L'OREAL Bambi Eye False Lash blakstienų tušas "Extra Black"

Vakar niekaip, tiesiog nebesugebėjau parašyti naujo įrašo, užtat šiandien esu pasiruošusi naujam. Tiesą sakant norėjau parašyti porą naujų ir papildyti kalendorių įrašus (tai būtinai padarysiu), bet žiūrint į laiką, tikriausiai šiandien laiko liks tik vienam. Tad tebūnie apie dekoratyvinę kosmetiką, o tiksliau blakstienų tušą iš L'Oreal, pavadinimu Bambi Eyes. Pamenate vaikystėje skaitytą istoriją ar matytą filmuką apie stirniuką Bembį su didelėmis, aksominėmis akimis? Va, tušas žada kažką panašaus. Pastaruoju metu suvokiu, kiek daug skirtingų tušų esu išbandžiusi ir dažniausiai įsimyliu L'Oreal tušus, tokius, kurie suteikia daug tankumo, kurie turi didelį šepetėlį, Mano mylimiausi tušai iki šiol yra L'Oreal Million Lashes ir L'Oreal Unlimited, kurie abu suteikia labai labai daug  apimties ir ilgio, kurie paryškina ir suteikia didžiules blakstienas. O koks tas Bembio tušas?

"Žmogus, kuris niekuomet neklysta, visuomet vykdo įsakymus tų kurie linkę klysti."
D. Batesas


Produktas: L'OREAL Bambi Eye False Lash blakstienų tušas "Extra Black"
Gamintojas: "L'Oreal Paris". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - akims
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: gan greit džiūva tūbelėje
Tūris: 8,9 ml
Kaina: 14,99 EUR
Kur galima įsigyti: Douglas, Drogas, Eurokos ir kt.

Ką žada gamintojas: Blakstienų tušas L'Oréal False Lash Bambi Eye Mascara subtiliai užriečia ir atskiria blakstienas, todėl akys akimirksniu atrodo didesnės, o blakstienos purios ir tankios. Ypatingos formos šepetėlis dramatiškai užriečia blakstienas ir jas pailgina.


Pakuotė savo forma ir dizainu labai primena Million Lashes blakstienų tušą: storoka tubelė sidabriniu pagrindu ir juodas užsukamas kamštelis, dizainas gana paprastas, jokių papuošimų, išskyrus stirniuko kontūrus.

Lankstus silikoninis šepetėlis trumpais šereliais, kurie ties viduriu truputį ilgesni. Šepetėlis gana didelis, tačiau naudojimui patogus.

Kvapas niekuo nesiskiria nuo kitų, tušo kvapas, visiškai toks pat, kaip kituose kompanijos tušuose.

Konsistencija iš pradžių skystoka, paskui palaipsniui tirštėja. Labai apmaudu, kad tai vyksta gan greit, po trijų naudojimo mėnesių masė ženkliai tirštesnė ir dažytis tampa vis sudėtingiau.


Sudėtis: AQUA/ WATER, PARAFFIN, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, ACRYLATES COPOLYMER, CERA ALBA/ BEESWAX, COPERNICIA CERIFERA CERA/ CARNAUBA WAX, ETHYLENE/ ACRYLIC ACID COPOLYMER, CETYL ALCOHOL, STEARETH-2, PHENOXYETHANOL, HYDROXYETHYLCELLULOSE, ACACIA SENEGAL GUM, STYRENE/ ACRYLATES/ AMMONIUM METHACRYLATE COPOLYMER, SYNTHETIC BEESWAX, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2, POLYBUTENE, ETHYLENEDIAMINE/ STEARYL DIMER DILINOLEATE COPOLYMER, SODIUM DEHYDROACETATE, CAPRYLYL GLYCOL, HYDROGENATED JOJOBA OIL, HYDROGENATED PALM OIL, STEARETH-20, GLYCERYL DIBEHENATE, DISODIUM EDTA, PROPYLENE GLYCOL, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, TRIBEHENIN, GLYCERYL BEHENATE, SODIUM HYALURONATE, 2-OLEAMIDO-1,3-OCTADECANEDIOL, RAYON, PANTHENOL, BUTYLENE GLYCOL, LAURETH-21, SOLUBLE COLLAGEN, SODIUM LAURETH SULFATE, SILICA DIMETHYL SILYLATE [NANO]/ SILICA DIMETHYL SILYLATE, TETRASODIUM EDTA, POTASSIUM SORBATE, TRISODIUM EDTA, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, SODIUM CHONDROITIN SULFATE, BHT, ATELOCOLLAGEN, HEXYLENE GLYCOL.
+/- MAY CONTAIN: CI 77491, CI 77499, CI 77891, MICA.


Poveikis. Apmaudu, kad tušas taip greit tirštėja, tai nebūdinga šios kompanijos gaminiams, jei tai būtų pigutis Essence ar panašios kainos kategorijos tušas, tada viskas suprantama ir pateisinama, bet čia gi L'Oreal, taip neturėtų būti, tad man apmaudu. Tačiau tai tikriausiai yra vienintelis šio tušo minusas.

Pirmus mėnesius rezultatai tiesiog stebina, tušas suteikia didžiulių blakstienų apimtį, jos ryškios, ilgos ir visiškai neapsunkintos, nesijaučiu lyg būčiau pritepusi labai daug košelės. Net ir pora sluoksnių gražiai limpa vienas su kitu, tolygiai padengia ir nesulipina blakstienų.


Vienas plonytis sluoksnis suteikia gan natūralų, gražiai atskirtų blakstienų efektą. Na o kaip išlikimas? Pirmus mėnesius išlieka tiesiog nepriekaištingai gerai, tačiau pradėjus tirštėti imu pastebėti ir burbuliukus po kelių valandų nuo dažymosi ir dažo nebe taip gražiai, kaip tik įsigijus. Tušas man patiko, tačiau manau reiktų labai stipriai tobulinti formulę, kad taip greit netirštėtų ir tinkamas naudoti liktų ilgiau.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai