#76/2020 Laprkičio mėnesį baigiau.

Lapkričio mėnesį buvau priplanavusi daug įvairiausių apžvalgų, bet ir vėl, atrodo nespėjau tiek, kiek norėjau. Anksčiau griauždavau save, kad netelpu į savo planus, kad nespėju aprašyti priemonės laiku ir ji greičiau pasibaigia, nei spėja pasirodyti bloge, tačiau pastaruoju metu vis mažiau dėl to nerimauju - bloge lūkesčių pasiekti milijoninę  auditoriją neturiu, aukštos kartelės sau nebekeliu - blogas iš ties tapo tik retkarčiais pildomas dienoraštis, o ir įrašai senai nebėra skirti tik grožiui, daugiau nuomonei, o pastaraisiais mėnesiais jau nebe vien apie kosmetiką. Ką gi, griaužaties jausmą metu šalin, viskam stengiuosi paskirti tiek laiko, kiek pavyksta, o šį kart jums pasakoju apie pabaigtas priemones.

"Ilgas bet koks darbas, kurio nesiryžtame imtis."
Charles Baudelaire


Kūnui

Nors sudėtis tikrai ne pati geriausia, tačiau dušo želė maloniai kvepėjo persikais, gerai putojo, švariai prausė. Sausinimo lyg ir nejaučiau. Man patiko didelė pakuotė, gera kaina bei malonus kvapas ir konsistencija. 
Visai gerai, pakartočiau.

Visiškai nepatiko ir erzino kas kart iki pat paskutinio naudojimo: ant odos priemonė palieką storą, sunkią, riebią plėvelę, kuri erzina, labai. Nepasitikiu aš priemonės sudėtimi, mane labai erzino sintetinis kvapas. Vienintelis geras dalykas - tikrai šveičia, bet ar verta naudoti priemonę, kuri erzina odą? Tikrai ne, net negalvočiau kartoti.

Veidui

Priemonė, kuri iš pirmo žvilgsnio visai nesužavėjo, tačiau šitam serumui reikėjo laiko. Tik baiginėjantis buteliukui pastebėjau, kad ir oda jauniau bei sveikiau atrodo, ir raukšlelės mažiau pastebimos. Kaina puiki, efektas geras, sudėtis iš ties gera ir turtinga.
Mielai pakartočiau.

Vizualiai oda atrodė jaunesnė, skaitesnė, jautėsi komfortabiliai, sudrėkinta. Tačiau tas nelemtas lipnumas. Na taip, dauguma lakštinių kaukių tą lipnumą turi, tad smulkmena. Apskritai kaukė man patiko, mielai pakartočiau.

Nors po kaukės veido oda tapo itin švelni, nors oda atrodė švaresnė, tačiau man labai nepatiko pojūčiai, kol kaukė ant veido. Priemonė turėtų šildyti veido odą, tačiau nea, ji degina, visą laiką, kol yra ant veido. Dilgčioja, degina ir dar kuris laikas po kaukės nuplovimo. Nežinau, mano veidas sako ne, neverta dėl tokio efekto kankintis, kaukė man visai nepatiko.

Burnos higienai

Švelniai, tačiau gerai valo dantis, ramina dantenas ir suteikia visai neblogą gaivos pojūtį. Pasta man patiko, galėjau ją naudoti kasdien. Gal tik mano skoniui ir tikriausiai įsitikinimams, pritrūko kiek daugiau fluoro kiekio. Pasta man patiko, pakartočiau.

Ši dantų pasta su soda ir tikriausiai jau savaime aišku, kad skirta balinti dantims, šalinti tamsias dėmes. Ir šiai funkcijai pasta puikiai tinka. Tačiau pasta netinka naudoti nuolat, kasdien, nes jautrina dantis ir dantenas, ilgesnio naudojimo metu dantenos pradeda kraujuoti. 
Kartočiau, bet atsargiai naudojant.

Rankoms

Švariai prausia, maloniai kvepia, tačiau šiek tiek sausino rankų odą. Nelabai sužavėjo ir sudėtis, galbūt buvo galima išvengti kai kurių žalingų ingredientų, dažomųjų medžiagų. 
Muilas neblogas, man patiko, bet trūkumų turi tikrai nemažai.

Dievaži, mano patys mylimiausi muilai, kurie kol kas, per jau ne pirmus metus nuolatinio naudojimo nepabosta. Vertinu didžiulį gabalą vonioje, pakanka jo daugmaž 2 mėnesiams, labai patinka sudėtis ir muilo gamyba jį saponifikuojant. Labai džiaugiuosi akiai malonia pakuote ir švelniais, puikiai subalansuotais aromatais. Dievaži, tikrai kartosiu, va šitą naudoju jau ne pirmas kartas.

Labai džiaugiuosi, kad per tuos virusus mūsų visuomenė rankas plauti išmoko, o nemenka visuomenės dalis susisipažino su tokiu daiktu, kaip dezinfekcinės rankų priemonės. Per šiuos metus išbandžiau nemažai naujų ir purškiama versija man patinka mažiausiai - naudoti sudėtingiau nei gelines. Bent jau rankomis, tačiau su purškiamomis sėkmingai nusidezinfekuoju/ nusivalau rankinę, piniginę ir telefoną, ne tik nuo bakterijų, bet ir nuo įvairių nešvarumų. Pavasarį priemone nupurkšdavau siuntinius, parduotuvės pirkinių pakuotes. 
Kartočiau, turiu dar vieną tokią pakuotę.


Nors man labiau patinka efektas po depiliacijos, tačiau nuolat depiliuotis negaliu, po kelių kartų plaukeliai pradeda įaugti, tad vis pakaitalioju su skutimu. Kaip matote, skustuvas tas pats, niekur nedingsta, o galvutės vis dar yra vienos mylimiausių.
Kartosiu.

Papsakojau apie šiuos vitaminus atskirame įraše ir labai laukiu kol baigsis visas šitas karantinas, kad galėčiau pasikonsultuoti su gydytoja dėl šių papildų sudėčių. Kol kas naudoju, efektą jaučiu, tad jaučiuosi patenkinta (nors ne visiškai garantuota).

Dekoratyvinė kosmetika ir aromatai

Keista atsiversti savo seną įrašą, kuriame abejoju ar vašką dengti prieš pudrą - tai aišku, kad PRIEŠ pudrą, o tuomet tarpelius užpildyti spalvota pudra. Kas per abejonės? Konkrečiai šios paletės greičiausiai nebėra pardavime, tad labai trumpai - mane labai erzino blizgi antakių pudra. Rimtai? Kažkas pagalvojo kad tai gera mintis? Tiek to, tačiau man nepatiko abi rudos spalvos, konsistencija prasta, stipriai byrėjo ir gana greit baigėsi. Tačiau vaškas čia nuostabus, tiesiog tobulos konsistencijos, suteikia kiek spalvos antakiams, tad dar lengviau juos užpildyti ir suformuoti. Vaško likučius pastarąjį pusmetį naudojau kasdien, su kita pudra ir rezultatai džiugino. 
Tokios tat tokelės, vašką atskirai nuspirkčiau, o spalvos - apsaugok nuo tokio blogio :D

MĖGINYS.
Mėginiai pas mane ilgai neužsiguli, nenoriu vėl prikaupti didžiulės dėžės ir paskui viską išmesti, kai nebeaišku kas kiek galioja ir gal jau senai sugedo, tad gaunu-bandau ir sunaudoju-išmetu pakuotę. Pirmas papurškimas sukėlė visai neblogą įspūdį, tačiau ant mano odos jaučiasi pigumo gaidelė, aromatas turi duslų poskonį, visos maloniosios mano uoslei natos tiesiog išgaruoja. Ir galiausiai pati kvapo idėja - raudona aistra su gėlytėmis ir vaisiais? Raudona aistra man ugnis ir dūmai, prieskoniai, pipirai, kaitra, aistra, bet tikrai ne gėlytės. Nesužavėjo, tad pilnos pakuotės pirkti nesigundysiu.
--------------------------------------------------------------
Viskas, tokie mano šio mėnesio baigti, iš esmės smulkmenos, kurių pasibaigimo lyg ir tikėjausi. O dabar keliauju jums pasakoti apie advento kalendorius ir pirmuosius radinius.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai