EVELINE 8in1 Nail Therapy nagų kondicionierius, nagų stipriklis

Šiandien pagalvojau, kad papasakosiu jums ką pastaruoju metu darau su savo nagais. Anksčiau labai dažnai lakuodavau spalvotai ir vis pasakodavau apie vieną ar kitą butelaitį, o pastaraisiais 9 mėnesiais juos gydau, su trumpomis pertraukomis. Taip, ilgametis lakavimas duoda savo, tačiau bėda yra genetika - mano nagai visuomet stipriai sluoksniavosi ir net geriausiais periodais sluoksniavimasis tik sumažėja, tačiau niekur nedingsta. Mano radare visuomet priemonės, kurios padeda besisluoksniuojantiems nagams. Pavasarį nusipirkau jau seniau bandytą, turėtą Eveline 8in1, kurio efektu džiaugiausi. Buteliuke priemonės nedaug belikę, tad norisi papasakoti, kol įspūdžiai dar švieži ir nespėjau nusilakuoti nagų kalėdiškai raudonu laku.

"Laisvė - jausti, ko trokšta tavo širdis, nepaisant kitų nuomonės."
Paulo Coelho


Produktas: EVELINE 8in1 Nail Therapy labai efektyvi nagus atstatanti priemonė
Gamintojas: "Eveline Cosmetics", Lenkija
Paskirtis: kondicionuoti, atkurti nagu, stiprinti, skatinti augimą, saugoti nuo lūžinėjimo ir sluoksniavimosi
Tinkamas tipas: trapiems ir silpniems nagams
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: sudėtis
Tūris: 12 ml
Kaina: 2,89 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos, Martina, Drogas

Ką žada gamintojas: EVELINE 8 IN 1 TOTAL ACTION nagų kondicionierius skirtas pažeistiems, trapiems ir silpniems nagams prižiūrėti. Intensyvaus poveikio kondicionierius atkuria ir atgaivina nagus. Išskirtinė sudėtis papildyta aktyviuoju veikliųjų medžiagų deriniu „Strong Nail™“, kuris įsiskverbia į nagų plokštelių struktūrą, jas atkuria ir atgaivina. Priemonė stiprina ir kietina nagų plokšteles, skatina nagų augimą. Nagų kondicionierius gerina nagų elastingumą, todėl jie tampa atsparesni mechaniniams pažeidimams. Jis apsaugo nagus nuo lūžinėjimo, skilinėjimo, sluoksniavimosi. Taip pat padeda atkurti lygų nagų paviršių ir grąžina blizgesį pažeistiems ir pilkšviems nagams. Jau po 10 dienų, reguliaraus kondicionieriais naudojimo, nagai tampa stipresni. „Hard 4 nail technology™“ - naujos kartos veikliųjų medžiagų derinys, kuris gerina nagų būklę. Mastikos eterinis aliejus (mastikinių pistacijų) ir organinis silicis mažina nagų plokštelių trapumą ir aprūpina nagus būtinomis veikliosiomis medžiagomis. Deimantų dulkės, metioninas ir kolagenas intensyviai atkuria ir stiprina nagus, apsaugo nuo pažeidimų.
 
Sudėtyje yra
Veikliųjų medžiagų derinio „Strong Nail™“, veikliųjų medžiagų derinio „Hard 4 nail technology™“, mastikos eterinio aliejaus, organinio silicio, deimantų dulkių, mationino, kologeno.
 
Naudojimas:
1 dieną tepkite kondicionieriumi nagus. Antrą dieną užtepkite antrą sluoksnį. Trečią dieną nuvalykite ankstesnius sluoksnius „NAIL THERAPY" valikliu ir pakartokite procedūrą. Kondicionierių naudokite 2 savaites. Po intensyvaus nagų priežiūros kurso būtina 1 mėnesio pertrauka.

Sudėtis: Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Nitrocellulose, Phthalic Anhydride/ Trimellitic Anhydride/ Glycols Copolymer, Acetyl Tributyl Citrate, Isopropyl Alcohol, Aqua, Formaldehyde, Acetyl Tributyl Citrate, Stearalkonium Hectorite, Adipic Acid/ Fumaric Acid/ Phthalic Acid/ Tricyclodecane Dimethanol Copolymer, CI 77891, N-Butyl Alcohol, Citric Acid, Diamond Powder.


Mano nuomonė.  Žinau, kad apie šitą nagų laką/ stipriklį sklando legendos, žinau, kad priemonė veiksminga daugumai, tačiau kartu ir vertinama prieštaringai dėl sudėtinių dalių. Sudėtinėse dalyse iš ties yra paties baisiausio formaldehydo, kuris šiaip jau yra toksiškas, dviejų rūšių alkoholio, kuris ne tik sausins, tačiau gali sudirginti plaučius įkvėpus, bei akis; na ir žinoma galimai toksiška kopolimerų eilutė. Žinau, kad yra moterų, kurios skundėsi suprastėjusia nagų būkle, bet prieš pasakojant noriu pabrėžt - ar tikrai priemonė buvo naudota taip, kaip nurodo gamintojas? Ar buvo daromos ilgesnės pertraukos? Ar nebuvo nagai nulakuoti ilgam periodui? Va va, dažniausiai iki galo nepasižiūrime, kaip reiktų jas naudoti, o kaltiname priemones. Aš jokiais būdais nepateisinu sudėtinių dalių, tačiau mano nuomonė, tiek su šituo, tiek su prieš tai turėtu buteliuku yra kiek kitokia.


Aš nepaprastai džiaugiuosi, kad lakas švelniai kreminis, labai natūralaus atspalvio ir suteikia nagams tik truputį spalvos bei daug spindesio. Gydomosioms priemonėms nesinori kitokių, nei sveiko nago spalva atspalvių. Po paros blizgumas nuslopsta ir nusitrina, bet tuomet būna metas laką dengti dar vieną lako sluoksnį. Naudojimas kaip ir aiškus, tiesa? Smagu, kad lakas iš ties greitai džiūva ir šiai dienai per pietų pertrauką susitvarkiusi nagus be jokio atsargumo dirbu toliau. Ir dar per pertrauką pavalgau šviežiai lakuotais. 

Tikriausiai jums įdomiausias priemonės poveikis? Mano galva jis puikus! Pastaruoju metu mano nagai nesisluoksniuoja, nors jau pasiekė tokį ilgį, kuriame nebeįmanoma turėti visiškai sveikos plokštelės, na čia mano atvejis. Nagai atrodo ženkliai sveikesni, stipresni, tvirtesni, bet ne kieti, o sveikai elastingi. Net ir susitrenkus nagai nebelūžinėja, nors anksčiau užtekdavo kiek stipriau prie ko prisiliesti (čia maždaug vasaros pirmoje pusėje). Nuostabu ir mane džiugina, tik va, to efekto sulaukti reikėjo daug kantrybės ir laiko. Lakavau ir dariau pertraukas, vėl lakavau iki pat šiol... Ryškesni rezultatai pasirodė tik po poros kursų, o efektu tik šiandien esu patenkinta visu 100%, tad lakas veikia, daro ką žada, tik privalu nepamiršti skaityti instrukcijas ir naudoti taip, kaip nurodo gamintojas.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai