L'OREAL Botanicals Geranium Radiance Remedy Shine Vinegar - žvilgesio suteikiantis tonikas papilkėjusiems arba dažytiems plaukams

Šiandien be įžangos... Dalinuosi nuomone apie blizgesį suteikiantį purškiklį, kuris lyg ir jokios didelės naudos neteikia. Kažkuriuo metu pamaniau, kad būtų smagu jei mano plaukai turėtų daugiau spindesio. Ypač, kai labai akivaizdžiai matėsi perėjimas nuo šviesintų ir natūralių plaukų. Pastarieji buvo itin blizgūs, o tie, ant kurių dar buvo dažų likutis - praradę gyvybingumą ir labiau matiniai. 

"Žmogus negali nuskriausti kito žmogaus - jis gali nuskriausti tik pats save."
J. London



Produktas: L'OREAL Botanicals Geranium Radiance Remedy Shine Vinegar - žvilgesio suteikiantis tonikas papilkėjusiems arba dažytiems plaukams
Gamintojas: "L'Oreal Paris". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: suteikti plaukams spindesio
Tinkamas tipas: papilkėjusiems ir dažytiems plaukams
Labiausiai patiko: suteikia žvilgesio
Labiausiai nepatiko: kvapas
Tūris: 150 ml
Kaina: 9,99 Eur
Kur galima įsigyti: Douglas, Drogas, Eurokos, prekybos centrų kosmetikos skyriai ir kt.

Ką žada gamintojas: Žvilgesio suteikiantis tonikas papilkėjusiems arba dažytiems plaukams. Atgaivina dažytus ar papilkėjusius plaukus akimirksniu suteikiant jiems spindesio. 
Purškite plaukus bet kuriuo paros metu. Nenuplaukite. Gaivaus gėlių aromato.


Pakuotė. Tamsaus, rudo plastiko buteliukas su klasikiniu purkštuku, apsaugotas dangteliu. L'Oreal pakuočių dizainai man dažniausiai patinka, patinka ir šito - keli spalviniai raudoni akcentai, įdomūs šriftai ir neperkrautas, skoningas šriftas visai patrauklus akims. Jau senokai žiūrinėjau kompanijos Botanicals liniją, jau senokai traukė žvilgsnį pirmiausia dėl pakuočių.

Kvapas labai stiprus, lyg ir kosmetikos, bet prasimuša acto aromatas. Ir ant plaukų jaučiasi dar kuris laikas po purškimo.

Konsistencija vandens skystumo ir vandens skaidrumo priemonė.


Sudėtis: Aqua, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Rubus FruticosusFruit Extract, Lactic Acid, Cocos Nucifera Oil, Sodium Hydroxide, Hydroxyethyl Oleyl Dimonium Chloride, Sodium Benzoate, Acetum/ Vinegar, Aminomethyl Propanol, Polyaquaternium-4, Polyaquaternium-11, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Limonene, Benzoic Acid, Benzyl Salicylate, Linalool, Benzyl Alcohol, Caprylic Glycol, Geraniol, Citric Acid, Cetrimonium Chloride, Citronellol, Potassium Sorbate, Hexyl Cinnamal, Glycine Soja Oil, Glycerin, Parfum.

Be silikonų, be parabenų, be dažiklių.


Poveikis. šitas purškiklis nėra pirmoji tokio tipo priemonė, esu jau anksčiau bandžiusi Rene Furterer spindesio suteikiantį purškiklį, tad jau žinojau daugmaž ko reiktų tikėtis. Nemalonus ir stiprus kvapas nenustebino, tačiau per daug nenusivyliau - žinojau, kad tokio tipo priemonių kvapai stiprūs. Ir visgi šitas purškiklis mane pradžiugino ženkliai patogesniu naudojimo būdu: užpurški ir palieki, nuskalauti nieko nereikia. Patogu ir greita, tačiau nesu tikra ar labai sveika? Priemonės sudėtinės dalys mane nelabai džiugina, nors yra ir kondicionuojančių priemonių ir antisatatikų, tačiau daug daugiau nelabai saugių, žalingų, galimai sausinančių, galimai erzinančių ingredientų. Hmmm... ar tikrai labai saugu palikti ant plaukų?

Tai ką daro šitas purškiklis? Suteikia spindesio ir matiniai plaukai atrodo sveikesni. Viskas, daugiau absoliučiai nieko ir vertindama efektą su kitu bandytu spindesio suteikiančiu purškaliuku pastebiu, kad šio poveikis silpnesnis, nepastebiu jokio kondicionuojančio efekto. Bet gamintojas nieko daugiau nei spindesio juk nežadėjo? Nei blogai, nei gerai - tačiau abejoju ar ateityje pirkčiau panašaus efekto plaukų produktą. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai