne pats maloniausias. Gamintojas nenaudojo jokių kvapų ir gal šiuo atveju tai nėra geriausias sprendimas, mat veido losjonas kvepia šlapia avies vilna. Jei kada teko verpti, austi vilną ar kirpti avį - tikrai žinote tą nelabai malonų kvapą. Baisiausia, kad jis jaučiamas ilgiau, nei pageidaučiau.

Konsistencija lengva, losjono tekstūra stebėtinai lengva, neteka per rankas palenkus. 


Sudėtis: Aqua, Mineral Oil\ Paraffinum Liquidum, Glycerin, Petrolatum, Stearic Acid, Glyceryl Stearate, Sesamum Indicum (Sesame) Oil, Urea, Lanolin Alcohol, Triethanolamine, Hordeum Vulgare (Barley) Extract, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seedcake, Propylene Glycol Dicaprate, Sodium Hyaluronate, Butylene Glycol, Pentylene Glycol, Trisodium Edta, Phenoxyethanol, Yellow 6 (CI 15985), Yellow 5 (CI 19140), Red 33 (CI 17200).


Poveikis. Veido losjono pagrindą sudaro vanduo, mineralinis aliejus, glicerinas, emulsiklis ir minkštiklis. Lyg ir nieko labai blogo sudėtyje nėra, gamintojas naudoja minkštinančius ir drėkinančius natūralius ekstraktus, sudėtyje yra hialurono, nenaudojamos kvapiosios medžiagos. Tačiau pagrindui pasirinkta naudoti mineralinį aliejų, gaunamą iš naftos produktų? Mano galva buvo galima surasti veiksmingesnių ir natūralesnių ingredientų pagrindui.

Mineralinis aliejus tikrai jaučiasi priemonės sudėtyje, Nors didžioji dalis priemonės greitai susigeria į odą, tačiau ant paviršiaus lieka jaučiama plėvelė prie kurios reikėjo laiko priprasti. Gal tai gamintojo užvadinta apsauginė funkcija? Plėvelė gali apsaugoti nuo išorės poveikio ir šiek tiek nuo drėgmės praradimo, tačiau man labiau patinka pilnai įsigeriantys veido kremai, kurie dar papildomai erzina. Erzina mane ir priemonės kvapas - kvepėti avimi ne pats smagiausias dalykas...

Kalbant apie poveikį, reikia pripažinti - kremas gerai drėkina odą, dingsta pasausėjimai ir odos tempimo jausmas, o ir odos paviršius tampa gerokai švelnesnis, tik ar to pakanka? Aš tiesą sakant tikėjausi daugiau - 2,5 karto pigiau kainuojantis kremas daro tą patį, tik jo konsistencija man malonesnė ir tekstūra geriau geriasi. Ar gali būti, kad mano lūkesčiai tiesiog per dideli? Kol kas šios kompanijos produktai manęs nežavi nei efektu, nei noru kartoti.
Ar jūs kažką bandėte iš Clinique? Kokie jūsų įspūdžiai?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Aš po šito kremo naudojimo tikrai turėjau dramą, net teko apsilankyti pas dermatologą ir gydyti odą. Na, bet gal tiesiog naudojau ne savo odos tipui skirtą kremą. Gal itin sausai odai toks kremas ir būtų buvęs geras, bet man asmeniškai labai blogi prisiminimai...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Oho! O gal alergija kažkuriam ingredientui? Pavyzdžiui, daug žmonių alergiški lanolinui arba apsauginė plėvelė iš mineralinio aliejaus neleido odai kvėpuoti? O kas nutiko? Išbėrė? Sudirgino? Ką sakė dermatologas?

      Panaikinti
  2. Man jis turbūt buvo per sunkus, sukėlė aknės paūmėjimą... Aš tą kremą gavau dovanų ir nusprendžiau pabandyti, bet nereikėjo, geriau gal būčiau kam nors atidavusi... Nžn, gal ir lanolinas man netiko, bet tikriausiai tiesiog naudojau netinkantį mano odai kremą.

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą