ELGYDIUM "Anti-Plaque" dantų pasta nuo apnašų

Savaitgalį važiavome į kitą Lietuvos pusę giminės susitikimui, per brūkšnį, baliui ir tiesą pasakius labai smagiai praleidome laisvalaikį, nors šiandien nesijaučiu labai gerai. Čekijoje nemenkai susižeidžiau visą kairę kūno pusę ir nors jau praėjo trys savaitės, bet čiurna niekaip nenori gyti. Praeitą savaitę lankiausi pas šeimos gydytoją siuntimams gauti, o šiandien jau lekiu pas traumatologą. Neplanuotai, mat vis tikėjausi, kad tai tik stiprus sutrenkimas, bet.. gijimas trunka per ilgai, vis atsiranda naujų hematomų, tad matomai metas pas specialistus problemai identifikuoti ir gydyti rimčiau nei tepaliukas ir kompresinis tvarstis. Tikiuosi, kad nieko rimto - ryt suplanuotas žygis ir turistinis kelių dienų poilsis palapinėse, - nebūtų labai smagu jei iš ties reikia labiau saugoti čiurną, nei iki šiol. Ką gi, šiandien turėčiau sužinoti, bent daugmaž.
O kol kas ruošiu jums dar vieną įrašą, šį kart trumpą, apie puikią dantų pastą, tiems, kuriems svarbiausiu aspektu visuomet lieka kruopštus apnašų šalinimas. 

"Tvirta dvasia gali pražūti, bet ne ištižti."
Seneca


Produktas: ELGYDIUM "Anti-Plaque" dantų pasta nuo apnašų
Gamintojas: "Pierre Fabre". Pagaminta Prancūziijoje
Paskirtis: burnos higienai, valyti apnašas
Tinkamas tipas: nuo 12 metų
Labiausiai patiko: geras apnašų valymas
Labiausiai nepatiko: kabinėtis galėčiau tik prie kai kurių ingredientų 
Tūris: 75 ml
Kaina: 4,95 EUR
Kur galima įsigyti: Eurovaistinė

Ką žada gamintojas: „Elgydium Anti-plaque“ dantų pasta efektyviai dantų apnašų kontrolei. Chlorheksidinas padeda išvengti dantų apnašų, o kalcio karbonatas padeda atkurti burnos pH pusiausvyrą. Dantų pasta užtikrina efektyvų ir švelnų dantų valymą nepažeidžiant emalio. Kasdienė dantų apnašų kontrolė pastebimai pagerina dantenų būklę ir apsaugo dantis nuo bakterijų!
Naudojimas: Valyti dantis 2–3 kartus per dieną, po 2–3 minutes. Skirta suaugusiesiems ir vaikams nuo 12 metų.

Sudėtis: Aqua, Calcium Carbonate, Glycerin, Silica, Hydrated Silica, Sodium Lauryl Sulfate, Aroma, Carrageenan, Benzyl Alcohol, Cellulose Gum, Chlorhexidine Digluconate, Limonene, Mehtylparaben, Propylparaben, Sodium Carbonate, Sodium Saccharin, CI 77891.


Poveikis. Šitos dantų pastos pirkti aš neketinau ir neplanavau - vaistinėje man ją įsiūlė pardavėja, įtikinamai pasakojusi, kad ši pasta itin gera. Ką gi, gera, tai gera, - man nesudėtinga parduoti gerus dalykus. Dantų pastos pakuotė labai standartinė dantų pastoms: užsukama tūbelė ir kartoninė dėžutė. Abiejų pakuočių dizainas identiškas, puoštas mėlynų atspalvių akcentais. Tūbelės plastikas minkštas, lengva išspausti priemonę lauk. 

Dantų pasta labai gaivaus, mėtinio kvapo ir skonio, intensyviai suputoja, tačiau pats maloniausias aspektas yra efektyvus valymas. Ne kiekviena dantų pasta geba taip gerai išvalyti visas apnašas ir pakankamai ilgai išlaikyti švarią ir gaivią burnos ertmę. Manau, kad iš visų pastų, kurias esu kada naudojusi, ši tapo mano pačia mėgstamiausia: efektyviai valo, eigoje pastebiu ir baltesnį dantų emalį, ilgai išlaiko gaivą bei švaros jausmą. Nelabai turiu ko prikišti, gal tik pabaksnočiau į kai kurias sudėtines dalis, kita vertus - tai ne kremas, kurį palieku ant veido, tad šį kart nebaksnosiu. Puiki, efektyvi dantų pasta patikimam apnašų valymui.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai