COTTAGE "Tendre Caramel" karamelės aromato dušo pienelis

Rugpjūtis man regis yra pats keisčiausias ir pats trumpiausias metų mėnuo - visi puikiai suprantame, kad vasaros malonumai jau beveik praeityje: maudynės ir žygiai, pagaliau ir buvimas nuogai gamtoje. Lyg ir niekas netrukdo to daryti ir žiemą, bet netraukia, šaltoka ir potyriai jau visiškai kitokie. Rūgpjūtį dauguma jau ima griebti pirmieji rudeninės depresijos požymiai. Šį mėnesį esame suplanavę keletą didesnių išvykų, tarp kurių ir tradicinės baidarės, tad su vasara atsisveikinti mes dar tikrai nenorime bei stengiamės pilnomis rieškutėmis semti paskutinius šiltus vakarus, paskutines ežero galimybes, o kol kas - dalinuosi su jumis iš anksto paruoštais įrašais.

"Negalima gydyti kūno, negydant sielos."
Socrates


Produktas: COTTAGE "Tendre Caramel" karamelės aromato dušo pienelis
Gamintojas: "Groupe Panther". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: nuprausti odos nešvarumus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: puikus kainos ir kokybiškas santykis
Labiausiai nepatiko: greičiausiai tik keli nesaugūs ingredientai
Tūris: 750 ml (galima įsigyti 50 ml;  250 ml ir 750 ml pakuotėse)
Kaina: 50 ml - 1,79 Eur; 250 ml - 3,99 Eur; 750 ml - 6,99 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: Nauja kvapnaus drėkinamojo vonios pienelio formulė papildyta natūralios kilmės ingredientais. COTTAGE TENDRE CARAMEL – gurmaniškas karamelės aromatas, papildytas pieno perlais ir vanilės užuominomis gali mintimis sugrąžinti į vaikystės prisiminimus. Dušo želę galima naudoti kaip vonios putas.


Pakuotė. Aš įsigijau didžiulį, milžinišką 750 ml talpos pakuotę. Didžiulis plastiko buteliukas primena pieno butelį, su plačiu atkemšamu dangteliu. Pakuotės dizainas visai paprastas, puoštas karamelinių saldainių paveiksliuku, tačiau visgi, šios kompanijos dizainuose išskirčiau ryškių spalvų pakuotes.

Kvapas labai malonus, intensyvus, kvepia karameliniais saldainiais. 

Konsistencija. Tikėjausi tirštokos, želinės konsistencijos. Priemonė lengva, skysta, tekanti.


Sudėtis: Aqua (Water), Ammonium Lauryl Sulfate, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Lauryl Glucoside, Parfum (Fragrance), Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Citric Acid, Lactoglobulin, Sodium Hydroxide, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Sodium Benzoate, Styrene/Acrylates Copolymer, Benzoic Acid, Coumarin.


Poveikis. Manau, kad ne pats protingiausias sprendimas buvo įsigyti tokią didelę pakuotę. Pirmiausia - ją naudojau labai ilgai. Ilgai vonioje stovintys buteliukai gauna daugiau drėgmės, tad didesnė tikimybė atsirasti bakterijoms ir produktui tiesiog pradėti gesti. Be to, man tiesiog pabodo kvapas. Žiemą jis tobulai tiko, o atšilus orams, ypač vasaros metu, dažniausiai erzindavo intensyvus saldumas. Jei žiemą, prausiantis jautiesi tarsi saldžios karamelės batškutėje, kvapas maloniai nuteikia ir šilto, - tai vasaros metu ta karamelė visai nebetinka. Visa laimė, kad ant odos išlieka trumpai - jau nusišluosčius nieko nebeužuodžiu. 

Palyginus su kitomis rinkoje esančiomis dušo želė bei kūno prausikliais, turiu pasidžiaugti priemonės sudėtinėmis dalimis. Gamintojas naudoja saugius putojimą sukeliančius bei odą valančius ingredientus, sudėtyje yra minkštiklių ir drėkiklių. Ir tik kai kurie kvepalų ingredientai ne patys saugiausi odai, tačiau būtini maloniems kvapams duše. 

Nedidelis prausiklio kiekis gerai putoja, švelniai prausia ir visiškai nesausina mano odos. Man nebereikia po kiekvieno dušo skubėti ištepti kūną kremais, tad tai iš ties itin palankus priemonės aspektas. Man atrodo šis prausiklis iš ties puikus - kainuoja visai nedaug, duše galima pasimėgauti visa puokšte įvairiausių, tikroviškai kvepiančių aromatų, o ir sudėtis palanki švelniam odos šveitimui. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

Rašyti komentarą