CLINIQUE Moisture Surge Overnight Mask - drėkinamoji naktinė veido kaukė

Aš tiek daug vilčių dėjau į Clinique kosmetiką, turėjau labai aukštus lūkesčius, tačiau kol kas, iš kelių pabandytų produktų nei vienas nesužavėjo tiek, kad kartočiau. Kol kas išsikėliau hipotezę, kad ši kosmetika veiksminga, sudėtys ne visuomet saugios, bet... yra geresnių ir dar ženkliai pigesnių alternatyvų. Hipotezę sau pasitvirtinsiu ar paneigsiu išbandžiusi paskutinį produktą, tačiau kol kas, su turimais šios dienos potyriais visai džiaugiuosi, kad nesusigundžiau įsigyti nei vienos pilno dydžio pakuotės, o tokių minčių tikrai buvo. 
Ką gi, šį kart bandžiau naktinę veido kaukę iš Clinique, kurios kiekio buvo tiek mažai, kad jaučiuosi pilnai neperpratusi priemonės. 

"Niekas nepajėgs jūsų pažeminti be jūsų pačių sutikimo."
Winston Churchill


Produktas: CLINIQUE Moisture Surge Overnight Mask - drėkinamoji naktinė veido kaukė
Gamintojas: "Clinique Laboratories". Pagaminta Belgijoje
Paskirtis: intensyviai drėkinti, stiprinti, atgaivinti veido odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: gerai drėkina 
Labiausiai nepatiko: neadekvatus kainos ir kokybės santykis
Tūris: 7 ml. Galima nusipirkti 100 ml pakuotėje
Kaina: 100 ml - 36,95 Eur
Kur galima įsigyti: Douglas, Maxima ir kt.

Ką žada gamintojas: Drėkinamoji kaukė, kuri per naktį atstato prarastą drėgmę ir padeda odai sukaupti drėgmės atsargas rytdienai. Stiprina ir atkuria odos apsauginį, hydrolipidinį barjerą. Iš karto sudrėkina odą, ji tampa minkšta ir švelni, dingsta dėl drėgmės stygiaus atsiradusios raukšlelės.
Intensyvus odos drėkinimas užtikrinamas Aktyvuoto alavijo vandens, Hialurono rugšties  ir Kofeino pagalba. Kaukė atstato drėgmės balansą odos ląstelėse ir padeda sulaikyti vandenį odoje, atgaivina odą nuo pat pirmos minutės po užtepimo. Gaivinančios konsistencijos priemonė tinka visiems odos tipams.
Naudojimas: Kaukę tepti prieš einant miegoti atlikus visą  veido odos priežiūros sistemą (po serumo ir kremo), palikti per naktį. Siekiant intensyvaus drėkinimo efekto naudokite 4 vakarus iš eilės, po to 2-3 kartus per savaitę.
Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA


Pakuotė. Mano rankose miniatiūrinis priemonės produktas, toks mažas, kad sunaudojau regis greičiau nei norėjau ir jaučiausi nespėjusi įsigilinti, kas tai per priemonė. Paprasta plastikinė, pastelinės rožinės spalvos tūbelė su užsukamu dangteliu nebuvo labai patogi naudoti, likučius išspausti beprotiškai sunku. Suprantu, kad tokio dydžio pakuotė skirta ne pardavimui ir visgi, jei jau pristatai savo produktą advento kalendoriuje, sieki suteikti vartotojui malonius įspūdžius, kad jis norėtų įsigyti pilną pakuotę, tiesa? Mini pakuotę naudoti man buvo labai sunku. 
Pilno dydžio pakuotė atrodo labai panašiai - tubelės formos, greičiausiai irgi plastikinė, tačiau greičiausiai dėl didesnio dydžio likučius patogiau išspausti lauk? Galiu tik paspėlioti.

Kvapas. Priemonės sudėtyje gamintojas pasirinko nenaudoti papildomų kvapiųjų medžiagų, ir ačiū Dievui, - veido priežiūros priemonėse kvapų tikrai nereikia. Kvepia labai natūraliai, švelniai ir uoslės visai neerzina.

Konsistencija kreminė jaučiasi šioks toks riebumas.


Sudėtis: Water\ Aqua, Glycerin, Cetyl Alcohol, Dimethicone, Glyceryl Polymethacrylate, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Cetyl Ethylhexanoate, Peg-8, Glycereth-26, Sucrose, Sorbitan Stearate, Peg-100 Stearate, Trehalose, Mangifera Indica (Mango) Seed Butter, Hypnea Musciformis (Algae) Extract, Gellidiela Acerosa (Algae) Extract, Olea Europaea (Olive) Fruit Extract, Triticum Vulgare (Wheat Bran) Extract, Cladosiphon Okamuranus Extract, Astrocaryum Murumuru Seed Butter, Cetearyl Alcohol, Aloe Barbadensis Leaf Water, Peg-75, Caffeine, Pantethine, Sorbitol, Butylene Glycol, Oryzanol, Bisabolol, Panthenol, Phytosterols, Tocopheryl Acetate, Caprylyl Glycol, Sodium Hyaluronate, Hexylene Glycol, Carbomer, Potassium Hydroxide, Dextrin, Disodium Edta, Phenoxyethanol, Red 4 (CI 14700), Yellow 5 (CI 19140).


Poveikis. Naktinės kaukės sudėtis gera. Pagrindą sudaro vanduo, glicerinas, riebusis alkoholis (čia tas gerasis), silikonas. Sudėtyje gausu augalinių ekstraktų, sviestų, aliejų, yra vitaminų B5 ir E, kofeino, hialurono rūgšties. Pasirinkti gana saugūs konservantai, nenaudojamos kvapiosios medžiagos. Vertinant tik sudėtį, mano pirmasis įspūdis buvo labai palankus.

Naudojant naktinę veido kaukę pastebėjau, kad oda įgauna daug minkštumo ir švelnumo, greičiausiai toks efektas išgaunamas dėl sudėtyje esančio silikono. Silikonai kosmetikos priemonėse nėra blogai, bėda ta, kad veidui jokios realios naudos jie neteikia, efektas momentinis - jaučiamas iki tol, kol nusiplauname veidą. Kaukė iš ties drėkina odą, dingsta odos pasausėjimas, šerpetojimas bei tempimo jausmas. Tačiau greičiausiai tai būtų visas priemonės efektas... Kiekio paprasčiausiai buvo per maža pajausti pilną produkto efektą. Nors pirmas įspūdis neblogas, tačiau vertinant produktą į galvą lenda įvairios mintys - tarkim, mokėdama už priemonę daugiau nei 20 Eur aš automatiškai iš priemonės tikėčiausi daugiau. Efektas, kurį gaunu lengvai gali būti išgaunamas ir su paprastu, intensyviai drėkinančiu kremu, kurį galima įsigyti gerokai pigiau ir be sudėtyje esančių silikonų. Sunaudojusi mini pakuotę aš manau, kad priemonė neverta tokios kainos, apmaudu, bet būna geriau ir pigiau.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai