NOVO DERM Med intymios higienos prausiklis su ramunėlių ekstraktu ir bisaboliu

Ar jums neatrodo, kad pastaruoju metu rinkoje turime labai daug perteklinės kosmetikos? Pavyzdžiui, ar tikrai reikia atskirų šveitiklių kūnui, rankoms ir kojoms? Ar vienas, švelnus prausiklis negali atstoti visų krūvos, skirtų kiekvienai kūno daliai atskirai? O su kremais man regis lygiai taip pat. Manau, kad visiškai pakanka gerokai mažiau produktų, o kažkada turėjau jų visokiausių, krūvas. Va, turiu rankose intymios higienos prausiklį ir manau, kad tai paskutinis specializuotas tokio tipo produktas. Įraše apie priemonę ir kodėl nebepirksiu intymios higienos prausiklio.

"Atidėliojimas yra viena įprasčiausių ligų, itin žalinga sėkmei ir laimei."
Dr. Wayne Dyer


Produktas: NOVO DERM Med intymios higienos prausiklis su ramunėlių ekstraktu ir bisaboliu
Gamintojas: "Berlin Cosmetics" GmbH. Pagaminta ŠBerlin, Vokietija
Paskirtis: pasirūpinti intymia higiena, raminti ir drėkinti
Tinkamas tipas: moterims
Labiausiai patiko: saugi sudėtis
Labiausiai nepatiko: sudėtyje naudojamos kvapiosios medžiagos
Tūris: 250 ml
Kaina: 1,20 Eur
Kur galima įsigyti: vokiškų prekių parduotuvėje. Klaipėdoje tokia yra "Dalli"

Ką žada gamintojas: Švelni sudirgusios ir jautrios intymios zonos priežiūra. Prausiklio pH (rūgštingumo) lygis ir formulė yra papildyti drėkinamuoju kompleksu su natūraliais ramunėlių ekstraktais ir bisaboliu užtikrina natūralią apsauginę odos funkciją, ramina ir drėkina, suteikia malonų švaros pojūtį kiekvieną dieną.
Be muilo. Be alkoholio. Be dažiklių.


Pakuotė. Apvalios formos balto plastiko buteliukas su violetiniu, atkemšamu dangteliu. Pakuotės dizainus labai paprastas, mano akimis neapgalvotas, ruoštas pernelyg nesistengiant sudominti vartotoją. 

Kvapas labai švelnus, natūralus, kosmetinis aromatas. 

Konsistencija želinės tekstūros.


Sudėtis: Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Coco - Glucoside, Glycerin, Acrylates/ C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Chamomilla Recuttita Flower Extract, Persea Gratissima Leaf Extract, Glyceryl Oleate, Pentylene Glycol, Allantoin, Bisabolol, Serine, Urea, Sorbitol, Sodium Lactate, Lactic Acid, Propylene Glycol, Sodium Chloride, Citric Acid, Sodium Citrate, Potassium Sorbate, Parfum, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol.


Poveikis. Intymios higienos prausikliui svarbiausia yra kuo saugesnė sudėtis. Šiuo atveju gamintojas naudojo saugias putojančias medžiagas, natūralius ekstraktus bei drėkiklius. Greičiausiai tik neatsakingai parinktas konservantas ir kvapiųjų medžiagų sudėtyje nenorėčiau matyti, bet yra kaip yra.

Priemonė visai gerai putoja, švelniai prausia odą visiškai nedirgindama ir nesukeldama diskomforto jausmo. Tačiau aš manau, jog tokio tipo priemonės man nereikia, mano vonioje intymios higienos prausiklis jau kuris laikas jaučiasi kaip perteklinė priemonė. Aš neturiu ginekologinių bėdų, po kurių reiktų specializuotų prausiklių. Vienintelis atvejis kai tokio produkto man išties reikėjo buvo laikotarpis po gimdymo, na o šiai dienai intymios higienos priežiūrai man visiškai pakanka to paties kūno prausiklio, kurį naudoju šiuo metu. Svarbiausia, kad jis būtų pakankamai švelnus odai.

O ką jūs manote apie intymios higienos prausiklius?
Ką galvojate apie specializuotas, perteklines priemones? O gal jums reikalingi atskiri prausikliai vis kitai kūno daliai? Pasidalinkite savo mintimis.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai