RITUALS... The Wonder Mask valomoji veido kaukė su anglimi ir juoduoju moliu

Šiandien sekmadienis ir mane griaužia pastarųjų savaičių įvykiai, man neramu dėl susidariusios situacijos ir įsigaliojusių ribojimų. Vienok suprantu, kad daugybė žmonių negalvoja apie pasėkmės, tad turime baisią susirgimų ir mirčių statistiką. Iš kitos pusės... aš iki pat šiandien kažkokiais būdais tikėjau, kad pavyks šventėms nuvažiuoti pas tėvus. Dabar atėjo suvokimas, kad nepavyks. Apmaudu ir liūdna, kad šventės bus tokios ir dar liūdniau, kad turime daugybę, kurie tiki sąmokslo teorijomis ir visokiais briedais... Žodžiu, pagalvojau, kad ilga vonia su muzika ir kelios grožio procedūros galbūt padės šiek tiek atsiplaiduoti? Aš jau po vonios, ant mano veido valomoji veido kaukė iš Rituals, beje paskutinė iš kalendoriaus. Žinau, kalendorių turėjau senai, galbūt jau ir reikėjo sunaudoti, tačiau kaukė visiškai sausa, tad jos galiojimas turėtų būti labai ilgas. Ką gi, paskutinis užsilikęs ir mano įspūdžiai.

"Iš tikrųjų laimingas žmogus yra tas, kuris važiuodamas sugeba grožėtis aplinkelių vaizdais."
Nežinomas autorius


Produktas: RITUALS... The Wonder Mask valomoji veido kaukė su anglimi ir juoduoju moliu
Gamintojas: "Rituals Cosmetics" Amsterdam. Pagaminta Nyderlanduose
Paskirtis: išvalyti ir nušveisti veido odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: neblogai pavalo paviršinį odos sluoksnį
Labiausiai nepatiko: šiek tiek pasausina odą
Tūris: mano turimos - 10 g (pilno dydžio - 70 g)
Kaina: 70 g - 29,90 EUR
Kur galima įsigyti: Rituals parduotuvėse arba internetu

Ką žada gamintojas: Valomojo efekto grasulo pudra ir juodasis molis giliai valo ir šveičia odą. Valomoji veido kaukė padeda pašalinti odos nešvarumus, riebalus, nušveičia negyvą odą ir stimuliuoja ląstelių atsinaujinimą. Oda giliai išvaloma, tampa švelni. Tinka visiems odos tipams
Naudojimas: Sumaišykite valgomąjį šaukštą miltelių su vandeniu, kad išgautumėte putėsių konsistenciją. Padenkite ant veido, kaklo ir dekoltė su šepetėliu. Palaikykite 20 minučių ir nuskalaukite.
Pakuotė. Tikriausiai akivaizdu, kad kalendoriuje radau plastikiniame maišelyje supakuotą didesnį mėginį, šiaip jau tokių maišelių pasibandymui prekyboje nėra. Galite įsigyti tik kaukės pripildytą plastikinį (tikriausiai?) indelį, kuris naudojimui atrodo daug patogesnis. Šiuo atveju pakelis nėra pats patogiausias dozavimui, kiek vargau atmatuodama tą vieną šaukštą. 
Tačiau man labai patinka švarus, baltas ir labai paprastas dizainas - ar reikia kažkokių ten įmantrių puošybos detalių? Tikrai ne, paprastumas ir minimalus dizainas puošia labiau ir nuteikia maloniau.

Kvapas neutralus ir natūralus, toks, kokį galima užuosti molio kaukėse, kurios neturi papildomų kvapų.

Konsistencija - pilkos spalvos sausi kaukės milteliai. Kaukę reikia susimaišyti patiems.


Sudėtis: KAOLIN, SEA SALT, SODIUM BICARBONATE, CHARCOAL POWDER, CITRIC ACID, CYCLODEXTRIN, MOROCCAN LAVA CLAY, MELALEUCA ALTERNIFOLIA LEAF OIL.


Poveikis. Hmm... kaukės maišymas namuose, mano galva, yra pasižaidimas. Nors atmatuoti reikiamą miltelių kiekį paprasta, tačiau su vandeniu sekėsi sunkiai - tai per mažai, o staiga jau ir per daug. Nemanau, kad man pavyko išgauti putėsių konsistenciją, tas bandymas atitaikyti šiek tiek erzino. Kita vertus, tokios miltelių kaukės galioja ilgiau ir nereikia sudėtyje pridėti konservantų šviežumui išlaikyti. 

Sumaišius miltelius su vandeniu kaukė gana greit pradėjo putoti ir keisti spalvą. Užtepus ant veido dar šiek tiek burbuliavo ir iš pradžių suabejojau, ar kartais ne ant veido turėjo užburbuliuoti? Bet ne, kaukė ant veido tam tikrose vietose patamsėjo, atsirado tamsiai pilkos spalvos taškeliai. Esu turėjusi panašią kaukę ir man buvo paaiškinta, kad ten, kur taškeliai atsiranda - kaukė valo nešvarumus, ten yra daugiausiai nešvarumų. Sutapimas ar ne, bet būtent vienoje buvo poodinis spuogelis ir ten tų taškelių atsirado daugiausiai. 


Laikant ant odos veido kaukė gana greit pradeda džiūti, o tuomet jau tempia odą, o kaukės likučiai ima trupėti lauk. Turėdama sausą odą išsausėti kaukei neleidau - jei leisčiau visą odą temptų ir niežėtų, būčiau nepatenkinta rezultatais, tad vis padrėkindavau pasausėjusias vietas. 

Smagu, kad kaukė palyginus lengvai nusiplovė. O kokie rezultatai? Pirmiausia pastebiu, kad oda tapo matinė, nuo viršaus molis nutraukė bet kokius riebaliuko likučius, veidas atrodė skaistesnis ir šviesesnis. Atidžiau apžiūrėjus poras jos atrodė švaresnės, nors va, inkštirų kaukė visai neįveikė ir neatrodo, kad būtų bent kiek žymiau pavaliusi. Po šios molio kaukės jaučiau sausą odą ir tempimo jausmą aplink nosį, skruostuose, kaktos srityje, tad darausi išvadą, kad odą tikrai sausina. Apskritai efektas man atrodo labai panašus į daugumą molio kaukių, tad aš asmeniškai šios kaukės nepirkčiau, o jei jau atsirastų poreikis molio kaukei, visuomet galima įsigyti molio kaukių ir pigiau.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai