PIRMAS ĮSPŪDIS. MASTERLINE "Ultra Definition" plaukų kondicionierius garbanotiems, veltis linkusiems, nepaklusniems plaukams

Ką darote su mėginukais? Man labai smalsu, kaip į mėginius reaguoja merginos, kurios visaip kaip atsisako plastiko, bet tų mėginių vistiek gauna? Mesti lauk būtų lygiai toks pat švaistymas, dovanoti kitiems lyg ir plastiko šiukšlės perdavimas kitam. Apskritai ar mėginio problemą galima išspręsti? Aš tvirtai tikiu, kad mėginių reikia, ypač kai abejoji dėl brangesnio produkto  ir iš ties pirmiausia norisi pabandyti ant savo kailiuko. Tačiau be papildomo plastiko mėginiai tikriausiai įmanomi tik vietinių kosmetikos gamintojų, arba... tokių mėginių iš vis neturėtų būti? Bet kosmetikos parduotuvės tuos mėginius vistiek deda. Kai kuriuose galima jo atsisakyti ir mėginio neimti. Ir visgi tas mėginys duoda ne tiek jau daug naudos, kiek teršia... Tokiais pamąstymais šiandien atvėriau mėginių dėžutę, kuriame per gerą pusmetį tik keli mėginiai: pora veidui, pora soliariumai (kurių greičiausiai nepanaudosiu ir kam nors atiduosiu) bei vienas plaukams.  Kaip tik baigėsi mano plaukų balzamas, tad puiki proga pasibandyti.

"Žmogus, kuris niekuomet neklysta, visuomet vykdo įsakymus tų, kurie linkę klysti."
Daisy Bates


Ką žada gamintojas: Plaukų kondicionierius skirtas garbanotiems, veltis linkusiems, nepaklusniems plaukams prižiūrėti. Plaukų kondicionierius MASTERLINE ULTRA DEFINITION puoselėja nepaklusnius plaukus ir suteikia jiems glotnumo ir švelnumo. Priemonė padeda išvengti plaukų vėlimosi ir jų neapsunkina. Sudėtyje yra 92 % natūralios kilmės sudedamųjų dalių. Šilko ir ryžių baltymų.
Naudojimas: Reikiamu kondicionieriaus kiekiu tepkite šampūnu ištrinktus drėgnus plaukus ir nuskalaukite vandeniu.
 
Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA

Sudėtis: Aqua, Cetyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Coco-Caprylate/ Caprate, Hydrolyzed Vegetable Protein, PPG-3 Caprylyl Ether, PEG-5 Cocomonium Methosulfate, Sodium Glutamate, Cocodimonium Hydroxypropyl Silk Amino Acids, Hydrolyzed Silk, Sodium Cocoyl Glutamate, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Parfum, Sodium Hydroxide, Sodium Benzoate, Benzyl Alcohol, Sorbitan Caprylate, Ethylhexylglycerin, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Limonene, Linalool
92% ingredientų natūralios kilmės

Kiekis: mėginuko kiekis 7 ml. Pilnas gaminio kiekis 200 ml
Kaina: 6,99 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos


Mano nuomonė. Man patiko Masterline gamintojo plaukų priežiūros priemonės, bent jau tos, kurias esu bandžiusi labai pasiteisino, tačiau visuomet rinkausi riebesnes, maitinančias priemones. O šį kart bandžiau kondicionierių, kuris mažina plaukų vėlimąsi. Priemonė kreminės konsistencijos, vidutiniškai tiršta, tekanti. Nustebino stiprus, beveik vyriškas kondicionieriaus kvapas, kuris dar ir kuris laikas ant plaukų liko. Tikriausiai per pusdienį išgaravo ir nors man kvapas ne itin patiko, tačiau neerzino uoslės ir nesijautė, jei specialiai neuosčiau plaukų. 

Mėginuko kiekis mano plaukams buvo akivaizdžiai per mažas... nedidelį kiekį plaukai sugėrė akimirksniu, nepakako per visą ilgą. Porėtiems plaukams, kaip taisyklė kaukių, balzamų ir aliejukų reikia šiek tiek daugiau, negu normaliems. Pirštais braukdama per kondicionieriumi išteptus plaukus jaučiau, kad priemonė visai neturi riebumo, yra gana lengva.

Plaukams leidau džiūti natūraliai. Ką pastebiu pirmiausia? Mano plaukai tapo labai minkšti, plaukai labai purūs, neapsunkinti. Tačiau įkišus pirštus į plaukus man jie kimba, galiukai stipriai išsipūtę, tad sakyčiau glotninamojo efekto čia nėra. Ne visai mano produktas ir ne visai linkusiems veltis plaukams. Greičiausiai patiks toms, kurios turi normalius ar plonus plaukus ir nori, kad kondicionierius jų neapsunkintų bei pageidauja minkštų ir lengvų kasų.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai